• koniec gazu Autor: ~ss [136.228.220.*]
    Super mieć akcje spółki , kiedy unia zakazuje uzywać pieców gazowych po 2027 hahahah
    Mega rozwojowa spółka. Sorry 200 mln nie wiem kim jesteś , pewnie pracujesz dla spółki. Jednak ta spółka to gniot totalny w tym momencie
  • Re: koniec gazu Autor: ~200mln [188.146.47.*]
    Dzięki za info
    Brawo ty
    Wykazałeś się czujnością nie kupując tych akcji
  • Re: koniec gazu Autor: ~Lanius_Collurio [195.42.249.*]
    Chyba, że w porę zdążą się w końcu zdywersyfikować. Obecnie to chyba na wodór.
    Aczkolwiek patrząc jak to wyglądało przy fotowoltaice w 2020 to kiepsko wróży.
    Spółka niestety osuwa się pod własnym marazmem. Jeśli był tu jakiś potencjał to umarł 2 lata temu.

Sprawiedliwości trzeba oddać, że data graniczna dla pieców gazowych to na razie propozycja.
    Myślę, że ten okres przejściowy dla Polski a pewnie i reszty Państw środkowego wschodu Unii jest stanowczo za krótki.
  • Re: koniec gazu Autor: ~200mln [188.146.38.*]
    To już koniec gazu, a PGNiG niczego nie świadome przepala kasę na stateczki

https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/pgnig-zamawia-flote-gazowcow-nie-powstana-w-polskich-stoczniach/w4h7cvl
  • Re: koniec gazu Autor: ~Lanius_Collurio [195.42.249.*]
    Gaz na potrzeby konsumentów indywidualnych a instytucjonalnych to jednak dwie różne sprawy :)
    GNG raczej działa w tym pierwszym obszarze.
    Natomiast ważny aspekt który wyjdzie teraz na powierzchnię a o którym wcześniej nie pomyślałem.
    Czy aby nie nastąpi boom montażowy na najbliższe 5 lat u indywidualnych, aby zdążyć przed zmianą przepisów w 2027?
    Może jednak jest jeszcze światełko w tym tunelu
  • Re: koniec gazu Autor: ~pawelkot [84.9.160.*]
    tutaj bedie 5-10zl w dluzszej perspektywie , kto ma czas zbiera razem z prezesem i GNG :)
  • Re: koniec gazu Autor: ~200mln [188.146.38.*]
    Już spółki węglowe pokazały co dla kursu oznacza koniec węgla
[x]
GENRG 3,33% 0,18 2024-11-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.