Ukraincy wracają do swoich domow wojna się konczy wszystko wroci do normalnosci i cena znowu bedzie normalna trzeba to przeczekac, wspomnicie moje slowa gdy cena znowu wroci do trendu na 15 17 groszy
Dnia 2022-06-07 o godz. 09:24 ~Gosc napisał(a): > Ukraincy wracają do swoich domow wojna się konczy wszystko wroci do normalnosci i cena znowu bedzie normalna trzeba to przeczekac, wspomnicie moje slowa gdy cena znowu wroci do trendu na 15 17 groszy
jest bardzo dobrze czekanie na 5gr 3gr mądry jesteś 17gr wątpię żeby tu kiedyś było powodzenia
ja obserwuję i wiem kto najmocniej naganiał, był to rob31 bo cały czas pisał kupujcie kupujcie czy to było 30 gr czy 25 czy 15 to on pisał kupujcie bo warto
milczeniem dajesz znać że masz focha ale mogę Ci powiedzieć Klasztor że organizuję małą akcję byś mógł odzyskać coś ze słabych rączek po 3 gr, jeżeli się dołączysz do akcji i uruchomisz lawinę to pewnie coś załapiesz, bo by granice przekroczyć wystarczy krok ;) zakumaj czacze a może coś fajnego ugrasz, ja raczej nie bedę się już wtrącał dawaj na południe i robimy ich jak chcemy
gdy pierwszy raz zobaczyłem p pojechałem sprawdzić czy spółka to nie wydmucha zerejestorana w bloku w sosnowcu ale okazało sie że mają prawdziwego prezesa i jak go zobaczyłem to pierwsze pomyślałem jak bym go w ringu pozamiatał bo on pewnie pozamiata mnie na giełdzie ale okazało się że byłem w będzie wtedy buahaha
ale w ringu bym go wytestował :D kutanelson itp jaja w imadle i inne chwyty