Zle to wyglada. Na FB caly czas nowe komentarze - nie zwracajac kasy za niezrealizowane zamowienia, nie wysylaja ksiazek, nie odpisuja na maile, nie odbieraja telefonu.
Komunikacja z rynkiem sie zatrzyamala.
Akcje zawieszone.
Obietnice dotyczace przejecia marki, uruchomienia merlinbuy niespelnione.
Inne biznesy jak nieprzeczytane leżą - przekierowanie na merlin
Na banerze na glownej merlin reklama kawy z przekoerowaniem na zewnarz - WTF!?
Wedlug mnie tu sie juz nie wydarzy nic, a szkoda bo mam sporo akcji.
Gratuluję cynizmu. Ale coś mi się wydaje, że kiedyś pisałeś o tym, że masz sporo akcji Merlinka. Coś czuję, że wypatrykałeś się z nich jeszcze przed informacją i Bergu i teraz żal Ci d..ę ściska. Nie przejmuj się kupisz sobie po złotówce i jeszcze na tym zarobisz.
Pisałem kiedyś. Może tydzień temu. Możesz poszperać to na pewno znajdziesz mojego posta. Nie mam ich wiele, jeno skromny pakiecik. Poza tym żaden cynizm, tylko skoro piszą, że na otwarciu będzie jazda w górę to na pewno pod świetny raport z 2021 bo pod co innego? Posiadają jakąś wiedzę, której nie posiadają inni akcjonariusze?
Najlepsze jest to że do końca lipca nic nie możemy z akcjami zrobić chyba że sprzedaż poza rynkiem , a i tak opisują historię nie z tej ziemi jakby chcieli kurs zaniżyć. Będzie raport , fajnie i czekamy na dalsze kroki. Nie będzie to będziemy wtedy myśleć i się martwić
Jacy naganiacze? Firma normalnie działa. Poważny gracz jakim jest Berg zaangażował się. Jedyne złe co zrobili to to, że nie podali raportu w odpowiednim czasie. Sądzę, że lepiej nie podawać raportu obarczonego błędami, bo to mogłoby mieć o wiele gorsze konsekwencje niż czasowe zawieszenie do chwili publikacji tegoż raportu.
Ale pompę na Merlinie to RaWał robił w 2018. No i to był wał, aż się zdziwiłem, że nikt za to nie beknął. Teraz weszło w spółkę kilu graczy (choćby przejęli ją za grosze w ramach jakiś warszawsko-krakowskich układów) i ludzie uwierzyli, że będzie dobrze. Czy ktoś majstrował przy kursie? Osobiście nie sądzę, za mały wolumen się przemielił ale to bananowa więc wszystko możliwe.