Ani minifund ani ja nie sprzedaliśmy, jeszcze dokupiliśmy bo jest gigantycznie tanio. Zobaczysz ile będzie przed/po premierze. Też premiera jest bliżej niż się ludziom wydaje, a zaraz prolog space mechanica. Gdyby był kap 50mln to bym się wysypał, a nie po 6mln ;) gdzie najwyższy w historii wolumen był na kupnie przekraczający wszystkich wiszących. Tylko frajer się pozbywa perły.
To dobrze, tacy są potrzebni ;) Grałem, więc znam potencjał. To samo gadali na Drago, a że kap jest 10x niższy to nawet jak będzie 1/5 sprzedaży gss to mamy 20mln kap. Także i topowi wisielcy wtedy zarobią, jeżeli oczywiście nie wywalili ze stratą.
A co mnie obchodzi co naganiacze gadali ;) jakbym robił co naganiacze gadają nigdy bym nie zarobił. Moonlit każdy w gamedev wie, że ma słaby team, nawet sam adameczkowi pisałem, aby nie brał moonlita. A jak ktoś inwestuje bo mu ktoś na bankierze napisał to brawo ;) Radzę zagrać. Ja już playtesty grałem to wiedziałem jaki potencjał gry, nie znałem tylko możliwości marketingowych. Teraz marketing okazał się bardzo mocny. Dodawać umiem. Dobra gra, dobry marketing, kapitalizacja bankruta = wygrana, a czy to będzie 10mln kap, 15, 30 czy 50 to zobaczymy na premierę. W każdym razie i tak zarobię. Fajnie jakby tak każda spółka miała.
Bedzie jeszcze taniej! To jeszcze nie pora na zakupy! Tu długo nic nie pokażą, teraz kurs nie ma pod co rosnąć, a premiera na sam koniec roku lub nawet bardziej prawdopodobne na początku 2023!! Jeszcze sześć miesięcy kiszenia się!! a na jesień i zimę inflacja może nawet 20%, a są słuchy ze stopy mogą być dwucyfrowe! Plus wybory, gdzie zacznie się rozdawanie kasy i pogłębianie inflacji. Zapasów węgla nie ma, a rezerwy ropy w USA się kończą! Kryzys energetyczny na dobre się dopiero rozkręca, a efekt będzie dopiero na jesień i zimę. Czy kurs udźwignie tą sytuację rynkową na długo przed premierą?? Nie sądzę ;) Lepiej poczekać jeszcze trochę na lepszą okazję!
Ty chłopie to zamknij konto maklerskie i nie masz problemu. Patrząc jak kurs wybił po prologu może być ciekawie tutaj. Widzę że pełno jest tu szkoleniowców od darmowych szkoleń hehehhe.
Słyszeli naczelnego trola spadziowego kraka? Posłuchajcie jego rady, uratujcie swoje pieniądze i nie kupujcie! Oddajcie mu resztę swoich akcji, on wie że są nic nie warte i chętnie od was je odkupi i poratuje was pieniędzmi za nie! Rany, ja nie mogę, co za błazen. Wie że lada moment wpadną trzy nowe prologi i pełne wersje chwilę potem, to chce się porobić z napięcia :)
Słyszeli naczelnego trola spadziowego kraka? Posłuchajcie jego rady, uratujcie swoje pieniądze i nie kupujcie! Oddajcie mu resztę swoich akcji, on wie że są nic nie warte i chętnie od was je odkupi i poratuje was pieniędzmi za nie! Rany, ja nie mogę, co za błazen. Wie że lada moment wpadną trzy nowe prologi i pełne wersje chwilę potem, to chce się porobić z napięcia :)