Zastanawiam się dlaczego materiał o tak cudownych właściwościach a tak małe zainteresowanie nabywców przynajmniej nie wiemy żeby było kolosalne a społka musiałaby podać jakieś informacje czego nie zrobiła do tej pory.....
Otóż problem być może tkwl w tym że te właściwości bakteriostatyczne być może nie są oszałamiające z praktycznego punktu widzenia ... Na stronie spółki dawno tenu podali charakterystykę materiału bakteriostatycznego... Redukcja liczby bakterii jest ale... Czy ona jest duża.... . Zresztą zerknijcie sanj.... To nie jest redukcja o rząd wielkości czy dwa lub trzy....może ja tego nie potrafię odczytać prawidłowo
Może ktoś z was na to spojrzy swoim. Okiem może ja to źle i odczytuje naprawdę chciałbym się mylić może ja nie mam racji
Chyba taka dyskusja jest lepsza niż próby walki z kilkoma oszołomami którzy nie mają nic do zaproponowania intelektualnie
Ja spółce życzę jak najlepiej może ja się mylę z tymi danymi zerknijcie na te wyniki bo to może mieć kluczowe znaczenie
raczej polityka spółki w czasie obecnym, chcą jaknajmocniej zniechęcić przypadkowych inwestorów w czasie tworzenia projektu
prawdziwe dane i liczby spółka pokaże dopiero gdy zacznie normalną działalność po połączniu i dopięciu wszystkiego na ostatni guzik i wejscio na GPW
Nie dziwota że to tak wygąda, ja np nawet na raporty nie patrzę bo to kreatywna ksiegowość i jestem 100% pewny że oni manipulują faktami w tych raportach ponieważ tez bym to robił na ich miejscu. Ich celem jest dotrzymanie tego projektu w dziewiczym stanie.
Kasa unijna już niebawem zacznie wpływać i zasilać projekty cyfrowe więc logika sama podpowiada ze w ich interesie jest tą informację trzymać w tajemnicy przed potencjalnymi inwestorami.
Na rynku NC nie pozyskuje się przypadkowych inwestorów na dobre projekty, dobre projekty robi się na płytkim NC ponieważ ten rynek jest do tego idealny.
Ciekawa teoria. Ale ja jednak myślę że te patenty które kupili nie za bardzo wyszły po prostu nei sprzedają się komercyjne. Jest za duża produkcja papieru dużo taniej i raczej obstawiam że nie podali raportu żeby kurs nie spadł jeszcze niżej. Nie wiem czy granulat się w ogóle sprzedaje. A jelsi oakze się że te sztuczne rany to sprzedaż jest znikoma i znów kolejna strata. Chciałbym być optymistą ale to nie jest proste fakty są jakie sa
systemy cyfrowe do grubego ehandlu, umowy z nato, własna produkcja, ogromne zaplecze technologiczne i ustawianie się kozackiego biznesu.
jeżeli myślisz że takie coś robi się ogłaszając każdy szczegól to jest mi cie strasznie żal bo jesteś skończonym kre...
Musisz się postarać bardziej troliku bo takie tanie teksty nas nie ruszają buahaha czekamy potankowani i liczymy się z tym że głównym dowodzącym tutaj jest jednostka czasu a nie natężenie pitolenia skończonych ćwierć główków
Problem wasz jest taki że ja rozumiem dokładnie co się dzieje, nie mam żadnych wątpliwości więc wasza strategia ogłupiania nie ma tutaj przebicia. Najważniejsze to rozumieć w co się inwestuje i jak to wyglada.
Cechą ludzi słabych psychicznie jest to że przy każdej okazji w której brakuje im argumentów. Czują się zwyczajnie atakowani i reagują agresją tak jak Ty teraz. Czyżbyś nie radził sobie ze stratą?
Dnia 2022-06-06 o godz. 10:51 ~Maniek napisał(a): > Wykolejeniec mnie ciekawi czemu Ty ciągle jesteś na tym forum po co? Robisz błazna z siebie i tyle ale widac ze lubisz taki być.