Niczego sie nie boimy, akcje tej spolki zbieram od 3 zl i poki co na samym wzroscie kursu akcji mozna bylo ladnie zarobic w 2 lata. A od tego roku prawdopodobnie zacznie sie coroczna wyplata rekordowych dywidend. Jedna z najlepiej zarzadzanych spolek na naszym parkiecie, gdybym mial nieograniczone srodki finansowe to zgarnalbym caly free float :)
gdyby nie to, że jest na szerokim rynku bessa, byłoby tu już 8-10 zł. Ale spokojnie, sentyment do akcji wróci myślę ze w przyszłym roku i wtedy to będzie król parkietu.
W moim przyp. pozycja na HOR jest juz wieksza niz moj wlasny limit zaangazowania w jeden walor. Wiec nie dokupuje wiecej choc niczego lepszego nie potrafie znalezc.
Ja tam tego handle nie widzę. Obserwując co się dzieje na szerokim to wysoce prawdopodobne jest ze handle zostanie wyrysowana w IVQ22. Mnie bardziej interesuje co uda im się przejąć za kasę jaką udało im się zgromadzić.
Dalej podtrzymuje że handle wyrysujemy w 4q22. I ciągle nie wiem co spółka zrobi z gotowka jaka jest w kasie. Sytuacja w gospodarce sprzyja przejęciom.
Mysle, ze mozecie miec racje z formacja filizanki. Dodatkowo juz za kilka dni wyniki za II kwartal i wystarczy spojrzec na historyczny wykres zeby zauwazyc, ze za kazdym razem byl wystrzal 20%-30% w gore wiec mysle ze juz zaczelo sie zbieranie i zwiekszona aktywnosc przed publikacja raportu (spodziewam sie wzrostu kursu do minimum 6.2 - 6.4 zl w ciagu dwoch tygodni).