• zainteresowamy dawaj PKC Autor: ~Masakra [37.225.19.*]
    Pokaż czym dysponujesz. Nic to nie kosztuje.
    Tak jak napisałem zdjąłem z PKC swoje 23001 akcji.
    Teraz ty, dawaj.
  • Re: zainteresowamy dawaj PKC Autor: ~Masakra [37.225.19.*]
    Uuuuuuuui
    Taka nadaktywność zainteresowany związana jest z posiadaniem przez ciebie 69 akcji?
  • Re: zainteresowamy dawaj PKC Autor: ~Fakt [37.225.3.*]
    Zainteresowany to naganiacz a nie inwestor.
    Dlatego nie wystawi nawet jednej akcji na PKC.
  • Re: zainteresowamy dawaj PKC Autor: ~Zainteresowany [46.205.157.*]
    Jeśli jestem naganiaczu i nie posiadam akcji to na co naganiaczu? Hahaha uwielbiam wchodzić na bankiera i oglądać tych dz.nów hahaha
    To dawaj zainteresowany na PKC wszystko ci masz.
    Pokaż na ile jesteś zainteresowany żeby być tak aktywny na tym formalnie nikt nie jest.
    Nic to ciebie nie kosztuje, tak jak i mnie nie kosztowało jak w piątek wstawiłem większość swoich papierów na PKC tj. 23.001 akcji .
    Jakby co to mogę wszystkie. Jest to 23.679 akcji.
    Ale wtedy będziesz się przy tych akcjach ona...zował? Mam dokladnie 5 akcji hahahaha ale mam dla Ciebie propozycje:) nie mecz się z akcjami. Biorę wszystkie Twoje po 2 zł. Umówieni?
    Wystaw swoje na PKC i nie zmieniaj tematu.
    Wystawisz, to porozmawiamy o cenie sprzedaży moich jak tak bardzo chcesz kupić.
    Nie masz lub masz śmieszną ilość i dlatego udajesz, że skaczesz jak pchła na kundlu.
    Nic nie kosztuje wystawienie akcji.
    Ale wiem, że wstyd z ilości posiadania lub nieposiaddania sprowadzi twój bełkot na inne tematy, co już robisz klepiąc o niby kupnie moich akcji.
    Ty masz 15 lat? Dane do kont bankowych tez chcesz? Już Ci powiedziałem, mam 5 akcji hahaha
    No to nie dziwię się, że jesteś tak bardzo zainteresowany zasypywaniem tego forum swoimi "bezinteresownymi wpisami ".
    Ja pokazałem swoje prawie 23.700 akcji i jakoś nie dowiedziałeś się o numerze konta.
    No ale jak nie ma się akcji, to tym samym nie ma czego wystawić na sprzedaży PKC.
    Każdy powód jest "dobry" żeby się wywinąć z kompromitacji.
    I uważasz, że jesteś krezusem z 23k akcji? Hahaha uwielbiam to forum hahaha gdyby bie ro, że gimnazja zlikwidowali, obstawiałbym, że właśnie na tym poziomie edukacji i znajdujesz:) ona...uj się dalej ze swoim ,,poteznym" pakietem a jak przyjdzie taki dzień, że będzie się czym chwalić na tej spolce to sobie o Tobie przypomne:D miłego dnia.
    Jakie to proste. Pokazujesz na sprzedaży PKC, że jako "0" jesteś szczęśliwym posiadaczem większej ilości akcji, potwierdzasz swoją prawdomówność, a mnie idzie pięty i masz wielką bekę ze mnie i wielką satysfakcję, że jakiś leszcz tobie podskakuje.
    Ale oczywiście nie zrobisz tego bo twój stan posiadania wynosi zero.
    Czyli jednak niepelnosprytny... bekę to już z Ciebie mam. W czym miałoby mi pomóc chwalenie się ilości akcji hmmm jak już wspomniałem, mam 5 akcji hahahaha gimbaza... ,, nie zrobisz tego". Kogoś Twojego pokroju może to rusza. Ja mam tylko ubaw z Ciebie przepotężny hahaha
    Tak. Dokładnie posiadam 5akcji hahahaha
  • Re: zainteresowamy dawaj PKC Autor: ~ok [31.0.23.*]
    To moja "inwestycja zycia " jak na razie
    Ciekawie nie jest.
    Spółka nie może nawet dopełnić obowiązku informacyjnego.
    Licho to wygląda.
    Nadzieja umiera ostatnia.
    Może jedna publikują raport okresowy, może dowiemy się o pozytywnych efektach postępowania restrukturyzacyjnego, może wpłynął lub już wpłynęły miliony, które miały być przekazane Spółce do 31 maja br., itd., itp.
  • Re: zainteresowamy dawaj PKC Autor: ~NieZainteresowany [37.225.15.*]
    Re: zainteresowamy dawaj PKC Autor: ~Masakra [37.225.19.*] 2022-06-07 12:41
    Jakie to proste. Pokazujesz na sprzedaży PKC, że jako "0" jesteś szczęśliwym posiadaczem większej ilości akcji, potwierdzasz swoją prawdomówność, a mnie idzie pięty i masz wielką bekę ze mnie i wielką satysfakcję, że jakiś leszcz tobie podskakuje.
    Ale oczywiście nie zrobisz tego bo twój stan posiadania wynosi zero.

Daj sobie spokój.
    On jest zainteresowany ale wyłącznie naganianiem. Taka praca.
    A jak nie ma akcji to jak wystawi? Przecież nie dodrukuje sobie na kserokopiarce, a na kupno jego nie stać.
  • Re: zainteresowamy dawaj PKC Autor: ~mkvl [89.230.17.*]
    cały wątek jest z d.py. Masz 24k papiera? Żalisz się czy chwalisz? Co za różnica ile on ma. Ciągniecie temat rodem z forum goveny.
  • Re: zainteresowamy dawaj PKC Autor: ~Oczywiste [46.204.12.*]
    A mnie ciekawi ile ten naganiacz ma.
    Od wielu miesięcy nadaje na zakupy a kurs leeeeci.
    Dla niego czarne to białe. Faktycznie, jedyne co ma z tej Spółki to zainteresowanie umieszczenia jak największej liczby pozytywnych wpisów.
    Naganiaczu na zakup nie mając akcji hahaha mistrzostwo swiata:) pPS: pokaż gdzie naganiaczu na te akcje?:) przy okazji pokaż wątki, w których krytykowałem niektóre dzialania zarządu...
    Re: zainteresowamy dawaj PKC~Zainteresowany odpowiada ~Oczywiste2022-06-08 22:13IP 46.205.157.*
    Naganiaczu na zakup nie mając akcji hahaha mistrzostwo swiata:) pPS: pokaż gdzie naganiaczu na te akcje?:) przy okazji pokaż wątki, w których krytykowałem niektóre dzialania zarządu...

Co to za bełkot ? Melanż nie służy tobie.
    Jak nie potrafisz zmienić jednej literki przestawionej przez słownik w telefonie żeby tekst był jaśniejszy to o czym z Tobą rozmawiac mój Stańczyku hahaha
  • Re: zainteresowamy dawaj PKC Autor: ~87 [31.179.123.*]
    Bełkot.
  • Re: zainteresowamy dawaj PKC Autor: ~Zainteresowany [46.205.145.*]
    Kolejny wielonikowiec? Bełkot? Chlop wymaga wystawienia akcji po PKC. Zaproponowałem układ ale wymiekl:) bełkot to Twoje drugie imie:)
    PS: melanż? Jednak miałem rację. Masz z 15 lat hahaha
    Ile mam to mam. Ale w przeciwieństwie do ciebie posiadam akcje IDH.
    ty zainteresowany jesteś pracą na tym forum, ja zarabaniem na giełdzie.
    Takie subtelne są różnice między nami.
    Ja zarabiam na forum? Hahaha ja tu wchodzę bo mam Ciebie, prywatnego Stańczyka:) ale to bardzo ciekawe, ze ,,tyle o mnie wiesz" nawet mnie nie znając hmmm ja mogę być bezdomnym a mogę być multimilionerem:) ale dzięki, że paj...czujesz mi za free:D
    zainteresowany zarobkiem.
    Jak ty musisz jeszcze dużo nauczyć się. Przerasta ciebie nawet taką prosta czynność jak czytanie ze zrozumieniem.
    Rozumiem pisanie nie wychodzi tobie czego wyraz dałeś powyżej, ale czytać nie potrafić to w XXI wieku patologia.
    Wbrew temu co sugerujesz nie napisałem, że zarabiasz na forum tylko, że pracujesz na tym forum. A, że nie masz z tego kasy, to mnie wcale nie dziwi. Jak praca, taka płaca.
    A, że robota idzie tobie kiepsko, to i nie dziwię, że nie zarabiasz z pracy na tym forum.
    Ale smutne musisz mieć nudne życie jak tak wielką rozrywką jestem dla ciebie.
    Co do paj...czujesz, cokolwiek to znaczy ale jak wcześniej napisałem praca na tym forum nie idzie tobie dobrze, jeżeli czytanie faktów o sobie nazywasz paj...czujesz, to niech tak będzie.
    Sam stwierdzisz, że nie znam ciebie, co jest faktem, a tak bardzo boisz się wystawić swoich akcji na PKC.
    Ale wiem, nie boisz tylko ich nie masz zresztą to też sam stwierdzasz. To jak nie masz lub masz jakąś śmieszną ilość, to nie dziwię się, że tak lawirujesz w tak prostym temacie.
    A Ty nadal robisz mi za Stańczyka:) niedługo zaczniesz mi czyścić buty albo coś innego żeby tylko po....ani...ć się przy moich akcjach hahaha boję się wystawić pkc żeby nikt nie ukradł hahahahaha jak J będziesz mógł kupić % legalnie to się odezwij. Póki co skończ podstawowy poziom edukacji bo Twoje podchody to mniej/więcej ten poziom :)
    PS: twierdzisz, ze nie mam akcji. W sumie mam to w gdzieś ale mam propozycje. Jak wystawie jakiś pakiecik 5k czy 10k to wpłacasz 5k PLN na akcje charytatywna ok?:>
    PS2: wszystkich nie wystawie ale pakiecik chętnie jeśli przyjmiesz moja propozycje :D
    Masz "0" akcji lub tak mało, że nie wiesz co już wymyśleć żeby wiwinąć się z tematu.
    Nie wystawiają na PKC bo ośmieszysz się.
    Dalej bądź tak aktywny i naganiają, bo to jest charakterusyczne dla posiadaczy dużych ilości akcji.
    Przynajmniej będziesz miał mega satysfakcję jak nie odwieszą lub kurs dalej będzie spadać np. z uwagi na niepowodzenie postępowania restrukturyzacyjnego.
    Ooo rura zmiękła? Dawaj krezusie. 10k wystawiam dzisiaj a Ty wpłacasz 5k na wybrany przeze mnie cel charytatywny.
    PS: wywinąć z czego? Z jakis dziwnych Twoich fantazji? Hahaha przecież nikomu nie muszę nic udowadniać ale 5k dla dzieciaków się przyda:)
    Naucz się podstaw czytania ze zrozumieniem i dopiero zabieraj głos jak ciebie dopuszczą.
    Przy tak "inteligentnych i wykształconych" jak ty to nie ma co mięknąć. Tu ręce opadają.
    Wróć do nauczania początkowego, jak przejdziesz ten etap, w co wątpię, to odezwij się zainteresowany bez akcji.
    Czyli jednak cienki w uszach tylko pogadać lubi:) ajjjj No trudno, takie tę...e dzidy też muszą byc:)
    Tylko gadam?
    Odezwał się ten co robi coś więcej od klepania w klawiaturę wpisując treści bez jakiegokolwiek sensu.
    W przeciwieństwie do ciebie zainteresowany naganianiem wstawiłem ba sprzedaży PKC swoje ponad 23,5 k akcji.
    Ni ale tu jak nie posiadasz akcji tej Spółki lub śmieszną ilość, to tylko naganiasz.
    Ale jak wcześniej napisałem, taką masz robotę, a ją sobie sam wybrałeś.
    Ale zaproponowałem Ci układ. Wrzucam 10k akcji na PKC a Ty 5k na cel charytatywny. Jeśli nie wrzucę to ja przekaze 5k. Idziesz na to? Skoro wg. Ciebie nie mam, albo mam śmieszna ilość ( swoją drogą jak wstawiłbym z 50k to i tak pewnie powiedzialbys, że przy 12mln akcji to smieszna ilosc). Próbujesz wymusić na kimś PKC w imię... no właśnie, niczego. Niech ma to sens. Moja propozycje znasz. Jak jesteś miekiszonem to pewnie nie podejmiesz pomimo tego, że jesteś tak świecie przekonany, że mam śmieszna ilość akcji a na forum to moja praca. Chyba, ze 5k PLN to dla Ciebie zawrotna kwota mój Ty Stanczyku:)
    Czym ty jesteś zainteresowany?
    Lubię robić dobrze ale nie jak nikt coś klepie w temacie.
    ty jako naganiacz wiesz o moim stanie posiadania bo ja nie pękam, a ty udajesz, że niby posiadasz akcje.
    Jeśli udaje i jesteś świecie o tym przekonany to czym ryzykujesz? Zaproponowałem Ci układ. Wymagasz od kogoś wystawienia akcji po PKC co już samo w sobie jest śmieszne. Proponuję Ci wystawienie pakietu akcji ale jeśli wpłacie 5k PLN na cele charytatywne a Ty nagle robisz się miekiszonem. Ja nie wnikam komu Ty dobrze robisz. Czy szefowi czy swojemu chłopakowi. Srednio mnie to interesuje:) ale jeśli chcesz zrobić cos dobrego to albo Ty albo ja. Ktoś wpłaci te 5k. Mysle, xe mój układ ma sens bo wnosi coś dobrego. Twoje namawianie na PKC jest właśnie takim klepaniem bez sensu... już się do Ciebie mój prywatny Stańczyku przyzwyczaiłem dlatego jeszcze tracę na Ciebie czas...
    Jakaż zmienność nastroju występuje u ciebie zainteresowany. Nagle zacząłeś marnować czas na tym forum.
    Powtarzając się.
    Wróć do nauczania początkowego może tam nauczą ciebie, w co wątpię, czytania ze zrozumieniem.
    Już napisałem tobie, że taki nikt nie będzie stawiać mi jakikolwiek warunki.
    Nie masz akcji lub masz śladową ilość, to tłumaczy twoją nadaktywność na tym forum.
    Prawdziwy inwestor, do których ty niewątpliwie nie zaliczasz się, nie spedzają tak dużo czasu na forum danej spółki jak ty i nie wyklepuje takich bzdur co nieustannie czynisz.
    I bez odbioru. Skieruj swoją weekenfową pracę na inne wątki i/lub spółki.
  • Re: zainteresowamy dawaj PKC Autor: ~Zainteresowany [46.205.145.*]
    No to skoro nie posiadam akcji albo śladowe to powtórzę jeszcze raz. Wystawiam 10k PKC a Ty wpłacasz 5k na wybrany przeze mnie cel charytatywny. Nie bądź miękka f...ja. przecież gruby z Ciebie rekin biznesu. Co to dla Ciebie 5k hahahah
    Próbujesz na mnie wymusisz wystawienie PKC. Ja na zawołanie tego nie robię i wnioskujesz, że nie mam akcji albo mam śladowa ilość. Zaproponowałem wystawienie pakietu 10k akcji PKC jeśli wpłacisz 5k na cel charytatywny. Jeśli nie wystawie to ja wpłacam 5k na cel charytatywny. Dlaczego nie podejmujesz rękawicy? Jesli wystawie 20k to też nie podejmiesz? Jak rozumiem 50k i 100k tex by Cie nie zadowoliło... PS: nie, nie mam 100k akcji tej spółki.
    Dawja miekiszon:) osiągniesz swój cel i będzie Cie to kosztowało tylko 5K:)
  • Re: zainteresowamy dawaj PKC Autor: ~98 [31.179.123.*]
    Kup sobie smoczek.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.85.10.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
IDH -7,61% 1,70 2026-05-14 12:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?