Po raporcie z I kwartał, jeżeli w kolejnych kwartałach wynik będzie podobny, a po przejęciu s immo powinien nawet być lepszy.
EUR: 4,58 Kurs: 3,03
C/Z: 3,7 C/Wk: 0,66
Niesamowicie niedowartościowana spółka. Tu powinno być co najmniej 3 razy tyle. Przy cenie 9 zł za akcje, C/Z wyniesie 10,98, a C/Wk nadal zaledwie 1,97.
Mam rację, że powinno iść do góry czy czegoś nie wiem?
Jak przebije na stałe 3 zł to i płynność się zrobi bo wtedy rynek dostrzeże jak tania to spółka. Najważniejsze to przebić 3 zł przy obrotach powyżej 100 tys.Wtedy jest szansa ze szeroki rynek dostrzeże spółkę bo będzie na stooq.pl w najwiekszych wzrostach na pierwszej stronie. Tylko obrót musi być powyżej 100 tys bo tylko takie spółki tam pokazują.
spóka matka notowana w niemczech cpi pg dzis nowy rekord notowa 0,90 euro !!!! tam rowniez ma byc wykup akcji.Na czeskich forach pisza ze bedzie minimum 1 euro . tak wiec trzymac akcje i czekac na minimum 4,7 zł . Ja licze jednak na znacznie wiecej 10 zł bedzie optymalna cena dla vitka i funduszy apollo
Popadliśmy trochę w marazm. Najlepsze jest to, że animator może z kursem zrobić dosłownie wszystko. Szkoda, że nie ma większego zainteresowania spółka bo nie było by stawianych zapór jak ta w okolicy 3.4