• Kto trzyma kurs ECT na smyczy ? Autor: ~Pikador [89.76.20.*]
    Nie rozwodząc się nadmiernie, jeżeli kwestia tzw. bessy w stosunku do takiej firmy jak ECT nie powinna mieć zastosowania (przypominam, że w czasach bessy 80% akcji spada a 20% rośnie, tak wynika ze statystyk).

PR firmy jest tragiczny, o wynikach i planach firmy dowiadujemy się z raportów okresowych i sprawozdań zarządu spółki. Normalnie taka informacja powinna hulać po mediach giełdowych/ekonomicznych. Można podejrzewać że z jakichś względów zarząd spółki żałuje pieniędzy na dobrą obsługę PR albo chce działać teraz po cichutku.

Jeżeli jest tak jak wskazałem powyżej, to FF jest zbierany przez grubasków giełdowych, którzy pilnują, żeby mieć kurs spółki pod kontrolą i na niskim poziomie.

Czekamy na moment kiedy grubasek poślizgnie się na mydle w łazience.
  • Re: Kto trzyma kurs ECT na smyczy ? Autor: ~www [84.40.142.*]
    twitter martwy od dawna Fejs od 19 maja cisza była dopiero info o raporcie wrzucili dwa kontrakty przemilczane . Przed debiutem Prezes była mocno aktywna były wywiady teraz siadło to wszystko,. Nie jest to też klasyka NC ze biorą gniota na debiut bez wyników wysypują akcje i padaka tu są wyniki gotówka namacalne więc może i jest tak jak piszesz a im dłuższa konsola na zniechęcenie ( już prawie 2 miesiące boczniaka ) tym lepiej przy założeniu twojego scenariusza na przestrzeni półtora tygodnia już dwa razy gruby wpadał i mieszał w kotle przez dwa dni i znikał zobaczymy może ktoś doczeka finału .
  • Re: Kto trzyma kurs ECT na smyczy ? Autor: ~Pikador [89.76.20.*]
    Wyniki nie mogą być ściemą bo za to jest prokurator. Poza tym mamy raport roczny składany przecież do Sądu Gospodarczego. Ja wsadziłem ładne parę K swojego grosza i chciałbym godziwie zarobić. Więc trzymam rękę na pulsie + wizytacje w spółce i firmie pr.
  • Re: Kto trzyma kurs ECT na smyczy ? Autor: ~www [84.40.142.*]
    Tego nie napisałem tu własnie jest wszystko do mega rozwoju spółki a kurs kompletnie jakby nie reagował na infa a przecież juz dwa razy gościł ponad 4 zł lekko a tu jakby przyspawany z sufitem na poziomie cirka 3 zł
  • Re: Kto trzyma kurs ECT na smyczy ? Autor: ~Realista [193.106.129.*]
    Zróbcie sobie drinka i wyluzujcie, a Pani prezes niech robi swoje
  • Re: Kto trzyma kurs ECT na smyczy ? Autor: ~www [84.40.211.*]
    szamańskieje igristoje czeka ale to nie ten moment he he
  • Re: Kto trzyma kurs ECT na smyczy ? Autor: ~mm [185.22.136.*]
    i ktoś się zdenerwował, dość miał czekania
  • Re: Kto trzyma kurs ECT na smyczy ? Autor: ~Inwestor [31.0.79.*]
    Tak też bywa. Żegnalski!
  • Re: Kto trzyma kurs ECT na smyczy ? Autor: ~Rachmistrz [94.254.171.*]
    Jeszcze trwa skup. Może przyszly tydzień.
[x]
ECO5TECH 2,11% 0,97 2026-05-29 10:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.