Też tak myślę , ja nikomu nic nie sugeuję każdy niech podejmuje dezyzję na własny rachunek - a,że kupuję to daję przykład kazdy moze sprawdzić zlecenia - no i faktem jest ,że mam część kupioną po 80 zł ale nie duże ilości - dawaj "Myślący"
zaraz się okaże w którą stronę pójdzie jak zabiorą te 1060 ( moim zdaniem to strszak bo jak by chciał oddać to przecież niżej jest kupno )po 25 to jedziemy na północ a jak nie to zjazd do jakiej ceny się okaże
tylko kto nie zdążył wsiąść do pociągu PGE ma szanse właśnie na Kogeneracji tu odjazd może nastąpić w każdej chwili. Widać, że teraz są tylko miłośnicy tego papieru ale rynek potrafi analizować i nawet nie będziesz się spodziewał kiedy zostaniesz na peronie.
Ciagle pisze i tracicie kase tutaj dno jak i tez inni pisza,tylko spadek na 10 zl moglby to ruszyc,naganiaczy tutaj pelno z tego co widze od 38zl a to tylko leci do dolu widocznie tyle to warte jest co kot naplakal!!!
warte tyle ile płacą kiedyś się popyt obudzi jak PGE było po 7,9 to Kogeneracja chodziła po 27,7 jeżeli by ta korelacja wróciła to kurs oscylował by w okolicy 36 zł
"Nie wiem co myslec trwa ucieczka stad ,ktos masowo wyprzedaje a drobnica lyka" - tak łykam , po małym łyczku te 150 x 23,60 wystawione na kupno to moje