• obserwator82 Autor: ~Lesław [185.246.208.*]
    Widziałem, że ostatnio w końcu przejrzałeś na oczy i przestałeś już pisać o spółce w samych superlatywach - 2 lata na forum to chyba już wystarczy.

Osobiście nie znam większego przegrywa na polskiej giełdzie...

• Re: obserwator82 Autor: ~inwestor [185.153.35.*]
    Moja teoria że obserwator82 to ktoś z zarządu. Tak naganiał, tłumaczył i to również na innych spółkach portfelowych INC. Plus ten ruch z akcjami aby policzyć ilu "nas" jest. To policzyli ile wisi na hakach i... Sukcesywny zjazd do bazy. No cóż może się mylę(bez obrazy) ale jak na tak obytego i wiedzącego pewnie więcej niż 99% tutaj akcjonariuszy o spółce i mechanizmach giełdowych... I tak bardzo się mylić? Przynajmniej... DZIWNE.
  • Re: obserwator82 Autor: ~qwert [37.248.175.*]
    Też mnie zaskoczyło, że zachwalał, a ostatnio zaczał pisać negatywnie. Może sprzedał i teraz chce taniej odkupić.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.156.215.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: obserwator82 Autor: ~Jw [5.184.217.*]
    Mocno naganiaja na spadki, ciekawe
  • Re: obserwator82 Autor: ~Naolxwystawiezapiwo [5.173.148.*]
    Żrą i naganiają i agresywnie spychają kurs albo mają to na krótko albo mają inny cel ja nie oddam papieru!!teraz jak nic nie wart tym bardziej nie oddam haha
  • Re: obserwator82 Autor: ~radeek07 [79.186.227.*]
    Kapitalizacja 22 mln to juz nie ma co sprzedawac. Troche tych walorów mają w portfolio. Jak cos wypali jak np mill games to moze coś z tego bedzie.
  • Re: obserwator82 Autor: obserwator82 [31.42.0.*]
    Sprawa emisji to niestety porażka ... trzeba się zastanowić co dalej ... kurs w chwili obecnej wg.mnie juz zdyskontował to wydarzenie i to z nawiazką.
    Ciekawe jest to , iż ostatnio w ciągu 3 dni przemieliło sie około 240 tys sztuk .... dużo drobnicy musiało oddać ze strata

do Lesława - czy jestem przegrany ..... czas pokaże
  • Re: obserwator82 Autor: ~Aktywa [31.0.81.*]
    Natomiast w cenie jest miejsce jeszcze na przecenę ze względu na wyniki za 2Q. Nawet Beein było pewnie liczone już pod koniec 1Q po cenie emisyjnej. A to tylko mały elemencik. Nie ma praktycznie nic co stoi lepiej, niż na zamknięciu marca. Cześć nawet solidnie przeceniona.
    Weź pod uwagę , że to juz wiemy . Beein było ksiegowane po 25 zł a dzisiaj w okolicach 10-11 zł . Aktywa inwestycyjne spadna - pytanie o ile procent 20-25 ? Kurs od konca marca spadl z 3,75 zł ( ostatnia świeczka była mocno wzrostowa w marcu ) .
    Same licencje , które INC posiada sa warte kilka dobrych milionów ze wzgeldu na czas jak potrzeba by je uzyskac.

Dla mnie slabe wyniki za 2q22 juz są w cenach . Na chwile obecną kapitalizacja to około 23 mln zł .
  • Re: obserwator82 Autor: ~Aktywa [31.0.81.*]
    Może oddało duzo drobnicy, może nie oddało. Patrzę na dane to taki wolumen to nic niezwykłego. Gdyby się 2-3 razy tyle przewinęło w sesji to dawałoby bardziej do myslenia.

Ok, powiedzmy ze dołek zaliczony przy założeniu, ze aktywa mocniej nie będą przecenione. Ale mamy jeszcze 20 dni.

Z emisji było 1,2 mln sztuk do wzięcia. A na razie przewinęło się lekko ponad 300 tys. Nie porywa.
    Temat emisji jeszcze moze byc obecny ....pytanie czy komuś nie zalezało by do emisji nie doszło i dlatego cene zrzucil ponizej 2,5 zł .... a pozniej ulica sie podlaczyla i powstal szybki zjazd ponizej 2 zl z ładnym wolumenem ..... to jest gra , o ktorej sie nie dowiemy

zastanawialem sie tez nad wrogim przyjeciem ale chyba zbyt dużo ma obecny Zarzad - przede wszystki Prezes Świlinski i Wice prezes Huczek .... musieliby 40 % zebrac ...to taka teoria spiskowa bo przy tej cenie to moze ktos by chetnie przejał INC
  • Re: obserwator82 Autor: ~Lesław [84.17.55.*]
    Dalej próbujesz się wymądrzać XD

Zdyskontuj to swoje przyszłe straty, bo kurs tak jak Twoje mądrości można tylko spuścić w kiblu.

Obserwator pokaż swój cały portfel, daj screena. INC, GENXONE. Założę się, że wygląda on gorzej niż Mariupol.

Staram się pisać merytorycznie to co sądzę , że Ty masz sporą stratę i emocje Cie zżerają to nie jest mój problem ...zawsze pisze , że trzeba myśleć samodzielnie a forum jest do wymiany opinii. Chciałbym by były to wymiany merytoryczne ale ..... Lesław pozdrawiam Cię a o mój portfel się nie martw ;)
  • Re: obserwator82 Autor: ~qpa [46.134.106.*]
    Obserwator jednak nie sprzedałeś?
  • Re: obserwator82 Autor: ~Lesław [213.192.86.*]
    Tak się składka, że już jakiś czas sprzedałem te akcję. Natomiast Ty na forach się ,,mądrzysz", udajesz merytorycznego i elokwentnego.

Szkoda tylko, że Twoje ruchy na giełdzie nie mają z Twoimi wpisami nic wspólnego. Kują w oczy Twoje ,,mądrości".

Zarób jakieś pieniądze na giełdzie, to wtedy pogadamy. Odklejka maks, kup sobie lepiej obligacje, lepiej na tym wyjdziesz XD
  • Re: obserwator82 Autor: ~Ehh [46.134.103.*]
    Piękna się tu robi promka, jak ktoś ma czas to cena na wejscie jest elegancka
  • Re: obserwator82 Autor: ~Agrafka [5.173.248.*]
    Szkoda że nie mam hajsu bo bym zapakowal się po same kule na takiej promce. Ciekawe czy zejdzie jeszcze niżej.
[x]
INC 0,91% 1,66 2025-11-07 15:26:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.