Jeżeli dalej z nimi współpracuje to musieli się przeprosić bo tak jak wielu innych kontrahentów MNS miał problemy z rozliczaniem się z $$$. Może mimo tego współpraca trwa bo mu się to opłaca. A tak przy okazji to 0,75% od cen Mennicy Skarbowej to i tak beznadziejna oferta dla klienta, aż ciężko uwierzyć że czytelnicy Tradera czyli raczej dość świadoma grupa inwestorów w złoto może chcieć tak przepłacać.
Powiem tak: kupowałem kruszec w Mennicy Skarbowej, kupowałem gdzie indziej odrobinę taniej. W Mennicy Skarbowej zawsze terminowe dostawy u innych musiałem ostatnio odwołać zamówienie bo po 4 miesiącach mnie zwodzili coraz to nowymi terminami i obietnicami. Zatem ceny to jedno a niezawodność dostaw to drugie. Na tym wygrywa MNS. Jest niezawodna i dysponuje dużymi ilościami od ręki
Wpis powyżej to ewidentnie ktoś z samej Mennicy Skarbowej. Żaden normalny klient nie przepłacałby tak tylko dlatego że dotrzymują terminów, zresztą opinie w sieci mówią co innego. Poza tym w końcu interesują cię dotrzymane terminy zamówień z odroczoną dostawą czy duże zapasy towaru od ręki? Zdecyduj się. Bo coś nie gra w tej opinii "klienta".