• Raport 2021 c.d. wybrane Autor: ~Blackpik [195.205.239.*]
    Planowany rozwój spółki Wyniki przeprowadzonych badań są wdrożone na podstawie opracowań patentowych i mają wartość rynkową o potencjale zysku przekraczającego 0,5 mld złotych rocznie. Obecnie planowane są prace promocyjno-edukacyjne, aby ten potencjał wykorzystać w jak największym stopniu. Prowadzimy dalsze intensywne badania nad poszerzeniem liczby oferowanych testów diagnostycznych, suplementów i sposobów profilaktyki i leczenia nowotworów za pomocą diety, suplementów i leków. Przewidujemy kilkukrotne zwiększenie liczby tego typu innowacyjnych produktów. W kolejnych latach działalności Spółka zamierza przede wszystkim prowadzić badania własne nad produktami obniżającymi ryzyko nowotworów, pozyskiwać patenty chroniące własność intelektualną, rozwijać proces wytwarzania produktów opartych o nowo zgłoszone patenty, rozwijać pracownie diagnostyki molekularnej i biochemicznej, realizować badania kliniczne własne i zlecone oraz rozwijać sprzedaż suplementów diety, badań poziomu mikro/makroelementów, testów genetycznych oraz konsultacji. 
  • Re: Raport 2021 c.d. wybrane Autor: ~biszkopt [178.252.19.*]
    Widać po formie raportu, że spółka ma umowę z autoryzowanym doradcą bo wreszcie się pochwalili w opisówce jak należy:)
  • Re: Raport 2021 c.d. wybrane Autor: ~Blackpik [46.215.229.*]
    Mnie osobiście zastanawia : "o potencjale zysku przekraczającego 0,5 mld złotych rocznie". Jeśli tak jest to te akcją są za darmo, a potencjał wzrostów...
  • Re: Raport 2021 c.d. wybrane Autor: ~bob [62.182.150.*]
    Potencjał ogromny - temu i ja cierpliwie trzymam , dobierając jeszcze na spadkach od zniecierpliwionych.
  • Re: Raport 2021 c.d. wybrane Autor: ~Romet [31.60.61.*]
    mam 10.000 akcji i póki co ani myślę o sprzedaży. Jeżeli faktycznie mają zasięg 500 mln zł to kurs będzie bardzo wysoko .
  • Re: Raport 2021 c.d. wybrane Autor: ~bob [62.182.150.*]
    Jestem podobnego zdania , a mam ich jeszcze więcej i od czasu do czasu jeszcze podskubuję .
  • Re: Raport 2021 c.d. wybrane Autor: ~Prorok [5.173.249.*]
    Innogene kiedyś też startował od 1,7 a wylądował na prawie 100 w szczycie jak spekulanci rozdmuchali. A przecież RDG to zupełnie inna liga i prawdziwy Biotech w dodatku z niskim FF, więc jak ruszy to będzie petarda. Niech tylko ruszy komercjalizacja patentów.
[x]
READGENE -4,17% 5,06 2026-05-22 12:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.