• Ostatnio posprzeczałem się z grubym.. Mamy ciche dni. Autor: ~DrMajk [37.30.1.*]
    Chwilowo na forum bankiera nie podaje prognoz dla gazowej perły gpw. Jestem odcięty od info z pierwszej renki grubego. Zuzia muwi rze mu przejdzie tak jak strata drogich japońskich sztućow z okresu Ming, wiesiu wiesz coś o tym? Idę po flache do ramony. Dam znać jak jurz mu przejdzie wtedy info znowu z samej gury i zarabiamy.
  • Re: Ostatnio posprzeczałem się z grubym.. Mamy ciche dni. Autor: ~Wiesio [195.248.254.*]
    Z epoki Ming była Grubego waza i nie japońska, tylko hińska. To ta kturom zbiłeś kosiarkom gdy sie gapiłeś na curke Grubego w stringach acapulco zamiast kosić, gdy ja otszedłem od Grubego i kazał Gruby kosić tobie muwionc rze do niczego sie nie nadajesz..
  • Gadałem z grubym, opowiedział jak spławił Majka Autor: ~KoleśGrubego [195.248.254.*]
    Oto słowa grubego:
    "Chopie, miałem dość tego apsztyfikanta Zuzi. Ciongle gołopupiec gapił sie na mojom curke i jom zaczepiał lubierznie.
    Muj dzadek by takiemu sczelił z dubeltufki solom w zad.
    Muj ojciec by kazał ochronie takiemu buźkie obić.
    A ja nie mogie... ale mogłem mu dawać błędne prognozy by wzioł lewar, drogo kupił i wtopił"
[x]
PGNIG 1,54% 5,15 2022-10-28 17:02:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.