Portfel na chwilę obecną 30mln, a rentowność na poziomie 30%(str.34 raportu). Już teraz tylko z tych umów które zawarli można się spodziewać 9mln zysku w przyszłości.
Ja bym napisał 32 jednak ostanie dwie sesje mają wydzielony zespół do realizacji projektów wojskowych ,które już realizowali przecież , rentowność 29 procent k.. kosmos , zlecenia drogowe oraz próby wejścia na kontrakty drogowe , nie wykluczają zapotrzebowania na kontrakty na Ukrainie po zakończeniu działań wojennych , brak zagrożenia kontraktów działalność normalnie prowadzona be względu na wojnę ( to akurat sam wcześniej pisałem że mają 100 procent kontraktów w kraju ) 32 razy nawet 25 procent to tu grozi bez wzrostów ,że kasa w kasie będzie się równać kapitalizacji . Nie rozumiem wyceny zaraz jadę do Tworek ha ha
Ci co są od debiutu od dawna wiedzą, że większość umów jest z rentownością ok 30%. Więc jak ktoś jest jeszcze zdziwiony z nowych, to nie wiem co kurs jeszcze robi w tym miejscu.
A tak poza tym...str 30 raportu, Spółka nie widzi zagrożenia z powodu prowadzenia działań wojennych przy wsch granicy oraz upatruje szansę w świadczonych przez nią usługach po ich zakończeniu. I to jest dopiero super info.
Niestety, czego byś cie nie zachwalali przejście na stałe poziomu 3 graniczy z cudem. Nie pomogły 2 infa z umowami na ponad 2 bańki, dobry raport, perspektywy na przyszłość etc. Nędza
Liczyłem na wyższy kurs wcześniej. Ale dywidendą też się zadowolę. Skoro kasa jest w kasie to można cały zysk za 2021 na dywidendę. A kapitał zapasowy zostawić na niezmienionym poziomie.