Ktoś się orientuje na jakim etapie jest ten list intencyjny? W pierwszym etapie została zawarta umowa i miała być zrealizowana w I kw. Co z kolejnymi etapami i instalacjami 2x1MW ??
"Etap pierwszy zakończyliśmy w I kwartale 2022 roku, a w zakresie etapu II i III spisanego listu, zamierzamy do końca maja 2022 roku podjąć wiążące decyzje oraz zawrzeć umowy nt. zaprojektowania i wybudowania opisanej inwestycji, tym bardziej, że jest to inwestycja na terenie GPZ o wolnych mocach przyłączeniowych, w związku z czym nie jest obarczona największym dzisiejszym ryzykiem w branży inwestycji w farmy Pv lub elektrownie wiatrowe, jakim jest właśnie brak tych mocy przyłączeniowych." - to cytat z raportu z 16 maja odnośnie tego komunikatu ESPI. Maj skończył się wczoraj, ESPI o umowie z Tauronem pojawiło się z jednodniowym opóźnieniem, ciekaw jestem czy dowiemy się czegokolwiek do końca tygodnia w sprawie tego listu.
Za dużo nadrukowali akcji , teraz każde iformacje to wzrost kilka procent i wysypywanie śmieci, brak informacji to jeszcze gorzej bo idzie na dno bez podbicia . Szczyt 42gr nie do przejścia a dołka nie widać?
Cicho mi tu spokojnie czekamy na 25gr. Już nie potrafię się doczekać cewki, spekulanty i bubuzubu będą wyć z rozpaczy. A podobno pociąg odjechał, a tu coraz niżej. O listach cichutko. Jestem spokojny odkupię w promocji. To narazie bajo leszczyki:d
To ma być spokojne czekanie? Miałeś się odezwać dopiero jak będzie po 28, wiedziałem że nie wytrzymasz bez plucia żółcią:P Masz genialny plan na dokupienie, na pewno nie wpadnie na niego nikt inny z grubszym portfelem bez robienia z siebie żebrzącego dziada XD Nie było tu od 2 lat kursu na zamknięciu poniżej 0,305 zł, a wszystko co wystawiłeś na sprzedaż poniżej tej ceny nie stało w arkuszu nawet 5 minut:P
To inny list intencyjny, z kwietnia i rzeczywiście sprawa ma się wyjaśnić do końca czerwca. Pytanie autora wątku było o listopadowy, w którym była mowa o 3 etapach, a dotychczas umowę zawarto i zrealizowano jedynie na pierwszy etap.