Jeśli ktoś myślał, że sprzedaż akcji przez Gerstnera wystraszy drobnych akcjonariuszy i skłoni ich do sprzedaży akcji, to się mocno pomylił. Nie wpłynęło to w żaden sposób na kurs akcji, co najlepiej widać po obrotach....
Ja tu im dawno pisałem ze to oszustwo na lewego to kazali mi spadac ze niby 10 zl za akcje bedzie thebile zaraz 0,9 gr za akcje bedzie-bankrut i tyle w temacie
to zdjęcie jest nieaktualne - na budynkach należących kiedyś do firmy Groclin jest napis nowego włąściciela - firmy produkujacej meble: ADRIANA - TO SKANDAL !!!!!!
Ty difihuho najbardziej wisisz na tym haku.
Jesteś głównym moderatorem forum tej Spółki. Gdyby nie ty to forum by zamarło.
Tak nie zachowuje się forumowicz bez akcji.
z tego co się orientuje to nie LESS tylko Grocklin ściągnął kasę z giełdy. nowy właściciel wybrał możłiwe jak najszybszą drogę wejścia na giełdę, a co osiągnie to czas pokarze...
Jakbyś zadał sobie odrobine wysiłku i poszukał moje wpisy z pazdziernika to byś zobaczył ze zawsze ostrzegałem przed ta sciema na less-akcji nie mam sprzedałem i tu się pewnie zdziwisz ,nie na górce po 5,40,ale troche powyzej 3 zł.Teraz chce kupic i nie ukrywam,ale zalezy mi na 1 zł bo w iecej za to nie dam
I jak tam Fakt? masz teraz prawdziwy fakt cena 1,05 z 5,8 w zeszłym roku-co tu komentować?-akcja pod wywalenie akcji i do piachu gniota?Całkiem realny scenariusz.Cz Lewandowski sprzedał juz swoje udziały?