• Zapraszam na mój wpis o Agora S.A. Autor: iluminata_3 [94.154.23.*]
    Dostępny na moim blogu :)

Link:
    https://iluminata.pl/najbardziej-koszerna-spolka-w-polsce-agora-s-a/

Pokazałem w nim jak rozegrać tą koszerną spółkę.
    Sytuacja wewnątrz spółki to temat na dobry felieton.

Pozdrawiam!
  • Re: Zapraszam na mój wpis o Agora S.A. Autor: ~Franek_Chicago [172.58.160.*]
    Akurat jestem ciut do tyłu z Agorą , ponieważ wcześniej zakupiłem ten medialny papierek po 5️⃣,8️⃣0️⃣ złotych :)))
  • Re: Zapraszam na mój wpis o Agora S.A. Autor: filand [188.146.192.*]
    Dopóki nie zamkniesz pozycji to masz ujemną stopę zwrotu.
    U mnie średnia cena zakupu to 6,15 PLN. Czekam. Cierpliwy jestem...
  • Re: Zapraszam na mój wpis o Agora S.A. Autor: ~MAZUR [79.185.19.*]
    A MNIE PREZES SOROS UCZYŁ BY KUPOWAĆ WTEDY I TYLKO WTEDY, GDY PANUJE SIĘ NAD WYSOKIMI MOCNO KONKURENCYJNYMI TECHNOLOGIAMI W DANEJ SPÓŁCE AKCYJUNEJ. JA NIGDY NIE KUPUJĘ, GDY NIE WCHODZĘ Z WYSOKĄ TECHNOLOGIĄ DO DANEJ SPÓŁKI, GDYŻ JEST TO TAK JAK PANOWIE OPISUJECIE NA ZAŁĄCZONYM OBRAZKU. JAK JEST TANIO, TO ZAWSZE MOŻE BYĆ JESZCZE TANIEJ, I TO UDOWADNIACIE. POZDRAWIAM.
  • Re: Towarzyszka Leszczyna vs. 500 + Autor: filand [46.205.144.*]
    Ten lachociąg z Parti Obłąkanych twierdzi, że program 500 + nie przyniósł żadnych korzyści. To podobno jest ekonomistka i była vce minister finansów. Oczywiście nie ma pojęcia co to jest wartość pieniądza w czasie. Tak samo jak ten burdelik nazywany Partia Obłąkanych.
    Zatem na obrazku widać co dalo 500 PLN inwestowane w akcje dywidendowe notowane na NYSE. Przez 6 lat
    https://postimg.cc/BPBJGdwt
    https://postimg.cc/BPBJGdwt

Pozdrawiam normalnych inwestorów. Parti Obłąkanych dziękuję za uwagę. Onanizujcie się dalej..
  • Re: Towarzyszka Leszczyna vs. 500 + Autor: iluminata_3 [94.154.23.*]
    Przy platformie niemieckiej to by było 500+, ale dla polityków tej niemieckiej partii do każdego obiadu w Warszavivskiej restauracji!
  • Re: Towarzyszka Leszczyna vs. 500 + Autor: ~Franek_Chicago [172.58.137.*]
    Ciągle czekam na porządne wzrosty . ...

♣️ ❤️ ♠️ ♦️ ♣️ ❤️ ♠️ ♦️ ♣️ ❤️ ♠️ ♦️
    OFE PZU Złota Jesień posiada 8 mln 434 tys. 434 akcji Agory , akurat bardzo jestem ciekawy , po ile dawniej ten fundusz skupował te akcje Agory , pewnie po 60 złotych . ... Tra ~ la ~ la ~
    Akurat w poniedziałek , chciałbym dokupić więcej walorów Agory . ...
  • Re: Towarzyszka Leszczyna vs. 500 + Autor: ~marta [83.28.244.*]
    Lepiej kup tygodnik Gejzer będziesz miał czy podpalać w piecu
  • Re: Towarzyszka Leszczyna vs. 500 + Autor: filand [188.146.40.*]
    Naucz się,że tampony masz wymieniać na świeże a nie wpychać jeden za drugim.
  • Re: Towarzyszka Leszczyna vs. 500 + Autor: ~AutorAutor [155.190.35.*]
    jak to ongis ktos pisal na forum frondy "Agora do wora, wór do jeziora".
  • Re: To nie są ogórki kiszone.. Autor: filand [188.146.196.*]
    AGORA to nie ogórki kiszone...
  • Re: może to nie ogórki Autor: filand [37.128.12.*]
    Może nie ogórki

https://www.tradingview.com/x/bn8DnDbF

Ale kisić trzeba...
  • Re: Ranking Autor: filand [188.146.200.*]
    Oto mój prywatny ranking inteligentnych inaczej z Parti Obłąkanych
    1. Leszczyna
    2. Lenartowicz
    3. Gasiuk - Pihowicz
    4. Jachira ( nie jest członkiem PO, ale należy do klubu)
    5. Lubnauer

Wkrótce pojawią się kolejne pozycje. AGORA SA już po 5,2 PLN
    Zapewne wspomniała Parszywa Piątka wyjaśni na czym polega drożyzna....
  • Re: Następna kandydatka do rankingu. Autor: filand [188.146.200.*]
    Szef PO spotkał się w piątek z Ewą Wincenciak-Walas , którą określił „zwykłą obywatelką”. To jednak przewodnicząca PO w powiecie myślenickim, którą sąd ukarał za przyklejenie do ściany urzędu kartek z hasłami: „PiS = drożyzna”, „PiS = inflacja 8 proc.”, „PiS = prąd + 24 proc”.

Tymczasem „zwykła obywatelka” – jak Tusk nazwał Wincenciak-Walas – na początku czerwca uroczyście otworzyła biuro poselskie w Myślenicach. Wśród uczestników inauguracji nowej placówki był m.in. szef klubu PO-KO Borys Budka.

23 października 2021 roku Ewa Wincenciak-Walas została wybrana na przewodniczącą PO.

W 2018 roku wzięła udział w wyborach samorządowych, startując z ramienia KWW „Bez Układów” w Osieczanach i ubiegając się o mandat radnej miasta i gminy Myślenice. Jendak wynik 197 głosów nie zagwarantował jej stanowiska w radzie.

Ponadto, przewodnicząca lokalnych struktur PO aktywnie uczestniczyła w protestach organizowanych przez Ogólnopolski Strajk Kobiet. ( www.tvp.info.pl)
  • Re: Następna kandydatka do rankingu. Autor: ~Franek_Chicago [172.58.140.*]
    Narazie jestem 1900 złotych stratny na Agorze , tyle to daję w kościele na ofiarę :)))
  • Re: Jeżeli dobrze liczę to, Autor: filand [188.146.200.*]
    Jeżeli dobrze pamiętam ( popraw mnie jeśli błądzę) to zakup zrobiłeś po 5,9 PLN.
    1900 : ( 5,9/5,24) = 1900 / 0,66 = 2878,78 akcji.
    Po zaokrągleniu 2 880 akcji. Zate jeśli dokonałeś transakcji to faktycznie masz księgowany minus. Jeśli jedynie porównujesz poziomy cenowe to masz ujemną stopę zwrotu wynoszącą (5,24/5,9)- = - 11,12 % .
    I to by było na tyle...
  • Re: Jeżeli dobrze liczę to, Autor: ~Franek_Chicago [172.58.136.*]
    Dokładnie wcześniej zakupiłem 3375 akcji Agory po 5,80 złotych = 19 tys. 575 złotych , a teraz moje akcje kosztują = 17 tys. 685 złotych :)))

PS. Może bitwę przegrałem , ale wojny na pewno nie . ...
  • Re: Nic nie przegrałeś Autor: filand [188.146.38.*]
    Jeżeli Jesteś cierpliwy to nic nie przegrałeś.
    Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą...
  • Re: Nic nie przegrałeś Autor: ~Franek_Chicago [172.58.136.*]
    Piękne dzięki . ...

PS. Przecież kiedyś ten papierek kosztował 180 złotych , niech się martwią Ci , którzy kupowali na górce . ...
  • Re: Ranking. Leszczyna rulez... Autor: filand [188.146.38.*]
    1. LESZCZYNA
    Umocniła się na pierwszej pozycji za wypowiedź...
    "...
    LESZCZYNA: NASZ SYSTEM NIE ZDĄŻYŁ SIĘ ROZKRĘCIĆ, BO PIS GO ZAMKNĄŁ
    Polityk dopytywana, czy ten pomysł jest w programie PO i ile miałoby być takich mieszkań, stwierdziła: nie będziemy mówili, ile. Muszą być dostępne mieszkania w miejscach, gdzie jest praca, żeby młodzi ludzie mogli zarabiać i utrzymać mieszkania".
    Pytana, czy chodzi o mieszkania budowane przez państwo, czy podmioty prywatne, odparła, że "pomysły, żeby partyjni działacze zajmowali się gospodarką, to są pomysły PiS-u, nie nasze". - Nie chodzi o to, żeby konkretne ministerstwa zajmowały się budowaniem. Chodzi o system dopłat - podobny program mieliśmy w 2014 roku. Nie zdążył się rozkręcić, a PiS go zamknął - powiedziała posłanka.
    - Mamy dzisiaj jeszcze lepsze pomysły, zapewniam. Jak wygramy wybory, przedstawimy szczegóły - stwierdziła...."
    ========
    Jak Babcia zapuści wąsy i zmieni płeć to zostanie Dziadkiem gejem.
    Po takiej wypowiedzi, to ja na na Partię Obłąkanych zagłosuję po wyborach

Dnia 2022-06-17 o godz. 17:20 filand napisał(a):
    > Oto mój prywatny ranking inteligentnych inaczej z Parti Obłąkanych
    > 1. Leszczyna
    > 2. Lenartowicz
    > 3. Gasiuk - Pihowicz
    > 4. Jachira ( nie jest członkiem PO, ale należy do klubu)
    > 5. Lubnauer
    >
    > Wkrótce pojawią się kolejne pozycje. AGORA SA już po 5,2 PLN
    > Zapewne wspomniała Parszywa Piątka wyjaśni na czym polega drożyzna....

• Re: Ranking. Jachira rulez... Autor: filand [188.146.38.*]
    Adam Glapiński złożył przed Sejmem przysięgę w związku z objęciem funkcji prezesa NBP na drugą kadencję. W trakcie przemówienia posłanka Platformy Obywatelskiej Klaudia Jachira przepychała się z pracownikami straży marszałkowskiej i śmieciła, rozrzucając fałszywe banknoty. „Po cyrku i popisie chamstwa poseł Klaudii Jachiry ktoś będzie musiał ten bałagan posprzątać” – podkreślają posłowie. „Brak szacunku dla pracy osób, które utrzymują czystość w Sejmie” – dodają i apelując w tej sprawie do szefa PO Donalda Tuska.
  • Re: Ranking. Jachira rulez... Autor: iluminata_3 [94.154.23.*]
    Zgadnijcie jakiej narodowości, albo plemienia jak pani występująca pod przybranym nazwiskiem "Jachira", co jest charakterystyczne dla tego plemienia?

Przy Donku już rekordowa inflacja była przed kryzysem.
  • Re: Ranking. Jachira rulez... Autor: ~MAZUR [79.185.149.*]
    WIDZISZ ILUMINATA JA PODPISUJĘ SIĘ NAZWISKIEM, A TERAZ PO DWUCH KACZYŃSKICH, BĘDZIE ZNACZNIE GOŻEJ. ZNASZ DAUKSZEWICZA "LIST DO HRABIEGO" - "W PIERWSZYM ETAPIE REFORMY ZLIKWIDOWANO KROWY, BO WSZYSCY MYŚLELI ŻE MLEKO TO DAJE MLECZARNIA, I W ZWIĄZKU Z TĄ TRAGICZNĄ POMYŁKĄ WYBUDOWANO GAZOPORTY, MYŚLĄC ŻE GAZOPORT DAJE GAZ" I ZLIKWIDOWANO WYDZIAŁ AGS3 JUŻ WDRAŻAJĄCY TECHNOLOGIĘ PODZIEMNEGO GAZOWANIA WĘGLA, CZY WDRAŻAJĄCY TECHNOLOGIE WODOROWE. A TERAZ TO BĘDZIE INFLACJA 100% ROCZNIE, ALBO I WIĘCEJ. ALE PREZES KACZYŃSKI NA KONWENCJI PIS OBIECAŁ ŻE WSZYSTKIM ICH STRATY ZWRÓCI. ON MA TRZECIE STADIUM POMROCZNOŚCI JASNEJ?
  • Re: Ranking. Nowe notowanie. Autor: filand [188.146.38.*]

1. Leszczyna
    2. Jachira ( nie jest członkiem PO, ale należy do klubu parlamentarnego) ⬆️2️⃣
    3️⃣. Lenartowicz ⬇️1️⃣
    4. Gasiuk - Pihowicz ⬇️1️⃣
    5. Lubnauer ↔️
  • Re: Ranking. Nowe twarze... Autor: filand [188.146.196.*]
    Nowe "gwiazda"

Przekop pomoże w odprowadzeniu wody z rzek do morza – tłumaczyła swój sprzeciw wobec przekopu Mierzei Wiślanej poseł Urszula Zielińska z Zielonych (Koalicja Obywatelska). Jej zdaniem mamy w Polsce do czynienia z suszą „na poziomie Egiptu”.

- Zdecydowanie sprzeciwiamy się budowie kanału – zadeklarowała Zielińska w rozmowie z Polskim Radiem dodając, że chciałaby namówić do tego sprzeciwu całą Koalicję Obywatelską.

– Powód tego jest oczywisty: polskie rzeki i zasoby wodne wymagają bardzo dużej ochrony, ponieważ mamy do czynienia na terenie Polski z olbrzymią suszą hydrogeologiczną – wyjaśniała

Na uwagę dziennikarki, która wskazywała, że przekop Mierzei Wiślanej nie pogłębi tej suszy polityk Zielonych odpowiedziała, że „przekop pomoże w odprowadzeniu wody z rzek do morza” oraz że „przekop próbuje traktować nasze rzeki jako kanały transportowe”. ( www.tvp.info.pl)
    1. Leszczyna
    2. Jachira
    3. Lenartowicz
    4. Gasiuk - Pihowicz
    5. Lubnauer
    6. Okła - Drewnowicz
    7. Zielińska ( Zieloni, Koalicja Obywatelska)

======
    Dnia 2022-06-26 o godz. 19:34 filand napisał(a):
    >
    > 1. Leszczyna
    > 2. Jachira ( nie jest członkiem PO, ale należy do klubu parlamentarnego) ⬆️2️⃣
    > 3️⃣. Lenartowicz ⬇️1️⃣
    > 4. Gasiuk - Pihowicz ⬇️1️⃣
    > 5. Lubnauer ↔️

• Re: Ranking. Nowe twarze... Autor: ~Franek_Chicago [172.58.137.*]
    Nawet jest całkiem dobrze , na pewno papier rozkręci się na dobre na północ . ... Tylko więcej wiary w siebie , kochany inwestorze :)))
  • Re: Ranking. Nowe twarze... Autor: ~Franek_Chicago [172.58.136.*]
    Jestem stratny 0,10 zł . ➕ prowizja . ... , ale jaja . ... Tra ~ la ~ la ~ la . ...
  • Re: Ranking. Nowe twarze...Kobiety/Mężczyźni Autor: filand [188.146.200.*]
    Dawniej ten burdelik nazywał się Platforma Obywatelska ,niedawno Platforma Obłąkanych a po dzisiejszej konwencji w Radomiu Partia Oszustów.
    Ranking normalnych inaczej wśród Mężczyzn
    1. Tusk ( chleb po 30 PLN)
    2. Lenz ( dzisiaj wystąpił w TVP Info i dał popis niewiedzy i głupoty)
    3. Sikorski ( gamoń)
    Ranking Kobiet normalnych inaczej...
    > 1. Leszczyna
    > 2. Jachira
    > 3. Lenartowicz
    > 4. Gasiuk - Pihowicz
    > 5. Lubnauer
    > 6. Okła - Drewnowicz
    > 7. Zielińska ( Zieloni, Koalicja Obywatelska)
    >
    > ======

• Re: Ranking. Nowe twarze...Kobiety/Mężczyźni . Gamonie I nie tylko. Autor: filand [188.146.200.*]
    Dawniej ten burdelik nazywał się Platforma Obywatelska ,niedawno Platforma Obłąkanych a po dzisiejszej konwencji w Radomiu Partia Oszustów.
    > Ranking normalnych inaczej wśród Mężczyzn
    > 1. Tusk ( chleb po 30 PLN)
    > 2. Lenz ( dzisiaj wystąpił w TVP Info i dał popis niewiedzy i głupoty)
    > 3. Sikorski ( gamoń)
    > 4. Trzaskowski (#dupiarz vel dupek vel nieuk, procent z CIT w latach 2015 - 2022)
    > Ranking Kobiet normalnych inaczej...
    > > 1. Leszczyna
    > > 2. Jachira
    > > 3. Lenartowicz
    > > 4. Gasiuk - Pihowicz
    > > 5. Lubnauer
    > > 6. Okła - Drewnowicz
    > > 7. Zielińska ( Zieloni, Koalicja Obywatelska)
    > >
    > > ======
    >

• Re: Ranking. Gamonie I nie tylko. Autor: filand [188.146.200.*]
    > > Ranking normalnych inaczej wśród Mężczyzn
    > > 1. Tusk ( chleb po 30 PLN)
    > > 2. Lenz ( dzisiaj wystąpił w TVP Info i dał popis niewiedzy i głupoty)
    > > 3. Sikorski ( gamoń)
    > > 4. Trzaskowski (#dupiarz vel dupek vel nieuk, procent z CIT w latach 2015 - 2022)
    > > Ranking Kobiet normalnych inaczej...
    > > > 1. Leszczyna
    > > > 2. Jachira
    > > > 3. Lenartowicz
    > > > 4. Gasiuk - Pihowicz
    > > > 5. Lubnauer
    > > > 6. Okła - Drewnowicz
    > > > 7. Zielińska ( Zieloni, Koalicja Obywatelska)
    > > > 8. Pomaska Agnieszka
    (W ciągu tych siedmiu lat udało im się wycinać na potęgę lasy. Musimy skończyć z masową wycinką drzew – mówiła na konwencji Platformy Obywatelskiej posłanka tej partii Agnieszka Pomaska. „Nie kłamcie!” – zareagował na tę wypowiedź rzecznik Lasów Państwowych Michał Gzowski. Wyjaśnił, że wycinki są mniejsze niż przyrosty, a lesistość Polski się z roku na rok zwiększa.
    Gzowski przypomniał też, że część nadleśnictw wciąż pracuje zgodnie z programami opracowanymi w czasach, gdy rządziła PO. , www.tvp.info.pl)

> > >
    > > > ======
    > >
    >

[x]
AGORA 2,00% 9,20 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.