Nie będe tak pisał bo analizując 1q22 wiemy już jak zakonczyl sie rok ( byl raport za 4q21) - dodatkowo wiemy , że byly w 1q22 bardzo duze przychody i zarobek 450 tys netto , znamy stan gotowki , cashflow itd . Natomiast nie znamy np przychodow za kwiecien i nie bedziemy znali za maj - dopiero publikacja na poczatku lipca pokaze przychody za 2q22.
Wracajac jeszcze do kolejnosci publikacji raportow okresowych - dla mnie to nie logiczne jest by najpirw publikowac raport za 1q22 , a kilka dni pozniej za caly rok 2021. Jedynym elementem in plus to to , że biegły do niczego specjalnie sie nie doczepil i wyniki sa zgodne z tym co bylo w raporcie za 4q21
Co to za chore dyskusje...Bo raport nie w tej kolejnosci a co to za róznica p.j.ce.Wyniki super,nastepne beda jeszcze lepsze sezon sie tak naprawde zaczyna.Ruszyła nowa odsłona dofinansowania Mój Prąd.Wyniki super FF bardzo mały tylko 0.76%.Akcji mało.Tu będą solidne wzrosty
Ja Cię nie obrażam … podpowiem Ci jedna rzecz - wiesz ile to jest te Twoje FF - ile sztuk ? Trochę logiki bo przy takiej logice to wcale się nie dziwie , ze tylko obrażanie innych Ci zostało ….
Wydaje mi się, że handluje mega drobnica i animator. Te 30, 60, 75 to są wartości mikro. Obstawiam animatora. Ale fakt, jeśli to szarpnie to emisyjna będzie kwestią tygodnia. Potem zacznie się robić szum na forach i dopiero część ludzi zauważy spółkę.
Spółka własciwie nie ma długu.Jakis milion zaciagniety od prywatnych inwestorów na kilka lat na bardzo dobry dla spólki procent A pieniądze ten milion jest mówił prezes w wywiadzie.Teraz otwarta linia kredytowa w PKO na dobrych warunkach i w razie potrzeby Spółka moze korzystac