..nie ma co dywagować- podbitka pod 5 zl byla pod ubieranie ulicy na spadkach...nawet te 3 zl teraz nie daje szans na odbicie.Mam dla picu 100 akcji po 3,10 i widzę ,że chyba ten mój"pakiet" blokuje ich ruchy przed wzrostami..cóż...potrzymam sobie te akcyjki z rok- niech główkują pajacyki sternikowe.
Gdybym miał 100 akcji to nawet nie chciało by mi się zaglądać na to forum nie mówiąc o ogólnym sprawdzaniu kursu. Podaj numer konta wyślę ci 40 groszy dywidendy i tyle cię tu biedaczku widzieli.
A ja ma 245 akcji;) Ale jakoś dziwnym trafem jest to jedna z kilkunastu spółek, które obserwuję, więc to że ktoś nie ma akcji, to nie znaczy, że ma się nie interesować, wręcz odwrotnie. Więcej niż kilkanaście nie jestem w stanie ogarnąć. Dla mnie spółka z potencjałem ale więcej niż kilka procent w portfelu bym nie chciał mieć.
nie 2 tylko 2.5
a C/WK nie 1.48 tylko 1.2
więc wskaźnikowo to można powiedzieć że wobec inwestycji i skali sprzedaży to wycena może na połowie realnej. zobaczymy jaka dynamika w raporcie, chociaż już wiemy, że umowa przekroczyła definicja znaczącej dopiero w q2 więc należy przyjąć że wyniki Q1 to dopiero część sytuacji ( zakładam że wzrostowej)
Mówiłem, ostrzegałem. Fakty są takie ze mała prowincjonalna spółka na Zajdzie daleko. Tu wycena jest przyszłości. A przyszłość to groszówka. Około 80 groszy. Z nazwy global. A powinno być prowincja