I co? Było przejęcie, oficjalne wejście na giełdę i gdzie są te zapowiadane potężne wzrosty?
Jakie teraz macie argumenty?
Wcześniej broniliście ich pisząc, że BBI to jeszcze nie ekipa..
Żadnych argumentów, je*** ich, pi***** wychodzę ze stratą, rok czekałem, mogłem już 10x przerobić te pieniądze, jednak głupio się łudziłem że ta zmiana nazwy coś zmieni, wleci dużo info, a narazie to jest gotowanie żaby, może wrócę znowu, ale teraz trzeba odrobić straty, inflacja minus plus minus akcje to wychodzi tragedia. Ale życzę powodzenia, bo zawsze jak wychodzę z czegoś to rośnie :)
Dnia 2022-05-26 o godz. 17:17 ~Prorok napisał(a): > Zobaczymy :-)
nie ma szans, aby na jakiejkolwiek spólce stycznia zarobic na longterm, tylko szybkie spekulacje bo nawet gdyby!! cos na tym saule ruszylo, to zaraz bedzie nowa emisja akcji...to samo pisalem na jeszcze blumerangu jak był po 10-12 żł i teraz jest połowa tego
Bo jest jedyną na świecie moz3 atego jak widać urósł już 30 procent w sumie to dla Was już za późno wchodzić poszło pękło a Wy dalej patrzcie na ekipę coś zgasł płomień pozdrawiam !
Dnia 2022-05-30 o godz. 21:15 ~Prorok napisał(a): > No niewiem ja nie zainwestuje w grupę gdzienlider naninstastory mówi że sobie spiekl nosek sorry :-)
najbliższe otoczenie friza, kiedys był filmik gdzie wspominali o inwestorach, napewno Rezi,i właściciel firmy od sprzętu komputerowego który reklamowali, chyba spc gear jak dobrze pamiętam, trzeba by przejrzeć wcześniejsze filmy a na pewno da się cos wyłapać
A skąd założenie że trzeba mieć doświadczenie giełdowe żeby iść ze swoją firmą na giełdę? Są od tego ludzie którzy się tym zajmują. Jakbyś dobrze poczytał to byś się dowiedział że robią więcej niż tylko filmiki. A nawet gdyby tylko filmiki, to w końcu z tego jest zysk, i nie jedna firemka na giełdzie robi mniej a tam funkcjonuje.