Dlaczego myślisz w czasie teraźniejszym, a nie przyszłym? Policz sobie wynik roczny na podstawie - 20K dolarów czystego przychodu na tydzień z jednej gry + nowy gry na horyzoncie.
Poza tym niech każdy kupuje i sprzedaje po tyle ile chce :) Na dzień dzisiejszy moim zdaniem dss ma rację, że kapitalizacja jest za wysoka. Wierzę po prostu, że to się zmieni przy okazji kolejnego raportu. Zobaczymy :) Chciałbym żeby tak było. To tylko życzenie.
Mi wychodzi z samego Shelter69 1 milion czystego zysku na kwartał, zaniżyłem troszkę wyliczenia przyjmując bardziej negatywny scenariusz. To rocznie z tej gry to 4 mln, spółka teraz wyceniana na 27. Jak myślcie, czy to poprawi sytuacje?
Nie tylko Ty zbierasz ;)
Najpierw się z Ciebie śmieją, później z tobą walczą a na koncu wygrywasz. Ci co dziś sprzedają za jakiś czas będą płakać :) Odrobina pracy włożona w poznanie spółki i inwestycja staje się oczywista. W momencie kiedy to piszę S69 znów objął prowadzenie.
Weź idź dzieciaku na świeże powietrze, obroty po 4 tys a ty spamujesz o zbieraniu akcji i rozpruwaniu, jakby tu się nie wiadomo co działo. Rób z kieszonkowymi co chcesz, nie musisz się chwalić.
Nikt cię tu nie zapraszał Hamsi, czy ja wchodzę na twoje forum i robię do twojej kuwety? No właśnie nic się nie dzieje tutaj jak zauważyłeś, tak jak na Sonce długo nic się nie działo, a teraz wszyscy tam biegną. Ja akurat staram się przewidywać ruchy giełdy kilka miesięcy do przodu, a nie lecieć tam gdzieś akurat rośnie.
Hamsi bądź proszę miły, nikt ciebie nie obraża tutaj. Piszę bo lubię sobie popisać z ludźmi. Dzięki takiemu bankierowi poznałem dużo fajnych osób, tu anonimowo, a później na różnych Discordach się spotkaliśmy. Jak sam widzisz spółka jest zupełnie zapominania i przez pisanie tutaj troszkę zwiększa się jej widoczność. To wszystko :).
Na bankierze jest coś takiego jak koszyk ogólny forum, widać tam wszystkie posty ze wszystkich forów. Z tego samego powodu np. na takim cdprojekt jest post za postem w każdej minucie, ludzie maja nawet za to płacone, żeby spółka utrzymywała się na 1 pozycji popularności, a ta popularność wyliczana jest na podstawie ilości postów. My mamy chyba pozycje coś około 300, zanim pisałem tutaj to byliśmy na samym końcu. A przydałoby się więcej akcjonariuszy tutaj żeby powoli zwiększały się obroty. Już nieważne w która stronę nawet :).