Polska w 2021 r. była światowym liderem w eksporcie okien z tworzyw sztucznych oraz drewnianych osiągając odpowiednio 36,2 proc. i 28 proc. udział w światowym eksporcie.
Ponton ty nic z tego nie rozumiesz prawda ?Żadnej makroekonomi... żadnego zastanowienia jak dziala ta branża okien i drzwi jak zwiekszaja sie mozliwosci eksportowe ??
Interesuje Cie tylko kurs dzsiejszy i jutrzejszy i pieprzenie ze tu w warzywniaku ktos sypie tak ?
Perspektywy że w calej branży rosnie polski eksport masz gdzies ... nie rozumiesz ich no nie, nic Ci to nie mówi ?
Rozumiem że kurs walna z 5 na 2.45 i trend spadkowy ma się dobrze i z nim się nie walczy.
Piszecie od 8 miesięcy i od 8 miesięcy dosakaxe codziennie niższe wyceny. Maj się kończy i spółka milczy na temat znaczaxyxhukontraktow, nowych zamówień, cisza :)
Twoja makoekonmia dała tyle że zamiast wywalić po 5 jak B to trzymasz i teraz nawet nie ma komu sprzedawać bo warzywniak, nawet zapowiedź kpo nie rusza kursem, haki rozdane na lata
Wiem napiszecie ze macie po 1 zł i co z tego, jak nie masz komu sprzedać bo obroty 20k dziennie :)
Ponton ja trzymam dobra społke a Ty po co tu jesteś ? Tylko dla kursu ?
Dlakursu to trzena bylo kupić Merkatora mial najwyzsze notowania dlaczego tam nie kupowales ? Przecież wiadomo bylo że bedzie rósł wiecznie ... nie wazne że kuz nie bedzie trzeba tak duzo rekawiczek... wazne że kursl rusl do nieba
ale nie pozbud gdzie dochody spadają w stolarce -mu. rok do roklu spadło mu 28%!!!! a kwartał do kwartału 58% spasdło mu. więc idź nadawać na umicę jak ryży albo zagranice najlepi. zysk pozbudu w lesie i bedzie gorzy co by było lepi co nie buraczkic czerwone
Dnia 2022-05-30 o godz. 07:16 ~ce napisał(a): > ale nie pozbud gdzie dochody spadają w stolarce -mu. > rok do roklu spadło mu 28%!!!! > a kwartał do kwartału 58% spasdło mu. > więc idź nadawać na umicę jak ryży albo zagranice najlepi. > zysk pozbudu w lesie i bedzie gorzy co by było lepi co nie buraczkic czerwone
Segment stolarki otworowej Segment dotyczy historycznie najstarszej działalności Spółkiobejmującej produkcję okien i drzwi drewnianych. Emitent, a od 31 grudnia 2021 roku po przeniesieniu ZCP - spółka zależna Fabryka SLONAWY Sp. z o.o., posiada w swojej ofercie stolarkę otworową spełniającąwysokie wymogi w zakresie wzornictwa, trwałości, możliwości barwnych, jakości okuć, parametrów termicznych, którą oferuje klientom na rynku krajowym, europejskim oraz USA.
Nie wiem co Ci leży CE udaj się do lekarza może .... my Ci w tym nie pomożemy ...
Stolarka otworowa (SEGMENT I) rok 2021 w tys. zł PRZYCHODY OD KLIENTÓW ZEWNĘTRZNYCH 31 938 KOSZT WYTWORZENIA 28 204 ZYSK BRUTTO ZE SPRZEDAŻY 3 733
Stolarka otworowa (SEGMENT I) rok 2020 w tys. zł PRZYCHODY OD KLIENTÓW ZEWNĘTRZNYCH 27 690 KOSZT WYTWORZENIA 33 654 ZYSK BRUTTO ZE SPRZEDAŻY -5 964
Dnia 2022-05-30 o godz. 07:16 ~ce napisał(a): > ale nie pozbud gdzie dochody spadają w stolarce -mu. > rok do roklu spadło mu 28%!!!! > a kwartał do kwartału 58% spasdło mu. > więc idź nadawać na umicę jak ryży albo zagranice najlepi. > zysk pozbudu w lesie i bedzie gorzy co by było lepi co nie buraczkic czerwone
widzisz synek ja porównuje 1 kw 2022roku do 1 kw 2021r oraz rok do roku . to tak dla be cy li co nie rozumieją matematyki podstawowej
było 7 mln jest 6 mln zł stolarka więc minus 28% to dla nieczytatych
Dnia 2022-05-30 o godz. 21:01 ~ce napisał(a): > Dnia 2022-05-30 o godz. 07:16 ~ce napisał(a): > > ale nie pozbud gdzie dochody spadają w stolarce -mu. > > rok do roklu spadło mu 28%!!!! > > a kwartał do kwartału 58% spasdło mu. > > więc idź nadawać na umicę jak ryży albo zagranice najlepi. > > zysk pozbudu w lesie i bedzie gorzy co by było lepi co nie buraczkic czerwone > > widzisz synek ja porównuje 1 kw 2022roku do 1 kw 2021r oraz rok do roku . > to tak dla be cy li co nie rozumieją matematyki podstawowej > > było 7 mln jest 6 mln zł stolarka więc minus 28% to dla nieczytatych
poprawka drukarska było 7 mln jest 5mln zł stolarka więc minus 28% to dla nieczytatych
Dnia 2022-05-30 o godz. 21:03 ~ce napisał(a): > Dnia 2022-05-30 o godz. 21:01 ~ce napisał(a): > > Dnia 2022-05-30 o godz. 07:16 ~ce napisał(a): > > > ale nie pozbud gdzie dochody spadają w stolarce -mu. > > > rok do roklu spadło mu 28%!!!! > > > a kwartał do kwartału 58% spasdło mu. > > > więc idź nadawać na umicę jak ryży albo zagranice najlepi. > > > zysk pozbudu w lesie i bedzie gorzy co by było lepi co nie buraczkic czerwone > > > > widzisz synek ja porównuje 1 kw 2022roku do 1 kw 2021r oraz rok do roku . > > to tak dla be cy li co nie rozumieją matematyki podstawowej > > > > było 7 mln jest 6 mln zł stolarka więc minus 28% to dla nieczytatych > > poprawka drukarska > było 7 mln jest 5mln zł stolarka więc minus 28% to dla nieczytatych >
Fajnie że już znasz wyniki za I kw 2022 gratulacje !!