Wychwalał Wezol miesiącami zresztą to samo robił na Carpathii i finalnie ponownie schował głowę w piasek. Ten śmieć już się nigdy nie podniesie jakieś żałosne ruchy w zarządzie i nic poza tym. Kontrakty bez pokrycia. Dawno powinni przejść na ciągłe bo ten statek zwyczajnie idzie na dno
Compuflo znalazło zastosowanie również w weterynarii. Rozwija się bardzo wolno, jak na nasze oczekiwania, ale postępy są zauważalne. Pozdrawiam cierpliwych (z przymusu).
Przynajmniej jeden ze zdrowym, racjonalnym podejściem. Powiedzmy sobie szczerze w dzisiejszych rozchwianych czasach popyt na urządzenie do znieczulenia zewnątrzoponowego bankowo nie wzrośnie. Nie jest to dobro pierwszej potrzeby ani innowacja, która ratuje życie. Wpakowałem się w żałosne Milestone jak większość tutaj i starałem się zachować zimna głowę do końca. Nic się tu nie dzieje od lat poza roszadami w zarządzie czy zespole sprzedażowym
Ja myślę, że to wszystko czyli nic jest celowe. Codziennie kurs jest zbijany kilkoma akcjami, aż zejdzie na groszówki - wtedy ściągną z giełdy i rozwiąże się worek z dobrymi informacjami. Ja mam kwita sporo ale już tyle straciłem, że w dupie to mam i trzymam bo się przyzwyczaiłem przez tyle lat do czerwieni na tej pozycji ;-)