• Tragedia i brak perspektyw Autor: ~LL [5.173.32.*]
    Wychwalał Wezol miesiącami zresztą to samo robił na Carpathii i finalnie ponownie schował głowę w piasek. Ten śmieć już się nigdy nie podniesie jakieś żałosne ruchy w zarządzie i nic poza tym. Kontrakty bez pokrycia. Dawno powinni przejść na ciągłe bo ten statek zwyczajnie idzie na dno
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.217.197.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Tragedia i brak perspektyw Autor: ~ricky775 [46.204.76.*]
    Compuflo znalazło zastosowanie również w weterynarii. Rozwija się bardzo wolno, jak na nasze oczekiwania,
    ale postępy są zauważalne.
    Pozdrawiam cierpliwych (z przymusu).
  • Re: Tragedia i brak perspektyw Autor: ~Mateo [178.217.197.*]
    Ile czekasz na przełom ? Może, jeśli ktoś zainteresowany, każdy napisze ile lat
  • Re: Tragedia i brak perspektyw Autor: ~LL [5.173.40.*]
    Przynajmniej jeden ze zdrowym, racjonalnym podejściem. Powiedzmy sobie szczerze w dzisiejszych rozchwianych czasach popyt na urządzenie do znieczulenia zewnątrzoponowego bankowo nie wzrośnie. Nie jest to dobro pierwszej potrzeby ani innowacja, która ratuje życie. Wpakowałem się w żałosne Milestone jak większość tutaj i starałem się zachować zimna głowę do końca. Nic się tu nie dzieje od lat poza roszadami w zarządzie czy zespole sprzedażowym
  • Re: Tragedia i brak perspektyw Autor: ~darthez [46.204.100.*]
    8 lat…
  • Re: Tragedia i brak perspektyw Autor: ~FNW [188.33.248.*]
    Ja myślę, że to wszystko czyli nic jest celowe. Codziennie kurs jest zbijany kilkoma akcjami, aż zejdzie na groszówki - wtedy ściągną z giełdy i rozwiąże się worek z dobrymi informacjami. Ja mam kwita sporo ale już tyle straciłem, że w dupie to mam i trzymam bo się przyzwyczaiłem przez tyle lat do czerwieni na tej pozycji ;-)
[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.