Oj tak, tak, to wasze jutro z +100%, dobre! Układ, które MUSI jeszcze zatwierdzić sąd, nie ma nic wspólnego z zawieszeniem akcji. Raport za 2021 i za 1 kw. 2022 bez audytora. I nie dostrzegacie tego, że te umowy z "całym światem" są na takie kwoty, które generuje warzywniak. A jak tam wyniki badań z Japonii? Takie tajne przez poufne? A jak tam lobby lekarskie w Polsce? Popiera ten sposób badań? A jak tam wydatki samorządów na mammografię? Potrzebne narzędzie braster? Jak tam rozgrzane telefony? Nadal grzeją? A jak tam FDA? Popiera taki rodzaj badań?A ten sprzęt zalegający w magazynie, to kiedy był produkowany? Czy matryce są jeszcze ok? A jak tam druga odnoga działalności, hulajnogi, magazyny energii? Generuje przychody? Byłem z tą spółka od 20gr, sprzedałem po 2, a teraz nie dostrzegam argumentów za wzrostami. Układ? Dodatkowe miliony akcji i rozwodnienie kapitału. Pożyczka z ARP? Trzeba oddać.Tutaj problemem jest brak popytu na brastera. Z 4 lata temu zjechałem strategię Halickiego. Latał po całym świecie, chciał sprzedawać w aptekach, szok. A teraz cenię Prezesa za redukcję kosztów. Reszta bez komentarza.
jesteście zbyt słabi, aby z wami dyskutować. Odpisz jeden z drugim na poprzedni wpis, chłopczyki w krótkich spodenkach. Marzycie o domach z basenami, a macie pełne gacie. Przeraża was to, że akcje wiszą. I końca nie widać. Jak to jest, że prezes nie wie, co trzeba zrobić, aby biegły przyjął raport? Czy to jest brak kompetencji?
Mnie nic nie przeraża, skąd Ty bierzesz takie rzeczy? Przecież to Ty między innymi udzielasz się na tym forum jak wściekły, to Ty non stop piszesz jak tylko ktoś coś tutaj skomentuje.Zaraz się pojawiacie, ja nie wiem jakieś dyżury tutaj macie na zmianę?!
Odpisz na te wątpliwości! Nie masz wiedzy? Buhahahahaa! Bronię innych niedoświadczonych inwestorów przed naganiaczami na spółki, które nawet raportów nie potrafią opublikować, które przepaliły >110 mln zł, a sprzedaż mają na poziomie warzywniaka. A może chcesz porozmawiać o tym wywiadzie: https://www.youtube.com/watch?v=FnBXct_0Zmo A może o tym: https://www.youtube.com/watch?v=tbaQ-4ME9BE
To chyba bot jest. Nie dyskutować z nim. Jest zaprogramowany na te same odpowiedzi. Może wreszcie go przeprogramują na tyb pomocy Ukrainie bo inwestorzy to raczej pomocy nie potrzebują.