To smieciowa spółka i jako taka będzie spółką groszową...największa moja wpadka giełdowa no może poza CIG...ci którzy tu brali po 2-3 zlote na zwrot chocby inwestycji nie maja co liczyć...nieźle ubrali ulice.
Widzimy sie niestety pio 0.60 groszy...no 0.70 groszy...
Szczerze to mi was nawet nie żal...bo was oszczegałem leszcze...HE HE HE
Dnia 2023-08-08 o godz. 20:18 ~Khandr napisał(a): > Chopie, ten szrot ma obecnie 25mln kapitalizacji. To jest śmiech na sali. Dla mnie jak urośniemy drugie tyle to dalej będzie tanio.
Przestan sie osmieszac...co uzasadnia obecnom kapitalizacje...jakie tu zyski...jakie przychody...to jest smiech na sali...ta spolka to śmieć...jak Jujubee...jak urosniesz drugie tyle??...pod co...ośmieszyłes sie gosciu i teraz znikniesz ze wstydu...
Dnia 2023-08-08 o godz. 23:25 ~Gracz napisał(a): > Fundusz robi podbitki pod ponowne wyjście. Jak wyjdzie to tu kiła i mogiła zostanie. > Obecne wyceny są bez żadnych fundamentów.
Dokladnie...i juz widac jak karmią dzis żeby niedługo spuścic i zawiesic na hakach ubranych powyzej 1 zł...
Wy się dobrze czujecie? Myślicie, że jak ktoś oczyta się tych bredni to sprzeda wam akcje po zanizonym kursie? Czy też może wierzycie w to co piszecie? Tak czy inaczej kuna i cały ten gracz to muszą mieć niskie IQ, bo obie wymienione opcje na to wskazują.