• Każdy odpowie indywidualnie, nie będzie tłumaczenia że Solorz kazał Autor: ~hwds [89.64.83.*]
    31 Gdy Syn Człowieczy przyjdzie w swej chwale i wszyscy aniołowie z Nim, wtedy zasiądzie na swoim tronie pełnym chwały. 32 I zgromadzą się przed Nim wszystkie narody, a On oddzieli jednych [ludzi] od drugich, jak pasterz oddziela owce od kozłów. 33 Owce postawi po prawej, a kozły po swojej lewej stronie. 34 Wtedy odezwie się Król do tych po prawej stronie: "Pójdźcie, błogosławieni Ojca mojego, weźcie w posiadanie królestwo, przygotowane wam od założenia świata!
    35 Bo byłem głodny, a daliście Mi jeść;
    byłem spragniony, a daliście Mi pić;
    byłem przybyszem, a przyjęliście Mnie;
    36 byłem nagi, a przyodzialiście Mnie;
    byłem chory, a odwiedziliście Mnie;
    byłem w więzieniu, a przyszliście do Mnie".
    37 Wówczas zapytają sprawiedliwi: "Panie, kiedy widzieliśmy Cię głodnym i nakarmiliśmy Ciebie? spragnionym i daliśmy Ci pić? 38 Kiedy widzieliśmy Cię przybyszem i przyjęliśmy Cię? lub nagim i przyodzialiśmy Cię? 39 Kiedy widzieliśmy Cię chorym lub w więzieniu i przyszliśmy do Ciebie?" 40 A Król im odpowie: "Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili".
    41 Wtedy odezwie się i do tych po lewej stronie: "Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom!
    42 Bo byłem głodny, a nie daliście Mi jeść;
    byłem spragniony, a nie daliście Mi pić;
    43 byłem przybyszem, a nie przyjęliście Mnie;
    byłem nagi, a nie przyodzialiście Mnie;
    byłem chory i w więzieniu, a nie odwiedziliście Mnie."
    44 Wówczas zapytają i ci: "Panie, kiedy widzieliśmy Cię głodnym albo spragnionym, albo przybyszem, albo nagim, kiedy chorym albo w więzieniu, a nie usłużyliśmy Tobie?" 45 Wtedy odpowie im: "Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, czego nie uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, tegoście i Mnie nie uczynili". 46 I pójdą ci na mękę wieczną, sprawiedliwi zaś do życia wiecznego».
  • Re: Każdy odpowie indywidualnie, nie będzie tłumaczenia że Solorz kazał Autor: ~hwds [89.64.83.*]
    Może i weźmiesz swoje srebrniki,
    może pojedziesz na wakacje na Seszele, do Kenii lub na Hawaje
    ale i tak ci to nic nie da
    Odstąp od niesprawiedliwego, nie bierz na siebie winy, za którą przyjdzie ci zapłacić gorzko.
  • Re: Każdy odpowie indywidualnie, nie będzie tłumaczenia że Solorz kazał Autor: ~Czarny [188.146.192.*]
    Ty dobrze się czujesz? Myślisz,że Pan Jezus będzie rozliczał ludzi z tego,czy sprzedali akcje solorzowi??? Hehehehehe...Ja dziś sprzedaję i na pewno trochę pomogę potrzebującym. Nie gromadźcie skarbów na ziemi,ale w Niebie.
  • to chory egzemplarz Autor: ~Realista [31.0.70.*]
    raz pisze że Solo wkrótce w zębach przyniesie kaskę z odsetkami
    a potem się modli o łaskę Pana....czy rozum?
  • Re: Każdy odpowie indywidualnie, nie będzie tłumaczenia że Solorz kazał Autor: ~piotrek [157.25.129.*]
    Nie dziw się, widać niektórym z tej biedy i długoletniej walki rozum odebrało.
    np. hwds ciągle nie wytkał mi tej "belki w oku" której rzekomo nie widzę.

W ogóle jak tam hwds, założyłeś w końcu tę fundację? na jaki nr konta można już przelewać pieniądze?
  • Re: Każdy odpowie indywidualnie, nie będzie tłumaczenia że Solorz kazał Autor: ~EleCesarz [46.205.145.*]
    Ciekawe ile z tych trolli tak masowo rzekomo sprzedajacych, czasem "cos tam cos tam" zostawiających było aktywnych rzeczywiscie wcześniej

I czy choć jeden z nich jest w PAE , mimo ze na pewno solo kreta (lub nawet jakis kretow) tam zarejestrowal

W koncu TW wie jak to sie robi !

Trzymając się tematyki "biblijnej"

"Panu Bogu świeczke, diabłu ogarek, a TW "Zegarek" "

:-(
  • Re: Każdy odpowie indywidualnie, nie będzie tłumaczenia że Solorz kazał Autor: ~piotrek [157.25.129.*]
    Kret jest, zdemaskował się, pisałem o tym, nawołuje do majdanu. Był wprawdzie jakiś miesiąc spokoju, ale na krótko przed tym zaproszeniem znów się uaktywnił i zaczął nawoływać teraz do miesięcznic smoleńskich dziwne nie?

Dodatkowo jako pierwszy tutaj upublicznił obwieszczenie elektrimu o możliwości wypuszczenia nowej emisji, cóż za zbieg okoliczności co nie?
  • Re: Każdy odpowie indywidualnie, nie będzie tłumaczenia że Solorz kazał Autor: ~FREDEK [83.23.240.*]
    Dnia 2022-05-25 o godz. 11:33 ~EleCesarz napisał(a):
    > Ciekawe ile z tych trolli tak masowo rzekomo sprzedajacych, czasem "cos tam cos tam" zostawiających było aktywnych rzeczywiscie wcześniej
    >
    > I czy choć jeden z nich jest w PAE , mimo ze na pewno solo kreta (lub nawet jakis kretow) tam zarejestrowal
    >
    > W koncu TW wie jak to sie robi !
    >
    > Trzymając się tematyki "biblijnej"
    >
    > "Panu Bogu świeczke, diabłu ogarek, a TW "Zegarek" "
    >
    > :-(

DUZO NOWYCH NICKOW PRZYBYLO KTORZY NIBY CHCA ODDAC W ZAPROSZENIU, SKAD ONI SIE WZIELI?JA OBSTAWIAM ZE TO TROLE GA.
    Prawdę mówiąc jeszcze więcej jest też troli którzy deklarują publicznie że nie oddadzą. Skąd oni się biorą? Czyżby napuściło ich PAE?
  • Re: Każdy odpowie indywidualnie, nie będzie tłumaczenia że Solorz kazał Autor: ~oze [83.23.240.*]
    Dnia 2022-05-25 o godz. 11:45 ~piotrek napisał(a):
    > Prawdę mówiąc jeszcze więcej jest też troli którzy deklarują publicznie że nie oddadzą. Skąd oni się biorą? Czyżby napuściło ich PAE?

POWIEDZ MI ILE AKCJI ZOSTALO SPRZEDANYCH W OSTATNICH ZAPROSZENIACH?
  • Re: Każdy odpowie indywidualnie, nie będzie tłumaczenia że Solorz kazał Autor: ~hwds [5.173.21.*]
    Prawda jest dla was bolesna.
    Ale to jeszcze nic.
  • Re: Każdy odpowie indywidualnie, nie będzie tłumaczenia że Solorz kazał Autor: ~hwds [5.173.21.*]
    A propos zgromadzenia skarbów na ziemi.
    Nie mam nic zostałem okradziony.
    Ze skarbów na ziemi mam pustą kieszeń.
    Kto zabrał moje pieniądze co zrobił z tymi skarbami na ziemi?
  • Re: Każdy odpowie indywidualnie, nie będzie tłumaczenia że Solorz kazał Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    PIOTRUŚ - piotrek [157.25.129 , JEŻELI JA JESTEM KRETEM TO TY JESTEŚ CZARNYM ESKIMOSEM , NIE DOROSŁEŚ JESZCZE DO COMIESIĘCZNYCH DEMONSTRACJI A TYM BARDZIEJ DO MAJDANU .

DLATEGO SOLORZ NA RAZIE ROBI TO CO ROBI .

WSZĘDZIE WIDZICIE KRETÓW DLATEGO NA RAZIE JEST JAK JEST .

A DEMONSTRACJE ODBĘDĄ SIĘ PRĘDZEJ CZY PÓŻNIEJ , MIMO ŻE KOLEGO PIOTRUŚ ,BARDZO CI ZALEŻY ŻEBY SIĘ NIE ODBYŁY .

. I GĘBY SOBIE KOLEGĄ HWDS NIE WYCIERAJCIE BO WALCZYŁ I WALCZY Z SOLORZOWĄ HYDRĄ OD LAT .
    Dnia 2022-05-25 o godz. 11:50 ~oze napisał(a):
    > Dnia 2022-05-25 o godz. 11:45 ~piotrek napisał(a):
    > > Prawdę mówiąc jeszcze więcej jest też troli którzy deklarują publicznie że nie oddadzą. Skąd oni się biorą? Czyżby napuściło ich PAE?
    >
    > POWIEDZ MI ILE AKCJI ZOSTALO SPRZEDANYCH W OSTATNICH ZAPROSZENIACH?

Zdaje się że rok temu sprzedało 612 akcjonariuszy albo 614, nie pamiętam. A jak to się przełożyło na ilość akcji to możesz sobie policzyć bo ga ostatnio to ujawnił, ma już ponad 85% co oznacza że w rękach mniejszościowych pozostaje już poniżej 15% akcji.
    Dnia 2022-05-25 o godz. 11:54 ~KEMOT napisał(a):
    > PIOTRUŚ - piotrek [157.25.129 , JEŻELI JA JESTEM KRETEM TO TY JESTEŚ CZARNYM ESKIMOSEM , NIE DOROSŁEŚ JESZCZE DO COMIESIĘCZNYCH DEMONSTRACJI A TYM BARDZIEJ DO MAJDANU .
    >
    > DLATEGO SOLORZ NA RAZIE ROBI TO CO ROBI .
    >
    > WSZĘDZIE WIDZICIE KRETÓW DLATEGO NA RAZIE JEST JAK JEST .
    >
    > A DEMONSTRACJE ODBĘDĄ SIĘ PRĘDZEJ CZY PÓŻNIEJ , MIMO ŻE KOLEGO PIOTRUŚ ,BARDZO CI ZALEŻY ŻEBY SIĘ NIE ODBYŁY .
    >
    > . I GĘBY SOBIE KOLEGĄ HWDS NIE WYCIERAJCIE BO WALCZYŁ I WALCZY Z SOLORZOWĄ HYDRĄ OD LAT .

Nie będę tracił swojego czasu na dyskusję z solorzowym płatnym trolem, który nawołuje do majdanu czy tam jakiś miesięcznic a nic nie robi w tym kierunku, aby to się realnie ziściło.

Już tłumaczyłem, jakbyś to co sam wypisujesz traktował poważnie to już byś koczował w swoim namiocie wytapetowanym w swoje "ostre hasła" pod pałacem i stamtąd nawoływał i zachęcał innych do dołączenia się do ciebie w tym majdanie.

Tymczasem nie robisz nic innego oprócz publicznego podżegania i obarczania winą za to że ten majdan nie dochodzi do skutku radę PAE, co świadczy ewidentnie że starasz się zbudować w PAE jakiś rodzaj opozycji która zacznie coś wymuszać na radzie i w konsekwencji rozbije jedność. Innymi słowy, solorzowe metody "dziel i rządź".

I na tym kończę z tobą tę dyskusję.
  • Re: Każdy odpowie indywidualnie, nie będzie tłumaczenia że Solorz kazał Autor: ~KEMOT [80.55.158.*]
    SKOŃCZYĆ TO MOŻESZ SAM ZE SOBĄ ,

NIE STARAJ KIEROWAĆ LUDZI DO NAMIOTÓW , BO W NAMIOCIE TO TY MOŻESZ WAROWAĆ ,

A PAE ZORGANIZUJE DEMONSTRACJĘ PRĘDZEJ CZY PÓŻNIEJ BO SĄ TO LUDZIE KTÓRZY POZYTYWNIE MYŚLĄ I POTRAFIĄ ZMIENIĆ POGLĄDY , W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE .
    Dnia 2022-05-25 o godz. 13:03 ~KEMOT napisał(a):
    > SKOŃCZYĆ TO MOŻESZ SAM ZE SOBĄ ,
    >
    > NIE STARAJ KIEROWAĆ LUDZI DO NAMIOTÓW , BO W NAMIOCIE TO TY MOŻESZ WAROWAĆ ,
    >
    > A PAE ZORGANIZUJE DEMONSTRACJĘ PRĘDZEJ CZY PÓŻNIEJ BO SĄ TO LUDZIE KTÓRZY POZYTYWNIE MYŚLĄ I POTRAFIĄ ZMIENIĆ POGLĄDY , W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE . 

> Dnia 2022-04-11 o godz. 10:16 ~KEMOT napisał(a):
    > > ACHA , I JESZCZE JEDNO KOLEGO " PIOTREK " - NAPISAŁEŚ :
    > >
    > > "może nawet przyjedzie cały zarząd PAE aby dołączyć do Waszego majdanu "
    > >
    > > MOŻE NIECH ONI SIĘ NIE POJAWIAJĄ , JESZCZE BY ZARAZILI POTENCJALNYCH UCZESTNIKÓW MAJDANU SWOIM DEFETYZMEM .

Grunt to udawać prawdomównego i nie motać się we własnych kłamstwach
  • Re: Każdy odpowie indywidualnie, nie będzie tłumaczenia że Solorz kazał Autor: ~KEMOT [89.64.107.*]
    NAWET W NAJLEPSZEJ RODZINIE LUDZIE SIĘ KŁÓCĄ , ALE MOŻNA SIĘ KŁÓCIĆ I BYĆ NIEZADOWOLONYM Z POSTAWY INNYCH,

ALE JENOCZEŚNIE , I MIMO WSZYSTKO Z TYMI LUDŻMI WSPÓŁPRACOWAĆ I NAMAWIAĆ ORAZ NAWOŁYWAĆ ( CZASAMI MOŻE ZBYT NACHALNIE ) DO ZMIANY TEJ POSTAWY I POGLĄDÓW.

KTO TEGO NIE ROZUMIE JEST OGRANICZONYM SZTYWNIAKIEM .
  • Dezerter to Dezerter chyba ze zwykły troll płatny Autor: ~DezerterToDezerter [46.205.145.*]
    Dezerter to Dezerter

taki Judasz, za (ułamkowe) srebrniki

chyba ze zwykły troll płatny od posta

Na żadne słowa pociechy nie zasługuje

ani jeden ani drugi !
[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.