31 Gdy Syn Człowieczy przyjdzie w swej chwale i wszyscy aniołowie z Nim, wtedy zasiądzie na swoim tronie pełnym chwały. 32 I zgromadzą się przed Nim wszystkie narody, a On oddzieli jednych [ludzi] od drugich, jak pasterz oddziela owce od kozłów. 33 Owce postawi po prawej, a kozły po swojej lewej stronie. 34 Wtedy odezwie się Król do tych po prawej stronie: "Pójdźcie, błogosławieni Ojca mojego, weźcie w posiadanie królestwo, przygotowane wam od założenia świata! 35 Bo byłem głodny, a daliście Mi jeść; byłem spragniony, a daliście Mi pić; byłem przybyszem, a przyjęliście Mnie; 36 byłem nagi, a przyodzialiście Mnie; byłem chory, a odwiedziliście Mnie; byłem w więzieniu, a przyszliście do Mnie". 37 Wówczas zapytają sprawiedliwi: "Panie, kiedy widzieliśmy Cię głodnym i nakarmiliśmy Ciebie? spragnionym i daliśmy Ci pić? 38 Kiedy widzieliśmy Cię przybyszem i przyjęliśmy Cię? lub nagim i przyodzialiśmy Cię? 39 Kiedy widzieliśmy Cię chorym lub w więzieniu i przyszliśmy do Ciebie?" 40 A Król im odpowie: "Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, co uczyniliście jednemu z tych braci moich najmniejszych, Mnieście uczynili". 41 Wtedy odezwie się i do tych po lewej stronie: "Idźcie precz ode Mnie, przeklęci, w ogień wieczny, przygotowany diabłu i jego aniołom! 42 Bo byłem głodny, a nie daliście Mi jeść; byłem spragniony, a nie daliście Mi pić; 43 byłem przybyszem, a nie przyjęliście Mnie; byłem nagi, a nie przyodzialiście Mnie; byłem chory i w więzieniu, a nie odwiedziliście Mnie." 44 Wówczas zapytają i ci: "Panie, kiedy widzieliśmy Cię głodnym albo spragnionym, albo przybyszem, albo nagim, kiedy chorym albo w więzieniu, a nie usłużyliśmy Tobie?" 45 Wtedy odpowie im: "Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, czego nie uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, tegoście i Mnie nie uczynili". 46 I pójdą ci na mękę wieczną, sprawiedliwi zaś do życia wiecznego».
Może i weźmiesz swoje srebrniki, może pojedziesz na wakacje na Seszele, do Kenii lub na Hawaje ale i tak ci to nic nie da Odstąp od niesprawiedliwego, nie bierz na siebie winy, za którą przyjdzie ci zapłacić gorzko.
Ty dobrze się czujesz? Myślisz,że Pan Jezus będzie rozliczał ludzi z tego,czy sprzedali akcje solorzowi??? Hehehehehe...Ja dziś sprzedaję i na pewno trochę pomogę potrzebującym. Nie gromadźcie skarbów na ziemi,ale w Niebie.
Nie dziw się, widać niektórym z tej biedy i długoletniej walki rozum odebrało. np. hwds ciągle nie wytkał mi tej "belki w oku" której rzekomo nie widzę.
W ogóle jak tam hwds, założyłeś w końcu tę fundację? na jaki nr konta można już przelewać pieniądze?
Kret jest, zdemaskował się, pisałem o tym, nawołuje do majdanu. Był wprawdzie jakiś miesiąc spokoju, ale na krótko przed tym zaproszeniem znów się uaktywnił i zaczął nawoływać teraz do miesięcznic smoleńskich dziwne nie?
Dodatkowo jako pierwszy tutaj upublicznił obwieszczenie elektrimu o możliwości wypuszczenia nowej emisji, cóż za zbieg okoliczności co nie?
Dnia 2022-05-25 o godz. 11:33 ~EleCesarz napisał(a): > Ciekawe ile z tych trolli tak masowo rzekomo sprzedajacych, czasem "cos tam cos tam" zostawiających było aktywnych rzeczywiscie wcześniej > > I czy choć jeden z nich jest w PAE , mimo ze na pewno solo kreta (lub nawet jakis kretow) tam zarejestrowal > > W koncu TW wie jak to sie robi ! > > Trzymając się tematyki "biblijnej" > > "Panu Bogu świeczke, diabłu ogarek, a TW "Zegarek" " > > :-(
DUZO NOWYCH NICKOW PRZYBYLO KTORZY NIBY CHCA ODDAC W ZAPROSZENIU, SKAD ONI SIE WZIELI?JA OBSTAWIAM ZE TO TROLE GA.
Dnia 2022-05-25 o godz. 11:45 ~piotrek napisał(a): > Prawdę mówiąc jeszcze więcej jest też troli którzy deklarują publicznie że nie oddadzą. Skąd oni się biorą? Czyżby napuściło ich PAE?
POWIEDZ MI ILE AKCJI ZOSTALO SPRZEDANYCH W OSTATNICH ZAPROSZENIACH?
A propos zgromadzenia skarbów na ziemi.
Nie mam nic zostałem okradziony.
Ze skarbów na ziemi mam pustą kieszeń.
Kto zabrał moje pieniądze co zrobił z tymi skarbami na ziemi?
PIOTRUŚ - piotrek [157.25.129 , JEŻELI JA JESTEM KRETEM TO TY JESTEŚ CZARNYM ESKIMOSEM , NIE DOROSŁEŚ JESZCZE DO COMIESIĘCZNYCH DEMONSTRACJI A TYM BARDZIEJ DO MAJDANU .
DLATEGO SOLORZ NA RAZIE ROBI TO CO ROBI .
WSZĘDZIE WIDZICIE KRETÓW DLATEGO NA RAZIE JEST JAK JEST .
A DEMONSTRACJE ODBĘDĄ SIĘ PRĘDZEJ CZY PÓŻNIEJ , MIMO ŻE KOLEGO PIOTRUŚ ,BARDZO CI ZALEŻY ŻEBY SIĘ NIE ODBYŁY .
. I GĘBY SOBIE KOLEGĄ HWDS NIE WYCIERAJCIE BO WALCZYŁ I WALCZY Z SOLORZOWĄ HYDRĄ OD LAT .
Dnia 2022-05-25 o godz. 11:50 ~oze napisał(a): > Dnia 2022-05-25 o godz. 11:45 ~piotrek napisał(a): > > Prawdę mówiąc jeszcze więcej jest też troli którzy deklarują publicznie że nie oddadzą. Skąd oni się biorą? Czyżby napuściło ich PAE? > > POWIEDZ MI ILE AKCJI ZOSTALO SPRZEDANYCH W OSTATNICH ZAPROSZENIACH?
Zdaje się że rok temu sprzedało 612 akcjonariuszy albo 614, nie pamiętam. A jak to się przełożyło na ilość akcji to możesz sobie policzyć bo ga ostatnio to ujawnił, ma już ponad 85% co oznacza że w rękach mniejszościowych pozostaje już poniżej 15% akcji.
Dnia 2022-05-25 o godz. 11:54 ~KEMOT napisał(a): > PIOTRUŚ - piotrek [157.25.129 , JEŻELI JA JESTEM KRETEM TO TY JESTEŚ CZARNYM ESKIMOSEM , NIE DOROSŁEŚ JESZCZE DO COMIESIĘCZNYCH DEMONSTRACJI A TYM BARDZIEJ DO MAJDANU . > > DLATEGO SOLORZ NA RAZIE ROBI TO CO ROBI . > > WSZĘDZIE WIDZICIE KRETÓW DLATEGO NA RAZIE JEST JAK JEST . > > A DEMONSTRACJE ODBĘDĄ SIĘ PRĘDZEJ CZY PÓŻNIEJ , MIMO ŻE KOLEGO PIOTRUŚ ,BARDZO CI ZALEŻY ŻEBY SIĘ NIE ODBYŁY . > > . I GĘBY SOBIE KOLEGĄ HWDS NIE WYCIERAJCIE BO WALCZYŁ I WALCZY Z SOLORZOWĄ HYDRĄ OD LAT .
Nie będę tracił swojego czasu na dyskusję z solorzowym płatnym trolem, który nawołuje do majdanu czy tam jakiś miesięcznic a nic nie robi w tym kierunku, aby to się realnie ziściło.
Już tłumaczyłem, jakbyś to co sam wypisujesz traktował poważnie to już byś koczował w swoim namiocie wytapetowanym w swoje "ostre hasła" pod pałacem i stamtąd nawoływał i zachęcał innych do dołączenia się do ciebie w tym majdanie.
Tymczasem nie robisz nic innego oprócz publicznego podżegania i obarczania winą za to że ten majdan nie dochodzi do skutku radę PAE, co świadczy ewidentnie że starasz się zbudować w PAE jakiś rodzaj opozycji która zacznie coś wymuszać na radzie i w konsekwencji rozbije jedność. Innymi słowy, solorzowe metody "dziel i rządź".
Dnia 2022-05-25 o godz. 13:03 ~KEMOT napisał(a): > SKOŃCZYĆ TO MOŻESZ SAM ZE SOBĄ , > > NIE STARAJ KIEROWAĆ LUDZI DO NAMIOTÓW , BO W NAMIOCIE TO TY MOŻESZ WAROWAĆ , > > A PAE ZORGANIZUJE DEMONSTRACJĘ PRĘDZEJ CZY PÓŻNIEJ BO SĄ TO LUDZIE KTÓRZY POZYTYWNIE MYŚLĄ I POTRAFIĄ ZMIENIĆ POGLĄDY , W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE .
> Dnia 2022-04-11 o godz. 10:16 ~KEMOT napisał(a): > > ACHA , I JESZCZE JEDNO KOLEGO " PIOTREK " - NAPISAŁEŚ : > > > > "może nawet przyjedzie cały zarząd PAE aby dołączyć do Waszego majdanu " > > > > MOŻE NIECH ONI SIĘ NIE POJAWIAJĄ , JESZCZE BY ZARAZILI POTENCJALNYCH UCZESTNIKÓW MAJDANU SWOIM DEFETYZMEM .
Grunt to udawać prawdomównego i nie motać się we własnych kłamstwach
NAWET W NAJLEPSZEJ RODZINIE LUDZIE SIĘ KŁÓCĄ , ALE MOŻNA SIĘ KŁÓCIĆ I BYĆ NIEZADOWOLONYM Z POSTAWY INNYCH,
ALE JENOCZEŚNIE , I MIMO WSZYSTKO Z TYMI LUDŻMI WSPÓŁPRACOWAĆ I NAMAWIAĆ ORAZ NAWOŁYWAĆ ( CZASAMI MOŻE ZBYT NACHALNIE ) DO ZMIANY TEJ POSTAWY I POGLĄDÓW.
KTO TEGO NIE ROZUMIE JEST OGRANICZONYM SZTYWNIAKIEM .