Pan M.M. z Ongeno odpisał mi na zapytanie meilowe, że "istnieje jeszcze możliwość dołączenia do grupy uczestniczącej w eksperymencie" więc sądzę, że na chwile obecną nic nie bulgota.
Wychodzi na to że HANS "analfabeta" miał rację że nic tutaj nie będzie że to przekręt jet dystrybucja i ubieranie. Widać to zresztą patrząc na całą stajnię bulgotka wszystko leci do bazy a ubrany leszcz który uwierzył w bajki biznesmena płacze i kwiczy. Ale nie ma się co dziwić bo takie są prawa szulerni dziesięciu gości zarabia na dziewięćdziesięciu gościach nabranych na farmazon :)) Zaryzykujcie jak bulgotek kiedyś i załapcie się na GPW to też kiedyś zostaniecie grubymi milionerami nęcącymi bezwartościowymi wirtualnymi śmieciami które będziecie sprzedawać za żywą gotówkę frajerom . :))
Widać i słychać że moda na Januarki mineła i być może bezpowrotnie .Okazało się wszystko wydmuchy do ruch,,,nia Leszczy Jak spadnie na 10 gr to można zarezykować jeszcze raz .
WIDZISZ XX1 JAK TO W ZYCIU BYWA ..ZE ANALFABETA POTRAFI NAWET PREZYDENTEM ZOSTAC ..A TEN CO SIE UWAZA ZA OCZYTANEGO I NAJMADRZEJSZEGO JEST NICZYM INNYM JAK SYNERGA KTORA OKAZALA SIE SMIECIEM ,,POZDRAWIAM..HAHAHAHA
WIDZISZ XX1 JAK TO W ZYCIU BYWA ..ZE ANALFABETA POTRAFI NAWET PREZYDENTEM ZOSTAC ..A TEN CO SIE UWAZA ZA OCZYTANEGO I NAJMADRZEJSZEGO JEST NICZYM INNYM JAK SYNERGA KTORA OKAZALA SIE SMIECIEM ,,POZDRAWIAM..HAHAHAHA
Hans możesz ksioncowi zmarszczyć , ps . Uśredniaj bo zostaniesz bez szansy na bycie bogatym . Mnie szeryf ubrał ale się nie boję bo jestem cwaniak giełdowy a ty Hansino ledwo masz na wino !