Nie ma się co martwić, dziś po wynikach powinnow wrócić na wczorajszej 11.6.
Rynek raczej 38mln netto przy kapitalizacji 200 powinien ocenić pozytywnie!
Podoba mi się jak ostatnio trolle ciągle wybierają moment w trakcie dowolnej sesji gdzie BOWIM / cognor/ stalprodukt lepiej się zachowują od STF i trąbia o tym na forum jaki to śmieć z STF.
Fantastyczne :-) Ciekawe że ani razu nie mieli jaj żeby się wycofać ze swoich wpisów
Włącz proszę notowania, ustaw 1 lub 3 miesiące a nawet możesz 1 rok i porównaj te spólki, nie wiem z czego się wycofać, nie rozumiem jakie masz jeszcze wątpliwości, cieszy cię że ktoś wczoraj zwalił kurs 3% kilkuset akcjami a dziś wróciło??? Przy takich wynikach reakcja rynku że hohohoh. To już dawno powinno śmigać po 20zł, zysk od stycznia 2021 do dziś jest już zapewne większy niż kapitalizacja spółki a mimo tego kurs jest upodlony aż przykro!!!! Pozdrawiam
No i ok, takie porównania do mnie bardziej trafiają bo są bardziej miarodajne.
Nie sądzisz ze to jest inny poziom argumentacji aniżeli sprawdzanie minuta po minucie notowań obu spółek?
W mojej ocenie notowania obu spółek zachowywały się bardzo podobnie przed długi czas (do czasu wojny STF może nawet lepiej, bo tracił mniej niż bowim). W zasadzie obie spółki odbiły również podobnie po wojnie, z tą różnicą ze STF natrafił na sufit a bowim w ostatnim czasie dostał mega paliwa po informacji o uczciwej dywidendzie, tu tego zdecydowanie zabrakło.
STF miał szansę zostać dostrzeżony w taki sam sposób jak bowim, ale ta szansa została zaprzepaszczona. Czy to skreśla STF? W mojej ocenie nie, wyniki tej spółki bronią się same, ale każdy podejmuje sam decyzję.
Dziwi mnie jedynie to że osoby które są tak zachwycone bowim spamują forum spółki STF...