• DLACZEGO TAK SPADŁO???!!! Autor: ~Analityk55 [62.122.115.*]
    Przecież nie ma do tego żadnych podstaw!!!
  • Re: DLACZEGO TAK SPADŁO???!!! Autor: ~bob [37.248.222.*]
    Następnym razem gdy zainwestujesz swoje pieniądze to radzę nie wybierać śmieci, których kurs kilkuset akcjami może być zwalony o 3%.
  • Re: DLACZEGO TAK SPADŁO???!!! Autor: ~Guru [212.106.166.*]
    To jest pisowska giełda.Tutaj rządzi banda czworga.
  • Re: DLACZEGO TAK SPADŁO???!!! Autor: ~hihi [37.248.218.*]
    Nie ma się co martwić, dziś po wynikach powinnow wrócić na wczorajszej 11.6.
    Rynek raczej 38mln netto przy kapitalizacji 200 powinien ocenić pozytywnie!
  • Re: DLACZEGO TAK SPADŁO???!!! Autor: ~Ja [37.248.218.*]
    No niestety, zbyt mało zysku.
    Biwim 14.20 vs śmieć 11.48 :)
  • Re: DLACZEGO TAK SPADŁO???!!! Autor: ~Robert [31.182.151.*]
    Aż się wierzyć nie vhve jakie to ścierwo!
    Bowim +4 a tu zero popytu i znów gniocie przy 0.
    Końcówka 11?
  • Re: DLACZEGO TAK SPADŁO???!!! Autor: ~Fan [77.254.221.*]
    Podoba mi się jak ostatnio trolle ciągle wybierają moment w trakcie dowolnej sesji gdzie BOWIM / cognor/ stalprodukt lepiej się zachowują od STF i trąbia o tym na forum jaki to śmieć z STF.

Fantastyczne :-) Ciekawe że ani razu nie mieli jaj żeby się wycofać ze swoich wpisów
  • Re: DLACZEGO TAK SPADŁO???!!! Autor: ~Robert [31.182.151.*]
    Włącz proszę notowania, ustaw 1 lub 3 miesiące a nawet możesz 1 rok i porównaj te spólki, nie wiem z czego się wycofać, nie rozumiem jakie masz jeszcze wątpliwości, cieszy cię że ktoś wczoraj zwalił kurs 3% kilkuset akcjami a dziś wróciło???
    Przy takich wynikach reakcja rynku że hohohoh.
    To już dawno powinno śmigać po 20zł, zysk od stycznia 2021 do dziś jest już zapewne większy niż kapitalizacja spółki a mimo tego kurs jest upodlony aż przykro!!!!
    Pozdrawiam
  • Re: DLACZEGO TAK SPADŁO???!!! Autor: ~Fan [77.254.221.*]
    No i ok, takie porównania do mnie bardziej trafiają bo są bardziej miarodajne.

Nie sądzisz ze to jest inny poziom argumentacji aniżeli sprawdzanie minuta po minucie notowań obu spółek?

W mojej ocenie notowania obu spółek zachowywały się bardzo podobnie przed długi czas (do czasu wojny STF może nawet lepiej, bo tracił mniej niż bowim). W zasadzie obie spółki odbiły również podobnie po wojnie, z tą różnicą ze STF natrafił na sufit a bowim w ostatnim czasie dostał mega paliwa po informacji o uczciwej dywidendzie, tu tego zdecydowanie zabrakło.

STF miał szansę zostać dostrzeżony w taki sam sposób jak bowim, ale ta szansa została zaprzepaszczona. Czy to skreśla STF? W mojej ocenie nie, wyniki tej spółki bronią się same, ale każdy podejmuje sam decyzję.

Dziwi mnie jedynie to że osoby które są tak zachwycone bowim spamują forum spółki STF...
[x]
STALPROFI 1,58% 8,98 2025-10-07 15:52:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.