I widzisz kolego,ja w tamtym roku sprzedałem członkowi PAE kilka tysięcy akcji i nie żałuję jakoś specjalnie. Teraz zastanawiam się,czy nie sprzedać oszustowi reszty. Ile można czekać? Następne 15 lat? Więc nie wyzywaj Ludzi od trolli. W PAE jestem od początku. I dzięki P. Danielowi i reszcie można sprzedać teraz po 20 zł,bo pamiętam,jak wargas chciał nas przekręcić po złotówce. Za to szacunek dla PAE.
Dnia 2022-05-24 o godz. 22:26 ~EleCesarz napisał(a): > Nie wiem czy było to też i do ciebie, ale na pewno nie głównie do ciebie. > > Ale > > "uderz w stol > trolle sie odezwa" > > czy jakos tak > > :-)
Może i cos tam masz / sprzedasz - ale po co ten ekshibicjonizm ? Poniosłem klęskę / poddałem się - to jest powód do chwalenia się na forum? Może za uzyskane pieniążki dasz jeszcze płatne ogłoszenie w Parkiecie ?
A jak to taki 'sukces' to tym bardziej daj ogłoszenie w Parkiecie i jeszcze jakieś podziękowania w Polsacie dla 'dobrodzieja'.... p.s. poważnie piszę ...
Dnia 2022-05-24 o godz. 17:15 ~Elektrim123 napisał(a): > Nagle "namnozyło się" trolli, co to rzekomo mieli kiedys akcje i teraz oddaja > > Ktory to juz raz, kolejne platne od postu trolle,a raczej te same z nowymi nickami. > > Nie z nami Brunnery takie numery ! > > No pasaran ani po 18 ani po 19,90 zeta > > Potraktujcie akcjonariuszy powaznie i i oni moga poważnie zasiąśc do negocjacji > > A nie takie se wygłupy > > :-( >