• Opinie Autor: ~Tom [80.151.80.*]
    Opinie Platige Image S.A. Warszawa - GoWork.pl 

Czy praca i atmosfera w PLI jest naprawde tak zla jak pisza na gowork.pl? Prezes tez jest oceniany negatywnie...
  • Re: Opinie Autor: cezaryspekulant [185.76.228.*]
    Hehehe żebyś dostał dywidendę ktoś musi ciężko pracować. Poczytaj opinie pracowników jakie były w CDP przy tworzeniu Wierdzmina 3... Tak to działa w takich firmach.
  • Re: Opinie Autor: ~Xxx77 [5.173.249.*]
    Prawie każda firma ma zle opinie na Gowork
    Mysle, ze aż tak źle nie jest :)
  • Re: Opinie Autor: ~Tom [80.151.80.*]
    Taki 11bit nie ma az tak zlych opinii.. mam nadzieje, ze macie racje.
  • Re: Opinie Autor: bialoczerwony1972 [31.61.181.*]
    Biedronka niedaleko mnie ma pozytywnie opinie. Zapraszam tych wszystkich z GoWork...
    Jedna rzecz Wam umyka. Człowiek negatywnie nastawiony jest bardziej zdeterminowany, żeby wystawić opinie niż ten zadowolony czy nawet neutralnie nastawiony! Tak to działa prawie wszędzie.
  • Re: Opinie Autor: ~fanpli [89.64.70.*]
    hehe, opinie z jakiegoś portalu?
    ekstra, przypomnę tylko, że jak w sieci były same pozytywne opinie o pracy w pli
    to spółka generowała ...straty!
    nowy prezes wziął miotłę i czyścił tę stajnię augiasza z nierobów i pokręconych kierowników
    jak kobylecki, co to i pracował i swoją firmę konkurencyjna do pli prowadził
    do tego te akcje sprzed 10 lat...
    zasada tzw tłustych kotów się skończyła bo spółka publiczna musi budować wartość dla akcjonariuszy
    dywidenda coś w końcu tu tez oznacza
    będąc na walnym dowiedziałem się, że spółka ocenia pracowników wg algorytmu - czy na siebie zarabiają?
    nazywają to'' utylizacją zespołu'' czy, jakoś tak
    do tego lider danego projektu dostaję kasę na samym końcu jak dotrzymane są terminy
    maruderów się raczej nie toleruje, ponoć ich się nie wyrzuca bo teamy dają im sygnały i
    takie osoby same odchodzą
    w pli jest pakiet socjalny i nie ma jakiegoś zamordyzmu bo personel ma określone, wysokie kwalifikacje
    ps> takimi ocenami jak w gowork bym się w ogóle nie przejmował, a jeśli już to podchodził do nich kontrariańsko

[x]
PLATIGE 0,00% 5,06 2026-05-22 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.