Niestety termin został wydłużony - na stronie jest Suplement . Okazuje się , że nie ma chętnych co w najbliższym czasie nie wróży nic dobrego . Pisze to z duzym smutkiem bo na spółkę patrzałem z optymizmem ale ta emisja pokazuje niestety , że czeka nasz dłuższy czas w niskich rejonach . To jest oczywiscie moje prywatne spojrzenie ale nie jest ono optymistyczne :(
Dłuższy czas - do końca roku to minimum / ryzyko jest takie , że przy braku powodzenia emisji to bycie depozytariuszem stanie pod znakiem zapytania , jeśli w chciwli obecnej corwfunduing zamarł , zbliza sie gorsza koniunktura w gospodarce to czarno to widzę .- zastanawiam sie nad sprzedażą swoich akcji zakladajac , iż bedzie taniej w najblizszym czasue ....patrzać na to ,że na 800 tys sztuk były umowy inwestycyjne to Zarząd nie potrafil "dopchnąć" akcji za 1 mln - wiara samego Zarządu musi tutaj słabo wygladać /
to wszystko są moje indywidualne rozaptrywania - czy się sprawdzą - czas pokaże - jestem mocno zawiedziony tą sytuacją
W sumie na covera mi się nawet zebrało:
Otwiera sie sesja, ja nie wierzę oczom
Czy jednak się rzeczy inaczej potoczą
Otwieram stooqa i patrze, że znów w dół
Bo Twój ból jest lepszy niż mój
Twój ból jest lepszy niż mój
Nie smuccie się, spadamy w okolice 1 zł. Wtedy się obkupię by zaniżyc średnią.i wyjść stąd za kilka lat. Chyba że prędzej coś niezwykłego się wydarzy i kurs wystrzeli na 10 zł.
Prezes lubi rapować, to też coś z doskoku dla niego napisałem. Może zarapuje:)
Prezes Śliwa o gruszkach na wierzbie marzył, lecz jego plan covid i putin obnażył. My Marzyliśmy o nowym Mercedesie A teraz cóż nam pozostanie Panie Prezesie? Ciepłe ubranka na zimę przygotować I na bankierze polamentować….
Niestety wygląda to bardzo źle .... jakby kierowało się krok po kroku w stronę 2 zł
W tym roku niestety czekają nas zwiekszone koszty i malejące przychody .... koszty z przygotowaniem do rynku depozytariusza już są od maja obecne ..... bardzo źle to wygląda ...zakładam , że rok 2022 mozemy skonczyc na minusie ...co nie pomoże kursowi