• Spółka trafi to segmentu Alert Autor: ~Wykolejeniec [5.184.114.*]
    Przy obecnym trendzie do końca czerwca osiągniemy 5gr.
    W trzecim kwartale średni kurs spadnie poniżej 5gr a na okres ostatniego kwartału spółka trafi na Fixy i tam już jej kurs osiągnie dno.
    Nikt nie chce już tego kupować tylko wywalają.
    Cały czas ktoś dokłada z lewej a z prawej popytu brak.
  • Re: Spółka trafi to segmentu Alert Autor: ~SłaboAmebo [45.87.212.*]
    przelewanie z wora do wora przed infem, popierane głupimi wpisami ameb
  • Re: Spółka trafi to segmentu Alert Autor: ~Widz [31.0.61.*]
    Szczerze to wg mnie to nie są żarty. Tacy jak Ty przy 15gr też pisali "z wora do wora" a kurs dzisiaj mamy poniżej 7gr. Straciłem osobiście wszelkie nadzieje już. Jak byłem pełen optymizmu uśredniając po 8gr tak teraz jestem maksymalnie załamany niestety. Jak spadnie np na 5gr i urośnie na 10gr to już jest 100% zarobieni sobie pójdą, a tacy jak ja ze średnią blisko 12gr z dużym pakietem zostaną i będą się kisić. Miałem okazję 3x wyjść na 0 lub z lekkim zyskiem to zawsze wierzyłem,, e będzie dobrze. Muszę widocznie przestać obserwować profil lauren na fb, bo na każdym kroku się chwalą ile to mają roboty, ile szkoleń a w kursie tego nie widać. Widocznie mało zarabiają, skoro kurs nisko.
  • Re: Spółka trafi to segmentu Alert Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    Dnia 2022-05-23 o godz. 16:52 ~Widz napisał(a):
    > Szczerze to wg mnie to nie są żarty. Tacy jak Ty przy 15gr też pisali "z wora do wora" a kurs dzisiaj mamy poniżej 7gr. Straciłem osobiście wszelkie nadzieje już. Jak byłem pełen optymizmu uśredniając po 8gr tak teraz jestem maksymalnie załamany niestety. Jak spadnie np na 5gr i urośnie na 10gr to już jest 100% zarobieni sobie pójdą, a tacy jak ja ze średnią blisko 12gr z dużym pakietem zostaną i będą się kisić. Miałem okazję 3x wyjść na 0 lub z lekkim zyskiem to zawsze wierzyłem,, e będzie dobrze. Muszę widocznie przestać obserwować profil lauren na fb, bo na każdym kroku się chwalą ile to mają roboty, ile szkoleń a w kursie tego nie widać. Widocznie mało zarabiają, skoro kurs nisko.

Problem jest w tobie a nie w spółce. Spółka przygotowuje się pod długie wzrosty i trzeba dopiąć wszystko na ostani guzik, czekając na odpowiedni moment by wystartować. Takie sprawy to długie i żmudne działania, więc trzeba się liczyć z tym że trzeba poczekać parę lat.

Jeżeli dziewczynko masz problem ze sobą i inwestujesz na rynku który jest nie dla ciebie ponieważ go nie rozumiesz to możesz mieć żal tylko do siebie.
  • Re: Spółka trafi to segmentu Alert Autor: ~Widz [83.7.84.*]
    To czemu spadło z 99gr na 0.0653?
  • Re: Spółka trafi to segmentu Alert Autor: ~Akumulacja [109.207.108.*]
    spadlo to spadło, pytanie kto brał na górce bo moze to 10 % ulica tylko brała a teraz trole udają że ubrali i rozbierają
    ja brałem po 8 gr przed wzrostami i mam nadal część z tych akcji, kupiłem i sobie poleży parę lat. Lauren peso to dobra spółka do posiadania pod 4 rewolucję przemysłową a 90% wypisujących tutaj bzdety troli zachowuje się jakby to był jakiś wyścig w handlowaniu, kto więcej transakcji zrobi ten więcej ugra..a chodzi o coś zupełnie innego.

Żal mi ludzi którzy nie mają pojęcia o polityce i inwestowaniu a uważają się za dobrych inwestorów wypisując herezje na ściekowych forach.
  • Re: Spółka trafi to segmentu Alert Autor: ~Maniek [46.204.8.*]
    Fajnie ze sie martwisz o nasze pieniądze. Super jestes Cep.
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.