Przy obecnym trendzie do końca czerwca osiągniemy 5gr.
W trzecim kwartale średni kurs spadnie poniżej 5gr a na okres ostatniego kwartału spółka trafi na Fixy i tam już jej kurs osiągnie dno.
Nikt nie chce już tego kupować tylko wywalają.
Cały czas ktoś dokłada z lewej a z prawej popytu brak.
Szczerze to wg mnie to nie są żarty. Tacy jak Ty przy 15gr też pisali "z wora do wora" a kurs dzisiaj mamy poniżej 7gr. Straciłem osobiście wszelkie nadzieje już. Jak byłem pełen optymizmu uśredniając po 8gr tak teraz jestem maksymalnie załamany niestety. Jak spadnie np na 5gr i urośnie na 10gr to już jest 100% zarobieni sobie pójdą, a tacy jak ja ze średnią blisko 12gr z dużym pakietem zostaną i będą się kisić. Miałem okazję 3x wyjść na 0 lub z lekkim zyskiem to zawsze wierzyłem,, e będzie dobrze. Muszę widocznie przestać obserwować profil lauren na fb, bo na każdym kroku się chwalą ile to mają roboty, ile szkoleń a w kursie tego nie widać. Widocznie mało zarabiają, skoro kurs nisko.
Dnia 2022-05-23 o godz. 16:52 ~Widz napisał(a): > Szczerze to wg mnie to nie są żarty. Tacy jak Ty przy 15gr też pisali "z wora do wora" a kurs dzisiaj mamy poniżej 7gr. Straciłem osobiście wszelkie nadzieje już. Jak byłem pełen optymizmu uśredniając po 8gr tak teraz jestem maksymalnie załamany niestety. Jak spadnie np na 5gr i urośnie na 10gr to już jest 100% zarobieni sobie pójdą, a tacy jak ja ze średnią blisko 12gr z dużym pakietem zostaną i będą się kisić. Miałem okazję 3x wyjść na 0 lub z lekkim zyskiem to zawsze wierzyłem,, e będzie dobrze. Muszę widocznie przestać obserwować profil lauren na fb, bo na każdym kroku się chwalą ile to mają roboty, ile szkoleń a w kursie tego nie widać. Widocznie mało zarabiają, skoro kurs nisko.
Problem jest w tobie a nie w spółce. Spółka przygotowuje się pod długie wzrosty i trzeba dopiąć wszystko na ostani guzik, czekając na odpowiedni moment by wystartować. Takie sprawy to długie i żmudne działania, więc trzeba się liczyć z tym że trzeba poczekać parę lat.
Jeżeli dziewczynko masz problem ze sobą i inwestujesz na rynku który jest nie dla ciebie ponieważ go nie rozumiesz to możesz mieć żal tylko do siebie.
spadlo to spadło, pytanie kto brał na górce bo moze to 10 % ulica tylko brała a teraz trole udają że ubrali i rozbierają ja brałem po 8 gr przed wzrostami i mam nadal część z tych akcji, kupiłem i sobie poleży parę lat. Lauren peso to dobra spółka do posiadania pod 4 rewolucję przemysłową a 90% wypisujących tutaj bzdety troli zachowuje się jakby to był jakiś wyścig w handlowaniu, kto więcej transakcji zrobi ten więcej ugra..a chodzi o coś zupełnie innego.
Żal mi ludzi którzy nie mają pojęcia o polityce i inwestowaniu a uważają się za dobrych inwestorów wypisując herezje na ściekowych forach.