A to dobre.Na nic lepszego nie było cię stać?Nicków tobie i innym już brakuje?Nie jestem zwolennikiem bezmyślnego czekania a tym bardziej czekania w silnym trendzie spadkowym.Cierpliwie to mogą sobie teraz czekać kibice Wisły na powrotny awans do Ekstraklasy.Tam może być już tylko lepiej a tu masz trend i trzeba uważać jak się chce zagrać przeciw niemu.
Ale ja ich nie olałem, nie intersuje mnie co myślą inni inwestorzy. Jestem niezależną jednostką którą sporo traci na papierze i samodzielnie myśli. Covid nie znikł testy dalej będą sie sprzedawac może w mniejszej ilości ale będą jak zmutuje to agresywniejszej wersji to pandemia wybuchnie na nowe..
To ile według Ciebie spółka zajmująca się genetycznymi badaniami itp, mająca w swoim akcjonariacie największy w kraju podmiot realizujący szereg badań dla społeczeństwa, gdzie ich sztandarowy projekt może być eksponowany bardzo mocno, powinna być warta - 13 mln $ albo jeszcze mniej?
Warta jest obecnie lekko ponad 11 milionów $ i jak widac po obrotach - mało chętnych. Spółki covidowe do których należę tez genxone - najlepszem czasy mają juz za sobą - chodzi mi o wartość kursu. Zobacz na inno gene, biomed, biomaxima czy mercator - wszędzie zwała na kursie. Każdy juz ma w d.. covida wiec szansa na nowe ATH wynoszą 0
Olaf inno kupilem w 2016 wiekszosc papiera sprzedalem w przedziale 70 a 98 w szcycie pandemi. Teraz odkupilem na nowe ze srednia powyzej 8. Jesli chodzi o gx1 to jestem tu od roku i trace w h..! Ale nie przeszkadza mi to bo w nich wierze. 6.06 jadę na Walne zarejestruje akcje i od tego czasu bedziecie widziec jak ciagle powiekszam swój udział.
P.S. Marzenia są po to aby je spełniać