• Cierpliwość Autor: ~domisz [5.173.224.*]
    Cierpliwość zostanie sowicie nagrodzona.
  • Re: Cierpliwość Autor: ~domisz [217.182.226.*]
    A to dobre.Na nic lepszego nie było cię stać?Nicków tobie i innym już brakuje?Nie jestem zwolennikiem bezmyślnego czekania a tym bardziej czekania w silnym trendzie spadkowym.Cierpliwie to mogą sobie teraz czekać kibice Wisły na powrotny awans do Ekstraklasy.Tam może być już tylko lepiej a tu masz trend i trzeba uważać jak się chce zagrać przeciw niemu.
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Kubek [89.200.7.*]
    Mi to nic innego nie zostało jak czekać
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Olaf [138.199.59.*]
    Kubus - zobacz na obroty na genxone i inno gene - dwie padaki - inwestorzy olali te spółki

• Re: Cierpliwość Autor: ~Kubek [31.161.144.*]
    Ale ja ich nie olałem, nie intersuje mnie co myślą inni inwestorzy. Jestem niezależną jednostką którą sporo traci na papierze i samodzielnie myśli. Covid nie znikł testy dalej będą sie sprzedawac może w mniejszej ilości ale będą jak zmutuje to agresywniejszej wersji to pandemia wybuchnie na nowe..
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Olaf [45.134.212.*]
    Żyjesz marzeniami - nie sprzedałeś na fali i teraz kwiczysz. Zapomnij o tych poziomach jakie były
  • Re: Cierpliwość Autor: ~rutta [89.64.39.*]
    To ile według Ciebie spółka zajmująca się genetycznymi badaniami itp, mająca w swoim akcjonariacie największy w kraju podmiot realizujący szereg badań dla społeczeństwa, gdzie ich sztandarowy projekt może być eksponowany bardzo mocno, powinna być warta - 13 mln $ albo jeszcze mniej?

Warta jest obecnie lekko ponad 11 milionów $ i jak widac po obrotach - mało chętnych. Spółki covidowe do których należę tez genxone - najlepszem czasy mają juz za sobą - chodzi mi o wartość kursu. Zobacz na inno gene, biomed, biomaxima czy mercator - wszędzie zwała na kursie. Każdy juz ma w d.. covida wiec szansa na nowe ATH wynoszą 0
  • Re: Cierpliwość Autor: ~nowicjusz [62.141.199.*]
    Dla formalności, bo dyskusji prowadzić nie ma sensu - szanse na nic nie wynoszą zero.
  • Re: Cierpliwość Autor: ~AtlasAnusow [46.204.104.*]
    Przegraliście. Przykro mi.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.141.199.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Zaraz bedzie poniżej 10 jak inno czy biomed, genomtec czy nano group - sama śmietanka polskiej biotechnologii
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Kubek [83.80.227.*]
    Ale biotechy odbiją przy pierwsze lepszej panice zdrwotnej...
  • Re: Cierpliwość Autor: ~Kubek [83.80.227.*]
    Olaf inno kupilem w 2016 wiekszosc papiera sprzedalem w przedziale 70 a 98 w szcycie pandemi. Teraz odkupilem na nowe ze srednia powyzej 8. Jesli chodzi o gx1 to jestem tu od roku i trace w h..! Ale nie przeszkadza mi to bo w nich wierze. 6.06 jadę na Walne zarejestruje akcje i od tego czasu bedziecie widziec jak ciagle powiekszam swój udział.
    P.S. Marzenia są po to aby je spełniać
  • Re: Cierpliwość Autor: ~WZA [37.225.58.*]
    Trochę za późno na rejestrację. Ale pod bramę jedź.
[x]
GENXONE 1,03% 5,90 2025-09-19 16:49:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.