No fajnie tylko że dla obecnych akcjonariuszy będzie to oznaczało możliwą podbitkę w poniedziałek a następnie kolejne macanie dna na 15zł żeby wywołać panikę bo w jaki niby inny sposób zebrać dużą liczbę tanich akcji
Zbiorą mniej i tyle albo później zwiększa kwotę na nabycie. Dobra informacja, ciekawe jak rynek na to zareaguje. Duży tych akcji jak na własne potrzeby.
Chyba żartujesz. To nie są leszcze żeby dostosowywać się do rynku, to oni tutaj rządzą i ustalają jego wysokość! My możemy najwyżej się podpiąć pod jakiś ruch albo nie
Czy to dobra wiadomość? To się jeszcze okaże. Albo wyniki będą tak słabe, że Huuge musi skupować akcje żeby nie poleciały na 10 zł (taka poduszka) lub znowu będą wychodzić fundusze i ktoś to musi odebrać. Marzę o tym, żeby ta firemka zajeła się w końcu core'em swoje działalności. A jeżeli znowu w najbliższym raporcie wspomną o technologii Blockchain i Web3, a szczegóły już wkrótce, to chyba się wk...
Po wczorajszym raporcie. Przeczytałem tylko list Prezesa, cyt. "Zamierzamy kontynuować poszukiwania potencjalnych innowacji w grach, szczególnie w technologiach Web3 i Blockchain-mamy wystarczającą wiedzę i umiejętności, żeby uzyskać konkurencyjną przewagę w tych przyszłościowych i obiecujących segmentach." oraz "Dziękujemy wszystkim Państwu za udział w sukcesie Huuuge. Cenimy płynące od Państwa informacje zwrotne i mamy nadzieję, że będą Państwo nadal grać w nasze gry. Zespół Huuuge z wielką przyjemnością będzie grał razem z Państwem." Po pierwsze nie wiem o jakim sukcesie mówimy (spółka jest na giełdzie już prawie 1,5 roku i od tego czasu nic szczególnego nie zrobiła). A co do technologii Web3 i Blockchain, to już ten frazes na mnie nie działa i czas może zmienić na inny lub przekazać akcjonariuszom informacje na temat efektów tych poszukiwań.
Dobrze kombinujesz, tylko podmioty w zdaniu w odwrotnej kolejności. Rzeczywiście w aktualnej sytuacji rynkowej i w świetle planów rozwoju firmy A..., jest to bardzo realne.