• Artykuł Autor: ~Prk [37.47.178.*]
    https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/sygnis-caly-czas-jestesmy-na-etapie-growth-i-musimy-sie-rekapitalizowac-jesli-chodzi-o-zyski,akcje,297488
  • Re: Artykuł Autor: ~Borsuk [46.205.152.*]
    Hahaha dobre, czytak walniemy emisje i wydymamy ludzi na gorce
  • Re: Artykuł Autor: carmina_burana [45.134.212.*]
    Oho, mamy nowego hejtera. Dzień dobry, witamy.
  • Re: Artykuł Autor: ~Borsuk [46.205.146.*]
    Witam agencje ponownie :)
  • Re: Artykuł Autor: ~bywalec [91.146.243.*]
    a jakie tu agencje rządzą ? i jakie motto przewodnie forum ? ja plan 2-3 letni wdrożyłem i wtedy plan sprzedać, chyba, że nagle coś, kiedyś wcześniej sie wydarzy
  • Re: Artykuł Autor: ~Sdfr [37.47.179.*]
    Borsuk to troll. Dokładnie ja też daje sobie min rok po roku 7 zl widzę dla techników zobaczcie jak kanał rysuje się trolle wypad z baru
  • Re: Artykuł Autor: ~Borsuk [46.205.151.*]
    Na bazie czego te 7 zl ma byc? Uwazasz ze spolka urosnie 200-300% ? Bo ja stawiam ze 2Q pokaze spadek przychodow :)
    Nie ma co patrzeć na qw sam prezes powiedział tu na rok trzeba patrzeć ale zaznaczył że możliwa umowa na 5 mln zł tu nie ma sensu rozdrabniać na qw spółka technologiczna za 2 zl a ty qw chcesz oceniać smieszne . 7 zl w rok podaj nr tel przyjmuje zakład o 5 tys skromne
    2 ostatnie raporty przeczytaj od deski do deski jak przeczytasz ze zrozumieniem to nie będziesz pytał w ilu dziedzinach jakie tematy są ja nie będę ich tutaj wypisywał i ułatwiał komuś czytać ze zrozumieniem
  • Re: Artykuł Autor: ~Borsuk [46.205.147.*]
    Ty mi piszesz ze mam czytac ze zrozumieniem a sam nie czytasz, nie mowie o tym co bylo tylko o tym co bedzie czyli raport Q2, a prezes sobie moze mowic zeby kupic czas - od tego jest, zrobic wszystko by sprzedac talon na balon. Jak juz pisalem wedlug mnie technologia ze szkla sie nie przyjmie na rynku, zbyt niszowe. Bambino i sie zaraz sie zaraz skonczy i wroca wyniki sprzed roku
  • Re: Artykuł Autor: ~Sdfr [37.47.188.*]
    Człowieku sygnis pracuje nad magazynowaniem Energi np. Jakbyś chciał wiedziedziec maszyny do druku z ołowiu np nie czytasz baranie raportów daj mi spokój jesteś trolem.
  • Re: Artykuł Autor: ~Borsuk [46.205.151.*]
    Hah o juz olow, magwzynowanie energii, zaraz beda sklepem wielobranzowym wszystko po 5 zl
  • Re: Artykuł Autor: ~ktoś [46.204.109.*]
    stary, daj spokój. .....ewidentnie trelujesz i grasz na spadki, wszystkie tematy negujesz, może szkoda żebyś tutaj siedział i się stresował..bo cos mi się wydaje że akcji to ty mnie masz.... szkoda ze merytoryki brak.
    Co się skończy? Babino? pewnie się kiedyś skończy sprzedaż, ale serwis i obsługa zostaje nie mówiąc już o aspekcie edukacyjnym co przyniesie korzyść w przyszłości a jeśli program będzie powiększony o szkoły srednie?..
    Co z tego ze Q2 2022 wyjdzie słabe - jeśli wyjdzie, bo według mnie nie będzie tragedii, tam jedna drukarka do metalu to 1mtl - info w kwietniu było..
    "drukowanie szkłem się nie przyjmie bo jest niszowe"...bzdura...produkty niszowe zawsze są interesujące jeśli dobrze dobrane do potrzeb...a tutaj już wiemy o światłowodach , a z tego co wiem są prace nad nowymi aplikacjami.....
    Co do prezesa. A mnie przekonuje, dla mnie po prostu to on jest szczery, nie mydli, mówi wprost..( porównaj webinary innych spółek)

Zgadzam się ze przewidywanie jaka będzie cena akcji w rok , to trochę wróżenie z fusów...ale obecna kapitalizacja oceniając choćby obrót za Q1 i projekty, targi, kongresy - pokazują to w mediach społecznościowych ( jeśli nawet kilka procent tematów zaskoczy z takich eventów to już będzie ciekawie) to nie jest dużo
    Jak wielu już pisało kupić teraz i trzymać długofalowo wykorzystując sytuacje gdy ktoś chce zarobić parę procent i dokupować..
    to takie moje przemyślenia
    pozdrawiam

• Re: Artykuł Autor: ~Sdfr [188.33.248.*]
    Super dzięki za pomoc z trolem wszystko na nie jak się pisze światłowody gość nie wie co to jest i do czego służy. Magazynowanie energii. Przypomnę że Sygnis od 1qw jest dystrybutorem mikroskow i całego sprzedu tej firmy z Oksfordu jest na to espi
[x]
SYGNIS 4,88% 2,58 2026-01-27 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.