a jakie tu agencje rządzą ? i jakie motto przewodnie forum ? ja plan 2-3 letni wdrożyłem i wtedy plan sprzedać, chyba, że nagle coś, kiedyś wcześniej sie wydarzy
Nie ma co patrzeć na qw sam prezes powiedział tu na rok trzeba patrzeć ale zaznaczył że możliwa umowa na 5 mln zł tu nie ma sensu rozdrabniać na qw spółka technologiczna za 2 zl a ty qw chcesz oceniać smieszne . 7 zl w rok podaj nr tel przyjmuje zakład o 5 tys skromne
2 ostatnie raporty przeczytaj od deski do deski jak przeczytasz ze zrozumieniem to nie będziesz pytał w ilu dziedzinach jakie tematy są ja nie będę ich tutaj wypisywał i ułatwiał komuś czytać ze zrozumieniem
Ty mi piszesz ze mam czytac ze zrozumieniem a sam nie czytasz, nie mowie o tym co bylo tylko o tym co bedzie czyli raport Q2, a prezes sobie moze mowic zeby kupic czas - od tego jest, zrobic wszystko by sprzedac talon na balon. Jak juz pisalem wedlug mnie technologia ze szkla sie nie przyjmie na rynku, zbyt niszowe. Bambino i sie zaraz sie zaraz skonczy i wroca wyniki sprzed roku
Człowieku sygnis pracuje nad magazynowaniem Energi np. Jakbyś chciał wiedziedziec maszyny do druku z ołowiu np nie czytasz baranie raportów daj mi spokój jesteś trolem.
stary, daj spokój. .....ewidentnie trelujesz i grasz na spadki, wszystkie tematy negujesz, może szkoda żebyś tutaj siedział i się stresował..bo cos mi się wydaje że akcji to ty mnie masz.... szkoda ze merytoryki brak. Co się skończy? Babino? pewnie się kiedyś skończy sprzedaż, ale serwis i obsługa zostaje nie mówiąc już o aspekcie edukacyjnym co przyniesie korzyść w przyszłości a jeśli program będzie powiększony o szkoły srednie?.. Co z tego ze Q2 2022 wyjdzie słabe - jeśli wyjdzie, bo według mnie nie będzie tragedii, tam jedna drukarka do metalu to 1mtl - info w kwietniu było.. "drukowanie szkłem się nie przyjmie bo jest niszowe"...bzdura...produkty niszowe zawsze są interesujące jeśli dobrze dobrane do potrzeb...a tutaj już wiemy o światłowodach , a z tego co wiem są prace nad nowymi aplikacjami..... Co do prezesa. A mnie przekonuje, dla mnie po prostu to on jest szczery, nie mydli, mówi wprost..( porównaj webinary innych spółek)
Zgadzam się ze przewidywanie jaka będzie cena akcji w rok , to trochę wróżenie z fusów...ale obecna kapitalizacja oceniając choćby obrót za Q1 i projekty, targi, kongresy - pokazują to w mediach społecznościowych ( jeśli nawet kilka procent tematów zaskoczy z takich eventów to już będzie ciekawie) to nie jest dużo Jak wielu już pisało kupić teraz i trzymać długofalowo wykorzystując sytuacje gdy ktoś chce zarobić parę procent i dokupować.. to takie moje przemyślenia pozdrawiam
Super dzięki za pomoc z trolem wszystko na nie jak się pisze światłowody gość nie wie co to jest i do czego służy. Magazynowanie energii. Przypomnę że Sygnis od 1qw jest dystrybutorem mikroskow i całego sprzedu tej firmy z Oksfordu jest na to espi