• Ogłaszam rajd 7pln AGT Autor: ~Tex [83.6.66.*]
    Uklepane dno. Sytuacja wojenna wzglednie stabilna, jesli USA nie bedzie leciec w dol i nie pociagnie GPW, ktore tkwi w marazmie. Czas start odrabiamy straty witam na pokładzie odwaznych. Bedzie to watek, ktory bede podbijal i dzielil sie przemysleniami. Jesli spadnie ponizej 4.60 na dłuzej niz 3sesje (przy tak slabym wolumienie latwo zbic kurs chwilowo na niski poziom) to oglaszam, ze nie znam sie na spekulacji i nie mam pojecia o specyfice Ukrainskich spolek. Jesli bedzie 6zl... przesylam wam pozdrowienia i gratuluje wytrwałosci. Docelowo 6-40-7.00 ale na ile kurs sie tam utrzyma i jaki bedzie spadek po takim wzroscie pojecia nie mam.
  • Re: Ogłaszam rajd 7pln AGT Autor: ~BacekJartosiak [94.134.246.*]
    chce ci sie ryzykowac dla 6,4? zeby wziac takie ryzyko to trzeba miec potencjal zysku 200%
    czyli jak widzisz 7 zeta to musisz miec cene 2,33
  • Re: Ogłaszam rajd 7pln AGT Autor: ~Texveteran [83.6.66.*]
    Oczywiście. Idąc tym tokiem myślenia juz dawno nie byloby mnie na bananowej;). Tutaj pewniaki leca w dol a spolki nie majace wartosci pna sie w gore. Rynek nie jestr racjonalny.
  • Re: Ogłaszam rajd 7pln AGT Autor: ~Tex [83.6.66.*]
    Uspiony wolumen
  • Re: Ogłaszam rajd 7pln AGT Autor: ~Tex-veteran [83.6.35.*]
    Wynika, że dno uklepane. martwiący mały wolumen
  • Re: Ogłaszam rajd 7pln AGT Autor: ~Vlad [89.70.89.*]
    ważne, czy obsiali, ale tego nie wiemy, poza tym region w rękach ruskiego, jesli aktywa przejdą na ruskich to embargo, jeśli nie to ruski bedzie niszczył
    cięzki temat
[x]
AGROTON 0,37% 5,40 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.