Proszę sobie samemu wyciągnąć wnioski https://defence24.pl/technologie/jak-zamaskowac-wojsko-na-wspolczesnym-polu-walki-relacja coraz więcej informacji o Lubawie. Info za info... Nie sprzedawać akcji!!!
,, Amerykanie nie mogli uwierzyć w możliwość tak sprawnego dostarczenia odpowiedniego kamuflażu i powiedzieli, że Lubawa dzierży wręcz „Święty Graal" nie mam więcej pytań
Polska firma brała także udział w postępowaniu na maskowanie amerykańskich wozów Styker oraz jest w postępowaniu na kamuflaż dla czołgów Challenger 2 i na nowy wielozakresowy kamuflaż dla Bundeswehry.
Lubawa tworzy też pełny system maskowania dla systemu Wisła(pierwsze maskowanie systemów Patriot w dziejach) i najprawdopodobniej otrzyma również kontrakt na maskowanie systemów OPL krótkiego zasięgu Narew.
Głu.pi Grześ niedługo będzie pisał że internet został zhackowany bo nie będzie w stanie ogarnąć faktów linkow itd. Grzesiu pisałem Ci już. Za cienki jesteś albo za mało Ci płacą...
Zaklinanie rzeczywistości na kursie c.d. ale niebawem wśród info w sieci nie będzie można twierdzić że czarne jest białe. Fakty nie kłamią w przeciwieństwie do plotek
Jestem opłacanym naganiaczem na spadki. Pisze bzdury abyscie sprzedali tanio bo moi koledzy a raczej zleceniodawcy którzy mają kasę chcieli by was jeszcze kilka razy wykiwać
Nie martw się o mnie. Przeżyje nawet jak lubawa będzie chodziła poniżej złotówki. Nie zaglądaj mi w portfel. I nie zasmiecaj nam wątku. Przeczytaj jeszcze raz artykuł.
- Skonsolidowany szacunkowy przychód ze sprzedaży wyniósł 102,3 mln zł, wobec 68,8 mln zł w I kw. 2021, co stanowi wzrost o 33,5 mln zł tj. o 48,7% . - Skonsolidowany szacunkowy zysk netto ze sprzedaży wyniósł 14,2 mln zł, wobec 10,6 mln zł zysku w I kw. 2021 r. co stanowi wzrost o 3,6 mln zł tj. o 34,0% . - Skonsolidowany szacunkowy zysk netto wyniósł 11,3 mln zł wobec 9,1 mln zł zysku w I kw. 2021 r. co stanowi wzrost o 2,2 mln zł tj. o 24,2% .