Nikt nie znika tylko ludzie mają życie poza forum internetowym. To wy trolluchy jedyne co macie to wątłą szansę na wyciągnięcie jeszcze kilku akcji. Spojrzcie na daty, Zdziwiony nas*ał dzisiaj chyba z 8 postów nowych.
Zresztą nie wiem czego wy oczekujecie, że przyznamy wam racje bo spadło o 6%?
To ja powtórzę czternasty raz - na śmiesznym wolumenie to niech spada i do zera, to nas nijak nie niepokoi
Niby spada na małym wolumenie, ale weź pod uwagę aspekt psychologiczny. Z 7gr na 14gr to masz już 100% To nie potrafi utrzymać kilku %na zielono ostatnimi czasy, a gdzie dopiero dobije do 100% A skoro by było 100%to się zacznie znów "Korekta się należy, uroslo 100%"i znając życie znów zleci. I tak udało mi się fajnie zejść ze średnią bo 11,5gr. Jednak kosztowało mnie to ogromnego zbierania w przedziale 8gr. A co do cierpliwości. Mam, ale zastanawiają mnie stare ESPI, że dawali dotyczące szkoleń, a teraz nic. Jedynie na FB piszą jak to intensywnie mają a kurs niestety w dół. Byłem pewien, że 8gr to będzie już dno i niżej nie zleci, bo kto by wywalał ze stratą, a jednak. Za dużo kasy tutaj wrzuciłem by się nie niecierpliwić i wkurzają mnie naganiacze, bo ja nie wiem jaki to ma cel. Szanuje ludzi, którzy piszą merytorycznie i z sensem, a takich tutaj garstka.
Pytanie też, kiedy można spodziewać się info o końcu połączenia?
Zdziwiony vel Slay i zakompleksiona, bezjajeczna, monotematyczna maruda, udająca inwestora od 3 lat :) A, jeszcze jest niezrównoważony "der" z psychozą KNF-u i kilka innych pierdół, wpadających tu okazjonalnie. Wam naprawdę nie szkoda czasu, żeby z tym elementem dyskutować ? Oprócz wymienionych resztę pozdrawiam
Bgd a dzisiaj o Tobie pomyślałem patrząc na kurs, że już pewnie masz minus. Szkoda, że tak nisko jest kurs. Ktoś chyba ze stratą sprzedaje, bo wątpię by czyjaś średnia zakupu była poniżej 6gr
Widzu ale jakie to ma znaczenie że jest taka cena jaka jest, jak wolumen jest tak „potężny” że bgd nawet jakby chciał to pewnie nie byłby w stanie sprzedać na tym poziomie, choćby ze stratą. Niech sie przerzucają grosikami, giełda lubi cierpliwość
Wiecie, kiedy ruszy? Jak zniknie zlecenie 9015 :) Ewidentnie ktoś się bawi tymi notowaniami. Ktoś od wielu tygodni zaniża kurs tym gów.....m zleceniem. Są jeszcze inne. Ktoś ma cel w tym działaniu.
O jakim zleceniu 9015 piszesz? Przejrzałem arkusz i nic nie dostrzegłem. Niedawno wisiało przez kilka dni zlecenie kupna na 7gr na ponad milion akcji i kurs kręcił się w danym przedziale, a jak zostało to zlecenie zdjęte to zaczęło spadać.
Nie wiem czy byś skupił. "On" ma tego sporo. Już wiele tych zleceń zostało skupionych. Założę się, że wystawia te 9015 na S, a na K wystawia większe i czeka, aż mu ktoś wrzuci. Tak się bawi kursem.
Nie. Planuję np. KGHM po 100, CCC po 30, PGE po 7, Taurona po 2 itd. Jeśli się uda w tych cenach( a może jeszcze niżej) to w długim terminie z takich poziomów dadzą pewny, niezły zwrot.