Dokładnie stracisz tylko wtedy kiedy sprzedaż taniej niż kupiłeś lub firma zbańczy ! Obecnie zainwestowałeś tak jak ja na long term - też sie wku….am ale co zrobić , można było nie kupować akcji tylko działki budowlane lub mieszkania pod wynajem . Kto wiedział ze Srutin rozpocznie wojnę . Mam tylko nadzieje ze kiedyś to mocno odbije powyżej 10 zł - pytanie tylko co zrobić wtedy jak ruszy w górę . Często tak się zdarza ze wisisz długo na haku np. 10 zł dobija kurs do 10 zł - i puszczasz zadowolony ze po trzech latach wyszedłeś na zero a tu pierdziu na 25 zł idzie lub wyżej . Życie jest brutalne .
To ja kupiłem po 11 zeta za całe oszczędności życia. Na ten moment człowiek traci nadzieję na przyszłość, spółka nie odpowiada na maile zaniepokojonych akcjonariuszy. Kurs spadł o ponad 70%, reszta zjadła inflacja :( Praktycznie cały tysiąc złotych poszedł się....
Jakbym kupił akcji za 3 tys. zł to bym tam osobiście pojechał porozmawiać co to się stanęło z moimi pieniędzmi. Bo to jednak miała być poważna spółka, a nie wydmuszka. Kupiłem 100 akcji po 11 zł, teraz mamy kurs 2,4 zł. Przez ten czas od zakupu inflacja szaleje, piniondz na wartości traci, a na całym tym interesie tylko prezes INC się bogaci, a reszta akcjonariuszy wyjdzie z tej spółki bez gaci.