• Tragedia raport Autor: ~rafaello [185.22.9.*]
    Mały plus że zmniejszono zobowiązania. Duży minus że o połowę mniejsze przychody i pokaźna strata na działalności operacyjnej. Ciekawe jak prezes wytłumaczy się z tego na webinarze. Kondycja spółki siada na tę chwilę.
  • Re: Tragedia raport Autor: ~Tester [37.47.153.*]
    No cóż Panie Prezesie...mentalnie czuje się oszukany. Oglądałem wszystkie webinary z Pana udziałem i teraz wiem, że nie było warto. Strata (co prawda techniczna, bo wynika głównie z przeszacowania) mnie również BAAARDZO rozczarowała. Już Panu nie wierzę...niestety.
  • Re: Tragedia raport Autor: ~mocno [37.248.160.*]
    Nawet nie spada za mocno.
    Moja największa wtopa na tą chwilę na GPW.
  • Re: Tragedia raport Autor: pawelzaq [84.205.172.*]
    Moja też ;(
  • Re: Tragedia raport Autor: ~Młody [37.47.245.*]
    Dnia 2022-05-19 o godz. 08:24 ~rafaello napisał(a):
    > Mały plus że zmniejszono zobowiązania. Duży minus że o połowę mniejsze przychody i pokaźna strata na działalności operacyjnej. Ciekawe jak prezes wytłumaczy się z tego na webinarze. Kondycja spółki siada na tę chwilę.

Hmm no nie wiem, może tym, że był to kiepski okres na giełdzie i wiele spółek czeka z emisjami na wyższe wyceny? I nie rozwiązują umów, jedynie czekają? Nie zdziwiłbym się zresztą jakby w tym czasie prace szły normalnie, żeby przy poprawie sentymentu spółki były przygotowane do emisji/debiutów.
  • Re: Tragedia raport Autor: ~Chyba [37.47.188.*]
    O HO! Ktoś z Zarządu post napisał ze tak tłumaczy ładnie
  • Re: Tragedia raport Autor: ~Jw [46.134.121.*]
    To prawda, na forum można pisać tylko źle, albo wcale
[x]
INC -6,16% 1,60 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.