Dnia 2022-05-18 o godz. 14:16 ~ksiegowy napisał(a): > Transakcja - 100 akcji po 0.21 Pln - czyli za 21 Pln + prowizja - to " głupota " - czy ustawianie kursu przez moderatora ?
Ani to - ani tamto . Raczej pokazanie " srodkowego palca " inwestorom z " ulicy " , Bo ci nie wydają 5 zł prowizji na taka transakcję
Po takich wpisach widzę, że wiedza zerowa praktycznie każda spółka ma animatora i to automat w postaci biura maklerskiego ustawia by nie było luki to tak w ramach edukacji
Dnia 2022-05-19 o godz. 09:56 ~Gruby napisał(a): > Po takich wpisach widzę, że wiedza zerowa praktycznie każda spółka ma animatora i to automat w postaci biura maklerskiego ustawia by nie było luki to tak w ramach edukacji > > a tutaj szykuje sie dobry okres :-)
Nie bądż taki " najmądrzjszy " - bo się ośmieszasz . Wszyscy widzą - w czym rzecz
Cholera, a ja myślałem że tu po prostu zwykła bida z nędza i zerowe zainteresowanie spółka o zerowej niemalże aktywności, a tu animator kursu, biuro maklerskie, automaty...
Dnia 2022-05-19 o godz. 10:19 ~atomek napisał(a): > Cholera, a ja myślałem że tu po prostu zwykła bida z nędza i zerowe zainteresowanie spółka o zerowej niemalże aktywności, a tu animator kursu, biuro maklerskie, automaty...
Animatora - każda spółka musi mieć obowiazkowo . Reszta to fantazje madrali " Grubego ". Nudzi się przy tej Spółce - więc dowala innym , a kulturą nie grzeszy !
Dnia 2022-05-19 o godz. 10:19 ~atomek napisał(a): > Cholera, a ja myślałem że tu po prostu zwykła bida z nędza i zerowe zainteresowanie spółka o zerowej niemalże aktywności, a tu animator kursu, biuro maklerskie, automaty...
Animator pilnuje, co by nam kurs za bardzo i za szybko nie odleciał, więc go studzi i nam baniaki zarazem :))
Dnia 2022-05-19 o godz. 14:26 ~skubas napisał(a): > Dnia 2022-05-19 o godz. 10:19 ~atomek napisał(a): > > Cholera, a ja myślałem że tu po prostu zwykła bida z nędza i zerowe zainteresowanie spółka o zerowej niemalże aktywności, a tu animator kursu, biuro maklerskie, automaty... > > Animator pilnuje, co by nam kurs za bardzo i za szybko nie odleciał, więc go studzi i nam baniaki zarazem :))
Oby nie było powtórki z akcji w pierwszych dniach marca
Dnia 2022-05-19 o godz. 14:35 ~ksiegowy napisał(a): > Dnia 2022-05-19 o godz. 14:26 ~skubas napisał(a): > > Dnia 2022-05-19 o godz. 10:19 ~atomek napisał(a): > > > Cholera, a ja myślałem że tu po prostu zwykła bida z nędza i zerowe zainteresowanie spółka o zerowej niemalże aktywności, a tu animator kursu, biuro maklerskie, automaty... > > > > Animator pilnuje, co by nam kurs za bardzo i za szybko nie odleciał, więc go studzi i nam baniaki zarazem :)) > > Oby nie było powtórki z akcji w pierwszych dniach marca
Dnia 2022-05-19 o godz. 15:03 ~ksiegowy napisał(a): > Dnia 2022-05-19 o godz. 14:35 ~ksiegowy napisał(a): > > Dnia 2022-05-19 o godz. 14:26 ~skubas napisał(a): > > > Dnia 2022-05-19 o godz. 10:19 ~atomek napisał(a): > > > > Cholera, a ja myślałem że tu po prostu zwykła bida z nędza i zerowe zainteresowanie spółka o zerowej niemalże aktywności, a tu animator kursu, biuro maklerskie, automaty... > > > > > > Animator pilnuje, co by nam kurs za bardzo i za szybko nie odleciał, więc go studzi i nam baniaki zarazem :)) > > > > Oby nie było powtórki z akcji w pierwszych dniach marca > > Oczywiście chodzi mi o 8 - 10 kwietnia
To był falstart i " ktoś " zdusił ten wyjazd . Ale był to pokaz siły papieru