No właśnie. Wykrakałem w przeszłości. Złe zarządzenie. Problemy z zakupami. Obrażanie się na sieci handlowe i brak kompetencji na sprzedaż zagranicą. Zero dywidendy i to się nie zmieni. Jak tu sprzedać ten kwit przy takich obrotach...?
Bez dywidendy za rok 2021 i raczej brak dywidendy za 2022 rok. Ktoś jednak sprzedaje ktoś kupuje ja zostaje z akcjami ze średnią 9,55 licząc że kiedyś powrócą do dywidendy lub na przejęcie przez konkurencje ewentualnie na wykup i ściągnięcie z giełdy . Zobaczymy co będzie . Pozdrawiam
Dnia 2022-05-18 o godz. 13:18 ~Luke napisał(a): > No właśnie. Wykrakałem w przeszłości. Złe zarządzenie. Problemy z zakupami. Obrażanie się na sieci handlowe i brak kompetencji na sprzedaż zagranicą. Zero dywidendy i to się nie zmieni. Jak tu sprzedać ten kwit przy takich obrotach...?
obniż cenę albo napisz zarządowi co powinien zrobić i jak, bo widać, że znasz się na rzeczy
Leshek miałeś racje aby sprzedać po 12 zł . Przepraszam .dzisiaj sprzedałem ostatnie akcje ogólna strata 470 złotych . Te pieniądze nie są warte nerwów . Mają super produkty .i będę je kupować niestety gdzieś w firmie zabrakło czegoś aby zyski utrzymywać na godnym poziomie . Pozdrawiam
nie zgodzę się - kupiłem Seko wiele lat temu za pieć złotych z hakiem; sprzedałem ostatnio połowę pakietu za dziewięć z hakiem; podczas tych wielu lat była zawsze dywidenda; teraz trzymam pakiet warty ca. 10k i mam nadzieję na poprawę sytuacji w firmie i powrót do regularnych wypłat dywidend; wiadomo - nie mówimy tutaj o gigantycznych pieniądzach ale satysfakcja jest i miło się tą inwestycję wspomina :)