• PATOLOGIA c.d. Autor: ~ITpower [31.135.199.*]
    Patologii ciąg dalszy . Wezwanie które w założeniu ma na celu dać szansę na równe wyjscie z inwestycji w szczególności zaś ochronę dla drobnych akcjonariuszy tutaj zostało wykorzystane do gry i własnie ogrania drobnych.
    Ci co trzeba się zapisali - drobni zostali zaskoczeni i odcieci. Po informacji kurs pieknie zleciał .
    Sporo drobnych oddało i teraz znowu można kręcić wałki .
    Tzn. Ci którzy sprzedali oraz lepiej poinformowani zaczynają po prostu odkupywać drożej sprzedane.
    Czyli robią kółko zgodnie z "prawem" przygotowane przez TSS.
    Czegoś takiego to jeszcze nie było .
    Gdzie jest KNF ?
  • Re: PATOLOGIA c.d. Autor: 5th_element [89.239.127.*]
    najważniejsze, że jedziemy teraz na 15 PLN!
  • Re: PATOLOGIA c.d. Autor: ~xyz [153.19.91.*]
    Trzeba myśleć i podejmować decyzje - trafne lub nietrafne.
    Można było "grać na giełdzie" - zapisać się w wezwaniu - zadowalając się ceną akcji 12 zł lub 9,50 zł.
    Można też inwestować - nie zapisywać się w wezwaniu - sądząc, że z nowym właścicielem wartość spółki=cena akcji będzie rosła.
  • Re: PATOLOGIA c.d. Autor: ~CichyLutek [31.0.3.*]
    Dnia 2022-05-18 o godz. 09:56 ~xyz napisał(a):
    > Trzeba myśleć i podejmować decyzje - trafne lub nietrafne.
    > Można było "grać na giełdzie" - zapisać się w wezwaniu - zadowalając się ceną akcji 12 zł lub 9,50 zł.
    > Można też inwestować - nie zapisywać się w wezwaniu - sądząc, że z nowym właścicielem wartość spółki=cena akcji będzie rosła.

ItPower i to jest super odpowiedź na Twoje dylematy. Bo już mocno męczysz na formum
    Sam przyznam że byłem mocno zaskoczony działaniem TSS - ale sprawdziłem są na prawie.
    Nie interesowało mnie 12 zł tym bardziej 9,5 zł.
    Spokojnie sobie czekam. Takich wskaźników jak ma SGN nie ma wśród spółek informatycznych. Teraz ma jeszcze branżowego dużego inwestora. I mało akcji w obrocie :-) Nie wiem czemu tak marudzisz.
    Prawo jest du...te i tyle.
    Nie wierzę że oddałeś po 9,5 zeta - przecież nie było szans by cię "wycisnęli" w takich pieniądzach.
    A że nie zrobiłeś kółka ? Chyba nikt świadomie tego nie zrobił. Być może teraz wraca kasa tych nielicznych co się zapisali i dostali 12 zł.
  • Re: PATOLOGIA c.d. Autor: ~ITpower [31.135.199.*]
    Jesli nie widzicie patologii w tym wszystkim i wiekszość to popiera - to ja znikam z tego forum
[x]
SYGNITY -0,97% 102,00 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.