• Sygnity zostaje na gpw Autor: ~Sity [31.61.245.*]
    Wokol spolki ma byc budowana dalsza strategia
    https://www.totalspecificsolutions.com/insights?nid=102
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~ITpower [31.135.199.*]
    Na razie musi zostać- z tym oszustwem i cyrkiem który zrobili w stosunku do drobnych akcjonariuszy to nie mają teraz innego wyjscia. Blamaż i wstyd.
    A te 1,8 mln pseudozaoszczedzone to żenada dla tego całego Topicus-a.
    A jeszcze bardziej zawiedziony jestem też Raimondo Eggink - jednak żaden z niego mityczny obrońca mniejszosciowych akcjonariuszy.
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~Roland [213.134.165.*]
    Blamaż i wstyd to jest Twój nieustający płacz na forum. Jak sobie aż tak nie radzisz z emocjami to idź warzywniak prowadzić a nie grasz na giełdzie ITPower
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~Sity [31.61.245.*]
    Tez jestem/bylem wsciekly ale trzeba isc dalej. Przy dobrej strategii budowania struktury wokol sygnity moze byc > 12 pln
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~Kowal [178.42.176.*]
    Tylko mniejszościowym zależy na wzroście wartości do tych mitycznych 12 zł a co mogą mniejszościowi właśnie się wszyscy przekonali osobiście spodziewam się że będzie się odbijało bardzo skutecznie od 10 zł i żadne rekomendacje na np. 10,70 czy 11,70 itd nic tu nie zmienią
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~ITpower [31.135.199.*]
    Miałem nie odpowiadać na głupoty ale zrobię wyjątek.
    Kolego po pierwsze to nie jest płacz tylko napiętnowanie złego postępowania .
    I ja nie gram na giełdzie tylko inwestuję - na rynku juz trochę jestem i widziałem wielu grających których albo juz nie ma albo są typem wiecznego dopłacającego do rachunku.
    I na takich grających liczą takie rekiny jak TSS - czyli zrobimy was w bambo ale zaraz zapomnicie bo to tylko gra .
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~DyżurnyRuchu [89.64.63.*]
    Dnia 2022-05-17 o godz. 21:02 ~Roland napisał(a):
    > Blamaż i wstyd to jest Twój nieustający płacz na forum. Jak sobie aż tak nie radzisz z emocjami to idź warzywniak prowadzić a nie grasz na giełdzie ITPower

Nie oceniaj nie oceniaj bo ciebie też można ocenić....
    .....Ty pewnie masz takie wysokie standardy chciwości że dla "zysku" wsadziłbyś swoje 4literł między cegły i dawał na żetony !

Powodzenia i pozdrawiam
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~Karolina [31.183.221.*]
    Będzie sporo wyżej niż 12.
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~CichyLutek [95.41.175.*]
    Dnia 2022-05-17 o godz. 23:21 ~Karolina napisał(a):
    > Będzie sporo wyżej niż 12.

Też w to wierzę :-) Na razie mamy cenę wezwania przy małych obrotach.
    ING został, my też :-)

• Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~Sprzedam [88.156.141.*]
    Sprzedam akcje przy cenie 15 zł, zakładam, że za jakiś kwartał, może dwa.
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~Wzrostowy [45.85.10.*]
    Zapraszam wszystkich chętnych do aktywnej grupy inwestycyjnej.Analizujemy spółki zarówno z rynku NewConnect jak i Wig-u.Jeżeli cenisz sobie merytoryke,chcesz się dowiedzieć czegoś ciekawego, lubisz dzielić się wiedzą, to to będzie idealne miejsce dla ciebie:) Uprzedzam,że osoby, które trollują, obrażają innych forumowiczów, nachalnie naganiają na spółki bez przedstawienia argumentów, są banowane lub permamentnie usuwane ze społeczności:)Cenimy sobie harmonie.Rekrutacja potrwa kilka dni, link z zaproszeniem umieszczam poniżej:https://discord.gg/PvMNtFtPcu

• Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~Karolina [31.183.219.*]
    No i jest sporo wyżej niż 12 zł.
    Ciekawa transakcja dzisiaj ponad 250 k papiera ktoś łyknął.
    Ci którzy oddali w wezwaniu chyba trochę żałują.
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~app [31.135.199.*]
    Tu są same dziwne sytuacje bo przede wszystkim przypomnę że jeszcze 5 miesiący temu pakiet kontrolny SGN leżał na stole i nikt się nie kwapił do zakupu . Największymi przegranymi tego wszystkiego są byli większościowi udziałowcy którzy posiadali ponad 50 % akcji. Więc zamiast nabijać się z drobnych forumowych akcjonariuszy którzy zapisali się po 12 a niektórzy nawet po 9,5 to lepiej śmiejcie się z z Cron i Value ze są tak tępi i stracili ogromne miliony. Moim zdaniem w firmie nie wydarzyło się nic ( te umowy na body leasing były znane i sprzedającym i kupujacemu). W procesie szukania nabywcy zaangażowana była renomowana firma doradcza i nikogo nie znaleźli więc Cron posiłkował się starym znajomym z Simple czyli TSS. Jak podczas wezwania zachował się TSS to powinno jego dyskwalifikować ze wszystkiego. I teraz raptownie chwilę po wezwaniu ktoś zabija się o akcje SGN . W teorii to Value i Cron powinni najwięcej uzyskać za akcję gdyż oddawali władze w SGN ale tej władzy nikt z dużych na tym rynku nie chciał.....
    Wygląda na to że my kilku drobnych z paroma akcjami jesteśmy mądrzejsi niż wielkie międzynarodowe firmy doradcze , strategowie korporacji i ludzie z wielkimi milionami w kieszeni (Value i Cron). Coś mi tutaj nie pasuje a rozwiązanie tej zagadki może zaskoczyć wszystkich.....
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~xyz [153.19.91.*]
    Rozwiązanie może być jedno - wzrost wartości Sygnity.
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~Historykk [88.156.141.*]
    Tak by się wydawać mogło, tak może i rozum podpowiadać może, ale to sygnity, to się swoimi (nie)prawami rządzi, tu nigdy nic nie wiadomo
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~xyz [37.8.197.*]
    Panie Histerykk,
    byłem na tej spółce gdy sprzedawali akcje - kupowałem,
    byłem gdy płakali, że bankrut - dokupowałem,
    byłem gdy pojawił się Cron i inni - czekałem,
    byłem gdy chcieli odkupić po 12, a potem po 9.50 - nie oddałem,
    teraz to zupełnie coś innego - sądzę że jesteśmy dopiero na początku drogi rozwoju Sygnity ...

• Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~Historykk [31.61.246.*]
    No więc rozmawiamy jak akcjonariusze. Dalej mój optymizm chłodzony jest nieracjonalnym zachowanien się kursu akcji względem pozytywnych zdarzeń w przestrzeni ostatnich dwóch lat.
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~zyx [212.2.100.*]
    Dokładnie- na teraz wygląda to tak że jakiś kapitał ograł (zeby nie powiedziec dosadniej) dotychczasowych większościowych właścicieli (Value I Cron). I teraz pytanie jaki to kapitał. Wg. Mnie związany z TSS (cały czas się ich boję bo uwazam że są nieuczciwi i nieprzewidywalni) bo nie wierzę że raptownie ktoś duzy uznał że SGN to najwieksza perla GPW - tym bardziej że dosłownie chwilę temu ta perła leżała na ladzie sklepowej z pakietem kontrolnym i nikt jej nie chciał. A teraz co komuś da te parę procent - no na pewno nic jeśli chodzi o decydowanie. Mnie tu trzyma jedynie to że wg. Mnie gra toczy się jedynie o całkowite przejęcie i zdjęcie spółki z GPW. Uważam że dla TSS bez sensu jest trzymanie SGN na rynku publicznym . I myślę że może być jeszcze tu taki scenariusz o którym nikt na tym forum nie wspomonał .....
  • Re: Sygnity zostaje na gpw Autor: ~Ja [89.65.60.*]
    Jaki scenariusz? Poproszę o Pańską analizę, bo mnie cały czas się wydaję, że maja jakieś mega info w zanadrzu. Kiedyś pracowali wspolnie z firmą Billions nad blockchainem i cyfrowym PLN. Maja przecież swoje rozwiązania informatyczne które stosuje już NBP
    NN w czerwcu dokupił akcji....
[x]
SYGNITY -0,13% 77,00 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.