Na razie musi zostać- z tym oszustwem i cyrkiem który zrobili w stosunku do drobnych akcjonariuszy to nie mają teraz innego wyjscia. Blamaż i wstyd. A te 1,8 mln pseudozaoszczedzone to żenada dla tego całego Topicus-a. A jeszcze bardziej zawiedziony jestem też Raimondo Eggink - jednak żaden z niego mityczny obrońca mniejszosciowych akcjonariuszy.
Blamaż i wstyd to jest Twój nieustający płacz na forum. Jak sobie aż tak nie radzisz z emocjami to idź warzywniak prowadzić a nie grasz na giełdzie ITPower
Tylko mniejszościowym zależy na wzroście wartości do tych mitycznych 12 zł a co mogą mniejszościowi właśnie się wszyscy przekonali osobiście spodziewam się że będzie się odbijało bardzo skutecznie od 10 zł i żadne rekomendacje na np. 10,70 czy 11,70 itd nic tu nie zmienią
Miałem nie odpowiadać na głupoty ale zrobię wyjątek. Kolego po pierwsze to nie jest płacz tylko napiętnowanie złego postępowania . I ja nie gram na giełdzie tylko inwestuję - na rynku juz trochę jestem i widziałem wielu grających których albo juz nie ma albo są typem wiecznego dopłacającego do rachunku. I na takich grających liczą takie rekiny jak TSS - czyli zrobimy was w bambo ale zaraz zapomnicie bo to tylko gra .
Dnia 2022-05-17 o godz. 21:02 ~Roland napisał(a): > Blamaż i wstyd to jest Twój nieustający płacz na forum. Jak sobie aż tak nie radzisz z emocjami to idź warzywniak prowadzić a nie grasz na giełdzie ITPower
Nie oceniaj nie oceniaj bo ciebie też można ocenić.... .....Ty pewnie masz takie wysokie standardy chciwości że dla "zysku" wsadziłbyś swoje 4literł między cegły i dawał na żetony !
Zapraszam wszystkich chętnych do aktywnej grupy inwestycyjnej.Analizujemy spółki zarówno z rynku NewConnect jak i Wig-u.Jeżeli cenisz sobie merytoryke,chcesz się dowiedzieć czegoś ciekawego, lubisz dzielić się wiedzą, to to będzie idealne miejsce dla ciebie:) Uprzedzam,że osoby, które trollują, obrażają innych forumowiczów, nachalnie naganiają na spółki bez przedstawienia argumentów, są banowane lub permamentnie usuwane ze społeczności:)Cenimy sobie harmonie.Rekrutacja potrwa kilka dni, link z zaproszeniem umieszczam poniżej:https://discord.gg/PvMNtFtPcu
Tu są same dziwne sytuacje bo przede wszystkim przypomnę że jeszcze 5 miesiący temu pakiet kontrolny SGN leżał na stole i nikt się nie kwapił do zakupu . Największymi przegranymi tego wszystkiego są byli większościowi udziałowcy którzy posiadali ponad 50 % akcji. Więc zamiast nabijać się z drobnych forumowych akcjonariuszy którzy zapisali się po 12 a niektórzy nawet po 9,5 to lepiej śmiejcie się z z Cron i Value ze są tak tępi i stracili ogromne miliony. Moim zdaniem w firmie nie wydarzyło się nic ( te umowy na body leasing były znane i sprzedającym i kupujacemu). W procesie szukania nabywcy zaangażowana była renomowana firma doradcza i nikogo nie znaleźli więc Cron posiłkował się starym znajomym z Simple czyli TSS. Jak podczas wezwania zachował się TSS to powinno jego dyskwalifikować ze wszystkiego. I teraz raptownie chwilę po wezwaniu ktoś zabija się o akcje SGN . W teorii to Value i Cron powinni najwięcej uzyskać za akcję gdyż oddawali władze w SGN ale tej władzy nikt z dużych na tym rynku nie chciał.....
Wygląda na to że my kilku drobnych z paroma akcjami jesteśmy mądrzejsi niż wielkie międzynarodowe firmy doradcze , strategowie korporacji i ludzie z wielkimi milionami w kieszeni (Value i Cron). Coś mi tutaj nie pasuje a rozwiązanie tej zagadki może zaskoczyć wszystkich.....
Panie Histerykk, byłem na tej spółce gdy sprzedawali akcje - kupowałem, byłem gdy płakali, że bankrut - dokupowałem, byłem gdy pojawił się Cron i inni - czekałem, byłem gdy chcieli odkupić po 12, a potem po 9.50 - nie oddałem, teraz to zupełnie coś innego - sądzę że jesteśmy dopiero na początku drogi rozwoju Sygnity ...
No więc rozmawiamy jak akcjonariusze. Dalej mój optymizm chłodzony jest nieracjonalnym zachowanien się kursu akcji względem pozytywnych zdarzeń w przestrzeni ostatnich dwóch lat.
Dokładnie- na teraz wygląda to tak że jakiś kapitał ograł (zeby nie powiedziec dosadniej) dotychczasowych większościowych właścicieli (Value I Cron). I teraz pytanie jaki to kapitał. Wg. Mnie związany z TSS (cały czas się ich boję bo uwazam że są nieuczciwi i nieprzewidywalni) bo nie wierzę że raptownie ktoś duzy uznał że SGN to najwieksza perla GPW - tym bardziej że dosłownie chwilę temu ta perła leżała na ladzie sklepowej z pakietem kontrolnym i nikt jej nie chciał. A teraz co komuś da te parę procent - no na pewno nic jeśli chodzi o decydowanie. Mnie tu trzyma jedynie to że wg. Mnie gra toczy się jedynie o całkowite przejęcie i zdjęcie spółki z GPW. Uważam że dla TSS bez sensu jest trzymanie SGN na rynku publicznym . I myślę że może być jeszcze tu taki scenariusz o którym nikt na tym forum nie wspomonał .....
Jaki scenariusz? Poproszę o Pańską analizę, bo mnie cały czas się wydaję, że maja jakieś mega info w zanadrzu. Kiedyś pracowali wspolnie z firmą Billions nad blockchainem i cyfrowym PLN. Maja przecież swoje rozwiązania informatyczne które stosuje już NBP NN w czerwcu dokupił akcji....