• Pisałem do Lubawy Autor: ~Tomasz [31.0.69.*]
    Pisałem maila do Lubawy. Mają w magazynie Alfa 3.0 200szt kamizelek resztę produkuja na bieżąco. W takiej sytuacji zamowien prywatnych jak i przez fundację jest na pewno sporo. Myślę że raport za 1kw będzie lepszy niż w 2021 ale to będzie preludium do tego jaki wynik będzie za 2 kwartał. Do tego jeśli tylko dojdzie jakiś rządowy kontrakt na 100 baniek to powinno być dużo lepiej niż jest teraz. Jak wysoko dojdzie to już wróżenie z fusów
  • Re: Pisałem do Lubawy Autor: ~grzesiekRS [82.145.223.*]
    Na mabionie też był koleś, który co tydzień dzwonił i pytał jak sytuacja z produkcją dla novavax. Ten to był wynalazek
  • Re: Pisałem do Lubawy Autor: ~Tomasz [31.0.69.*]
    No i co sprawdziło się na mabionie? Przeciez podpisali umowę I produkuja. A to ze pandemia stała się nie modna to już inna sprawa
  • Re: Pisałem do Lubawy Autor: ~grzesiekRS [82.145.220.*]
    Ciężko powiedzieć. Dla inwestorów się sprawdził zjazd ze 100 na 20 kilka. To samo tyczy się Lubawy, będzie żal i płacz
  • Re: Pisałem do Lubawy Autor: ~as [80.13.0.*]
    Chłopczyku głupczyku a dokąd niby ma zjechać poniżej tego co kupił fundusz po 1.9? Haha co za czepek przylepek
  • Re: Pisałem do Lubawy Autor: ~Tomasz [178.159.167.*]
    To ze ktos kupil na górce to już inna sprawa. Ale ogolnie mabion dużo zyskał na tej szczepionce. Tak samo zyska lubawa. A ile kurs będzie wynosił tego nie wiemy. Narazie wyniki pokazuja ze idziemy w dobrym kierunku. I jeszcze różnica różnica na plus deser mabionem to taka ze tu spółka z zyskami przed wojną i zamówieniami wiec teraz efekt powinien być znacznie lepszy
  • Re: Pisałem do Lubawy Autor: ~Gepeto [31.61.242.*]
    Dokładnie tak jest
  • Re: Pisałem do Lubawy Autor: ~grzesiekRS [82.145.223.*]
    Bez przesady
[x]
LUBAWA 11,00% 13,32 2026-06-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.