Od 2..05 nabywali po 16,51 zł za akcje, a od początku skupu po cenie 18,78 zł za akcję. Co to jest teraz cena 15,32 zł? Chyba wiedzą co robią? Chyba że celowo zbijają kurs aby kupić za bezcen, tylko kto po tak niskiej cenie oddaje.
Ja też nabyłem akcji hahahahaha obliczyłem ile dostanę dywidend i mały kredycik i dywidendy to spłacą w tym roku a tj APATOR kurcze za taką cenę mhmmm mam dobry portfel więc mogłem sobie na to pozwolić. Następne 10 lat wygląda dobrze a perspektywy na długi termin są dobre więc fajnie.
Apator jest świetnym pokazem jak fundusze typu OFE przewalają pieniądze emerytów wiadomo oni mają miliardy więc dla nich przewalić kilka milionów to nic a mają przynajmniej robotę. Dlatego warto samemu inwestować ja tam tego nie sprzedam wiadomo jak się kupuje w trendzie spadkowym to trzeba się liczyć z minusem ale w długim terminie wyjdzie się na tym bardzo dobrze ja prowadzę portfel dywidendowy więc tak naprawdę jeśli to kupiłem to prawdopodobnie dopóty spółka nie będzie upadać ja to będę trzymał w USA jest cała masa spółek które są dobrze zbudowane i trwają od 100 czy nawet więcej lat... Ja uciekam( rzadko się udzielam na tym forum chyba, że coś kupuję to wtedy coś sobie napiszę) a ten co sprzedaje niech wie, że tutaj nic nie ugra a tylko straci. Wiem, że nie ma 100 % pewności aczkolwiek jeśli spółka buduje wartość to ja będzie z bardzo dużym prawdopodobieństwem budować, przykładów cała masa BMW P&G Whirlpool Electrolux inter cars lpp kęty JP Morgan Jonson&jonson Allianz itd itd