• Dramat Autor: ~marthines [85.115.35.*]
    Więc wychodzi na to jeszcze nie do końca potwierdzone, ale po raz kolejny wypuścili zbugowaną grę
    Szkoda wielka szkoda
    Pytanie co jest przyczyną i dlaczego nie wyciągnęli wniosków po wtopie z pierwszej produkcji?
    Nie znam się na tworzeniu gier, ale tego nie widać po prostu w fazie produkcji? Przecież to testują cały czas to chyba widać na bieżąco co i jak do poprawy

Najlepszy jest prezes - siedzę regularnie na TT i mam wrażenie że to jego główne zajęcie - udziela się gówboburzach politycznych i jest zaabsorbowany działniami wojennymi. Notorycznie udziela się pod postami użytkownika @marianbaczal który z tego co pamiętam kiedyś siedział na wykopie i jak reszta wykopków tworzył lolcontent.

Jesli nic się nie zmieni będziemy w wielkiej d..
    w sumie mam wrazenie że już jesteśmy

Akcje zostawiam bo już gruby minus, poczekam może z 10 lat to ktoś odwrotne przejęcie zrobi

• Re: Dramat Autor: ~Mopik [46.205.157.*]
    Nadzieja w tej grze Orange bo to inny zespół robi, więc może nie będzie tyle błędów :) ale to za rok, dwa? O ile w ogóle spółka dotrwa do tego czasu…
  • Re: Dramat Autor: ~gracz-akcjonariusz [80.49.199.*]
    Na jakiej podstawie uważasz, że gra jest zbugowana, bo mi chodzi dobrze. Jasne jakieś glicze się pojawią, ale zbugowaniem bym tego nie nazwał. Na steam głównie narzekają na mikrotranzakcję, ale to jest gra F2P.
  • Re: Dramat Autor: ~Mopik [89.70.76.*]
    Mi też chodzi dobrze, na Steam jest już sporo komentarzy, że gra się nie uruchamia i zwiesza, a ro dopiero pierwszy dzień. Myślę, że jednak nie była wystarczająco przetestowana. To że, mi chodzi dobrze nie znaczy, że innym również.
  • Re: Dramat Autor: ~Akcjonariusz [64.225.110.*]
    Dramat, liczyłem na tego Sheltera69, a tu jeszcze gorzej jest… miało być pięknie, a wyszło jak zwykle…
  • Re: Dramat Autor: ~yy [37.7.149.*]
    Dramat, masakra i wielkie rozczarowanie oraz oczywiście strata.
  • Re: Dramat Autor: ~Mopik [46.205.157.*]
    Pisałem już w innym wątku ale jest szansa, że błędy dotyczą tylko wersji Steam, która i tak ma znikomy udział zarobkowy. Najważniejsza jest platforma Nuntaku ponieważ to ona skupia zwolenników tego typu gier. Mam w takim razie głebęką nadzieje, że testy skupiły się na wersji Nuntaku, czyli działającej pod przeglądarką, ale tez wersji Android, którą można stamtąd pobrać.
  • Re: Dramat Autor: ~Emanuel [91.206.154.*]
    Jaki dramat? 4 miejsce w topce na nutaku to dramat? To są tysiące osób grających równocześnie. Steam w mojej opinii to tylko zabieg marketingowy, nikt rozsądny nie liczył by na przychody z platformy, która jeśli generuje 15% ruchu vs nutaku to jest sukces (a mam wątpliwości że generuje aż tyle). Grałem w shelter i WS, obie gry są przyzwoite, a nawet dobre. Po łataniu błędów nie ma się do czego przyczepić w WS. Oczywiście poza marketingiem którego realnie nigdy nie było. Zrobili bardzo dobrą grę, która mogła im dać zaplecze na całę lata spokojnej pracy a o której nikt nie wie i nie ma nawet jak się dowiedzieć. Shelter z kolei to zupełnie inna para kaloszy, gra f2p ze specyficznego podwórka, ale 4 miejsce na nutaku wróży bardzo dobre zamknięcie II kwartału. Chyba czas dokupić. W mojej opinii oni robią wszystko żeby te gry były dobre, widać że to nie playway i próbują dowieźć jakość. Widzieliście jak WS wygląda? Jak tytuł AAA. Tylko ten marketing jakby ruszyli bardziej.
  • Re: Dramat Autor: ~Marthines [31.60.242.*]
    To prawda WS wyglada dobrze aczkolwiek kilkanmankamentow jest siedzę na discordzie ws i czytam co boli graczy
    Fajnie, że jesteście panowie. Ja tu jestem od ponad roku i dyskutowałem sam ze sobą i z trolami :). Mam nadzieję, że wprowadzimy to forum na lepszy poziom tak samo jak kurs spółki.
  • Re: Dramat Autor: ~Jasio [5.173.26.*]
    Mopik póki co siedzimy razem w tym g…ie po uszy.Oby trend się odwrócił ale z drugiej strony musiałoby się wydarzyć coś niesamowitegoPozdro mopik.
  • Re: Dramat Autor: ~olo [195.66.116.*]
    Spoko, nie jesteś sam ;)
    Widać, że ktoś wywala swoje akcje, przestał wierzyć w spółkę i to nie jestem ja. Niby 10 tysięcy obrotu dziś, wbrew pozorom to sporo jak na te spółkę. Większość idzie w dołku…mam nadzieję, że to dołek…
  • Re: Dramat Autor: ~Emanuel [91.206.154.*]
    Najciemniej jest przed wschodem słońca co? :) ktoś będzie płakał za jakiś czas :D
[x]
INTM 10,14% 0,04 2025-05-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.