• wyniki 1Q22 Autor: ~gruby [46.186.27.*]
    Sss nagania coraz bardziej intensywnie. Dziś publikacja wyników tego gniota. Każdy, kto od kilku/kilkunastu miesięcy obserwuje ten gniot wie że to nic nie zmieni. Nie zmieni bo nie ma zainteresownia tą spółką. Fundusze powiesiły takich jak Sss na haku dwa lata temu i kasy już nikt nie odzyska...a bajki o wynikach, wezwaniach i skupie akcji i co tam jeszcze wymyslą to mogą opowiadać swoim dzieciom i wnukom
  • Re: wyniki 1Q22 Autor: ~Chudy [5.173.137.*]
    Spółka się rozwija, inwestuje, zyski rosną z kwartału na kwartał. PCC Exol to gniot, serio? ps. Nikt tu nie liczy na wyskok na 12 ziko (jak przy covidzie), nawet nie na 6, ale kurs z 2 na przędzie jest żenujący.
  • Re: wyniki 1Q22 Autor: ~jw [217.153.206.*]
    Jeśli ktoś nagania to "gruby" i "obserwator", ale na spadki.
  • Re: wyniki 1Q22 Autor: ~Obserwator [31.61.189.*]
    jw - naganianie a ostrzeganie przed lipnym papierem to jest różnica. Nikogo tu nie namawiałem na kupno a tym bardziej na sprzedaż!
  • Re: wyniki 1Q22 Autor: ~Iss [83.20.109.*]
    I aktywniejsi przed wynikami, komentują jeden za drugim.
  • Re: wyniki 1Q22 Autor: ~gruby [46.186.27.*]
    ja nie twierdzę że ta spółka się nie rozwija ale takich spółek na gpw sa dziesiątki. No może nie z takim ff. A takich na których wywołano spekulację covidową jest kilka. I zobacz co się stało z ich kursem...
    tutaj należy zadać sobie pytanie czy warto trzymać tego gniota kilka lat żeby wyjść na zero (uwzględniając inflację oczywiście)
  • Re: wyniki 1Q22 Autor: ~Iss [83.20.109.*]
    Ale tylko w przypadku gdy ma się akcje..
  • Re: wyniki 1Q22 Autor: ~Obserwator [31.61.189.*]
    A tak swoją drogą to do ilu ten papirek musi spaść żeby ktoś z grubszych chciał na to wogóle spojrzeć? Dawno temu tu typowałem okolice 2 zł, ale teraz to i tego nie jestem pewien.
  • Re: wyniki 1Q22 Autor: ~jw [217.153.206.*]
    To jest właśnie dziwne. firma jest w pozytywnym trendzie (zyski rosną), a kurs akcji w negatywnym (ciągłe spadki). Na logikę to nie może trwać wiecznie. Jak ktoś wisi na 5 czy 6 ziko to ma przechlapane, ale zbierający w okolicach 2,50 - to zupełnie coś innego.
    firma jest w trendzie spadkowym od kilku miesięcy...
  • Re: wyniki 1Q22 Autor: ~jw [5.173.137.*]
    No jest… A wiesz, że poza wróżeniem z wykresu (tzw. analiza techniczna) jest coś takiego jak analiza fundamentalna?
  • Re: wyniki 1Q22 Autor: ~Gruby [188.146.134.*]
    Analiza fundamentalna na bananie jakim jest gpw. Dobre. Według tej analizy należy na potęgę skupować akcje banków. Tyle że one jeszcze spadną. ..
[x]
PCCEXOL 0,00% 2,00 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.