tu nie ma leszcza , leszcza wypalono napalmem tymi mega zrzutami z ATH raczej otoczenie rynkowe jest takie sobie bo , ze tu kwity na jazdę są to nie ulega frekwencji
W takim razie nie rozumiem tych inwestorów kupujących teraz akcje i nie zauważających przewagi rynkowej ECT na rynku.
ECT ma propozycje rozwiązań technologicznych i oszczędności energetycznych w budowlach (deweloperka,biura, hale produkcyjne)
ECT nie potrzebuje kredytu bieżącego, pieniędzy na depozyt podczas przetargu publicznego. Wolny groszy w kasie mogą dawać na rozmnożenie na rynku finansowym/kapitałowym.
To jaka firma ma zarabiać w obecnych warunkach rynkowych ?
już CI pisałem bo jest za tanio taki kurs dwucyfrowy to już dobra akcja do kupna a tak dziwne co to jest 3 zł kupa kasy i kontrakty podejrzanie tanio 20- 30 zł to rozumiem tak eksperty tu pisały niedawno i tego się trzymamy
Rzeczywiście, jest tak jak piszesz. Zastanawiam się przy okazji nad tą zamienioną kolejnością publikacji raportów. Wprowadza to zamieszanie. Czekamy na raport roczny 2021.
ale co roczny wniesie już go znamy praktycznie gdyby nie wojna kacapska wycena byłaby zupełnie inna i tak widać myślących na kwicie ze nikt nie skacze coś tam przeczytali zapewne i kumają ze się nie opłaca sam liczyłem ze prę bungee z rana będzie to jeszcze coś skubnę ale nie ha ha jak tak można nie panikować . chyba już czas na walne
ja bym wolał kolejne kontrakty niech ta kasa pracuje już skoczyli 300 % w 3 lata na przychodach są mali maja kasę jest szansa na ogromny skok to nie moloch nieruch wy
Przy okazji to zrobię. Ale niestety nie miałeś racji. Trzepią się jeszcze grubsze leszcze i robią "wielkie halo". Odleszczanie trwa nadal. Tutaj niektórym brakuje na piwo, papierosy, za mieszkanie itp. Wtedy robią przecenę -10%.
nie zrobili minus 8 % ale nie ma co kupić w tej cenie he he ( dobrze to wróży ) podejdz do siedziby jak mozęsz w końcu swoją kasę tu człowiek pakuje zobaczymy ja kto wygląda z czym to się je wiesz ogólne wrażenie itp itd .
Daj spokój, jedno spojrzenie Pani prezes, i od razu się rozmazy. Hahahh. Taka kobieta dodaje rangi spółce. Jak z taką negocjować hahhaha ja bym się godził na wszystko
Mam swoje lata i niezłe doświadczenia z paniami. Tak prywatnie jak i w pracy na stanowiskach kierowniczych. Bardziej interesuje mnie kurs ECT i stan rachunku maklerskiego. Dam sobie radę.
Nie mam uprawnień budowlanych. Kierownik budowy musi mieć masę takich certyfikatów odnośnie prowadzenia budów. Teraz takie certyfikaty dają po skończeniu politechniki z budownictwa.
Ja mam tylko z energetyki. Ale pomysł dobry. Szukajmy dalej